AnSalie
Zaangażowana w BB
A ile synek ma, ze przesypia noce? Ja bym mogła spać 16h/dobęTeraz kiedy wreszcie mój synek zaczął przesypiać nocki, to ja nie mogę spać. 3 godziny pośpie i koniec[emoji2356]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile synek ma, ze przesypia noce? Ja bym mogła spać 16h/dobęTeraz kiedy wreszcie mój synek zaczął przesypiać nocki, to ja nie mogę spać. 3 godziny pośpie i koniec[emoji2356]
A ile synek ma, ze przesypia noce? Ja bym mogła spać 16h/dobę [emoji23]
A jest na piersi?2 latka
Brawo za wytrwałość w karmieniuA jest na piersi?
moja córka 1,5roku osttanio ma noce, ze budzi się po 3x na piers... do porodu chciałabym odstawić jej nocne karmienia i tez będę mieć ze zacznie przesypiać noce... akurat będzie mieć 2 latka wtedy
A jest na piersi?
moja córka 1,5roku osttanio ma noce, ze budzi się po 3x na piers... do porodu chciałabym odstawić jej nocne karmienia i tez będę mieć ze zacznie przesypiać noce... akurat będzie mieć 2 latka wtedy
To trzymam kciuki, żeby tak już zostało!Tak na piersi [emoji4] od 5mca życia budził się min 5 razy w nocy. W marcu już udało się zejść do 2 karmień w nocy, , a od kwietnia znów masa pobudek. No i ostatni tydzień przesypia całe nocki tfu tfu
Przyzwyczaicie się do nocnego karmienia po porodzie jak tak dalej pójdzie z Waszym snemJa też dziś pobudka o 3:30....
Przyzwyczaicie się do nocnego karmienia po porodzie jak tak dalej pójdzie z Waszym snem![]()