Kosinka94
Moderator
A na jakim etapie byłaś ciąży gdy Cię skontrolowali?A, w tym sensie
Może w zaawansowanej ciąży nie kontrolują? Ale w sumie skąd mają to wiedzieć ktory miesiąc ciąży
Albo miałaś szczęście
Ja na 3 ciążę do tej pory miałam tylko 1 raz kontrolę
Ja pracowałam pierwszej do lipca, a we wrześniu rodziłam. Jak poszłam na L4, to chodziłam i zbierałam czernice/jeżyny
 wgl jak ja bym poszła na L4 i kontrol by mi wpadła, to miałabym bym ciekawie bo ja teraz non-stop siedzę w ogródku. Wczoraj np pracowałam przy różach i żebym nie dźwigać to w małym wiaderku kompost, i w małej konewce woda. To był zapas na okł  2/3 róże, a mam ich okł 50
 wgl jak ja bym poszła na L4 i kontrol by mi wpadła, to miałabym bym ciekawie bo ja teraz non-stop siedzę w ogródku. Wczoraj np pracowałam przy różach i żebym nie dźwigać to w małym wiaderku kompost, i w małej konewce woda. To był zapas na okł  2/3 róże, a mam ich okł 50  oczywiście nie skończyłam bo nogi mi zaczęły do tyłka wchodzić i na dziś zostało mi 9szt + 4 winogrona
 oczywiście nie skończyłam bo nogi mi zaczęły do tyłka wchodzić i na dziś zostało mi 9szt + 4 winogrona 

wymienione zostały te które najwięcej się udzielają (chcemy żeby wątek tętnił życiem
 wymienione zostały te które najwięcej się udzielają (chcemy żeby wątek tętnił życiem 
 ale na szczęście tylko wieczorami
ale na szczęście tylko wieczorami .
.