reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja też siedzę na glukozie.. Sam roztwór nie był taki tragiczny, ale teraz nie wiem czy bardziej chce mi się spać czy wymiotować .. Plus w tej przychodni taki zaduch.. A wyjść nie mogę..
@doublemummy mu dodatkowo nie pozwolono pić wody w trakcie.. Mogę zwilżać usta jedynie.. Do 10:50 chyba tu uschnę..

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po śniadaniu i chyba się położę. Od kilku dni coś brzuch mnie "ciągnie"
Dziś zaczęłam 20tydzien więc już jestem w połowie [emoji3] ale ten czas leci... A dopiero co test robiłam.

m3sx3e3k25iia4nv.png

Hej dziewczyny
Magda trzymaj się '
Dziewczyny współczuje krzywej cukrowej dobrze ze ja już mam to za sobą uff
Ten tydzień jest koszmarny dla mnie bo będę biegać po sklepach i szukać co mam jeszcze na te wczasy dokupić bo w sobotę wyjazd i tydzień odpoczynku zaraz idę po walizkę bo w kacu mojemu mężowi wytłumaczyłam że nie da rady dźwigać torby i plecaka bo się zarwie i znów będzie jęczał że go boli.
Uciekam dzieciaki budzić i na miasto

@M@gda kciuki za tatę! jesteśmy z Tobą. Trzymaj się dzielnie. Kalendarza na dziś nie trzeba bo nie ma wizyt. na jutro dużo osób jest

Co do glukozy to ja jestem pewna ze będę rzygać ;) ;/ przeraża mnie sama myśl wypicia tego.

Już Jutro USG!!! ale będę jako ostatnia z tych wszystkich osób co jutro wizytuja, bo mam po 20.30 wizytę.... dopiero ;(

......:::::::::21t. i 6d::::::::.........

Ja na krzywą wybieram się za 2 tygodnie, 24-go. Jak już pisałam u nas jest zakaz na cytrynę -.- Jak ja nie cierpię słodzonego [emoji14] Dziś wypiłam herbatę z płaską łyżeczką cukru, żeby kalorii trochę nadgonić i myślałam że bełtnę co dopiero po całm takim kubeczku, hihihi ^^ Zatkam nos i na raz xD Może nie obrzygam poczekalni, hihihi ;)

Jeden plus tej słodkiej herbaty. Olo tak się rozkopał że omało mi skóry nie przebił :D A już się o Niego martwiłam ;)

reklama
Ja na krzywą wybieram się za 2 tygodnie, 24-go. Jak już pisałam u nas jest zakaz na cytrynę -.- Jak ja nie cierpię słodzonego [emoji14] Dziś wypiłam herbatę z płaską łyżeczką cukru, żeby kalorii trochę nadgonić i myślałam że bełtnę co dopiero po całm takim kubeczku, hihihi ^^ Zatkam nos i na raz xD Może nie obrzygam poczekalni, hihihi ;)

Jeden plus tej słodkiej herbaty. Olo tak się rozkopał że omało mi skóry nie przebił :D A już się o Niego martwiłam ;)
Lepiej nie rzygać bo trza będzie drugi raz pić [emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry