reklama
M@gda
Moderatorka
Od jutra, też lece na pierwszy rzutDziewczyny ktoś tu pisał, że w Biedronce mają być poduszki dla ciężarnych. To ma być od jutra, czy już przegapiłam??
CarlaR
Fanka BB :)
Ooo to lece i ja, może będzie inaczej niż z moimi ostatnimi "udanymi" zakupami w Lidlu????Od jutra, też lece na pierwszy rzut![]()

Ja też. Na allegro jest drożej. Mam nadzieję, że mi nie wykupią zanim dojadę [emoji12]Od jutra, też lece na pierwszy rzut![]()
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Dziewczyny ktoś tu pisał, że w Biedronce mają być poduszki dla ciężarnych. To ma być od jutra, czy już przegapiłam??
Od jutra będą [emoji4]
A ja obiecywałam sobie zacząć oszczędzać...Patrzę że i leginsy ciazowe będą
Mowiac o botwince dzisiaj nir koglam bez niej wytrzymac zostalo wspomnienie po calym garze non stop glodna chodzę@Millo Musimy się koniecznie wymienićBo dzisiaj wspominałam teściowej,że botwinkę bym zjadła bo jest mniam !!!
@iwilleatyou mówiłam,że suszonych jest pychaTeż bym zjadła ! W ogóle mnie na zupy wzieło ostro
Jutro chyba będzie warzywna
![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
iwilleatyou
Ja grzybowa bym jadla i jadla a po jednym talerzu jestem tak pelna ze więcej nie moge eh a taka dobra...Mowiac o botwince dzisiaj nir koglam bez niej wytrzymac zostalo wspomnienie po calym garze non stop glodna chodzę
reklama
gie_er
@Rossiczka daj koniecznie znać po wizycie!
U mnie ok Dzieć ma 2,63 cm serducho 168 uderzeń [emoji4]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie ok Dzieć ma 2,63 cm serducho 168 uderzeń [emoji4]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom