M@gda
Moderatorka
Widze ze i kolezanke @CarlaR dopada dobry humorek.Jakieś zdjęcie by koleżanka @Rossiczka zamieściła to by się człowiek pozachwycal, porozczulal![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Widze ze i kolezanke @CarlaR dopada dobry humorek.Jakieś zdjęcie by koleżanka @Rossiczka zamieściła to by się człowiek pozachwycal, porozczulal![]()
Cieszę się razem z TobąJuż już :-)
Tak właśnie kolację wciagam
Dzidzia ma się dobrze 4,33 cm serduszko 172 więc wszystko super.
Z cytologia też dobrze, bo mam grupę 2/3 pewnie infekcja dostałam globulki i potem kontrola
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się moja droga dopiero rozkręcam
Ooo no cóż, ważne że wszystko ok no a ten opis spania na brzuszku maleństwa mi musi wystarczyć. Moje ciążowe serce już sobie wyobrazilo słodziakaNie mam fotki :-( bo to takie szybkie usg, by tylko zobaczyć że wszystko ok, bym spokojna wyszła.
Ale dzidzia na brzuchu spała, chyba spała, tak mi się wydaje
Bardzo mnie to cieszyJa się moja droga dopiero rozkręcam![]()
To jeszcze dodaj ze cie wzdyma ostatnio.Ooo to ja po legginsy skoczę. Już sąsiadki ciekawskie dopytują czy w ciąży jestem. Przynajmniej nie muszę się wstydzić że przytyłam choć to teź ale mówię że tak się roztyłam i że sterydy na kolano biorę to wierzą albo chcą wierzyć. Nie chce się im chwalić.
@Oska305 ja Cię nie oceniam na pewno miałaś mega p