reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hello ...
Kasia
wierzę że wszystko będzie dobrze :-)
Basia całuski dla maluszka no i duuuużoooo zdrówka :):) Życzę Wam również wspaniałych wakacji :)
Elcia no no no zdolniacha z Ciebie:tak:
Paula ja praktycznie całą ciążę goniłam z mamą po mieście w poszukiwaniu fajnych szmateksów i komisów z dziecięcą odzieżą i muszę przyznać, że większość ciuszków Wiktor ma właśnie takich ! Na początku kupowałam nowe tylko te ubranka "do ciałka" ... bodziaki, czapeczki ... ale teraz już nawet parę sztuk bodziaków mamy też stamtąd i prawdę mówiąc są dużo lepsze gatunkowo od tych nowych !
Na osiedlu mam dwa takie super komisy ... też wszystko na wieszaczkach, oryginalne z metkami, podzielone, wyprane, wyprasowane i pachnące ... więc stałam się tam częstą bywalczynią:-). Także nie mam z tym problemu ... chociaż dla siebie to ja nigdy nic fajnego znaleźć nie mogę ...:-(
Weroniczka wspaniałego wyjazdu ... i odpocznij sobie :):-)
Grzechotka no tak, bilety do cyrku to zawsze drogie były ... ale dawniej to jakoś więcej atrakcji za to było ... a teraz taka lipa:confused:

No ... Nunuś się obudził i śpiewa:-D ... idę się z nim popieścić ... zajrzę wieczorkiem ....
Kasia piątek dziś, to może jakieś małe piwko wieczorkiem na rozluźnienie???? ... no i zapraszam wszystkich chętnych :)

reklama
Kasia jakos sie wszystko ulozy :)
Basia zycze wam duzzo zdrowia i wytrwalosci !!!
Elcia no fajnie fajnie. Oby mi nie zabraklo fantazji ( ciagle czekam )
Paula ja nie kupuje uzywanych rzeczy bo J jest zdecydowanym przeciwnikiem i nie pozwala mi nawet wchodzic do tutejszych second hand ow :)
Weroniczka ja niestety swoje rzeczy tez juz oddalam...nic ci nie obiecuje ale bede miala na uwadze twoj stan !!! ( coreczka !!! )
Grzechotka jak tam nocny marku??
U nas taka pogoda ze rano zrobilismy porzadek w domu, pozniej zakupy, obiad ( robilismy sami pyzy heheh ) i pozniej mielismy jeszcze pojsc na spacer ale mnie taka spiaczka wziela ze kimnelam sie 2 godziny!! no ale cale szczescie jutro tez jest dzien :)
A coo tu dzis znowu cisza ?????????????????

Ja własnie oddałam dzidzię w ręce snu i mam wolne.
Ale się dzisiaj naśmiałam przy usypianiu Wiktorka..skubaniec jest taki mądrutki..minki strzela, zaciska oczka i wierci się niemiłosiernie :-D

A u nas jakis problemowy okres się zaczyna...dzisiaj deserkom powiedzieliśmy zdecydowane nie :szok: a obiadek jadł z godzinę, bo jak wziął porcje do buzi to trzymał i nie chciał połknąć :szok::szok::szok:

Po za tym u nas upał nieziemski, więc Monia piwko jak najbardziej wskazane..u mnie bezalkoholowe ;-)
Kasia ja myśłałam że to tylko w polsce tak odsyłają od lekarza do lekarza...no cóż "cudze chwalicie..." życze zeby sie od Was te wszystkie paskudy odczepiły !
Stefanka..dobre pyzy?

Madzia u nas podobnie z obiadem, ale Jula tak mocno zaciska buzię że nie ma jak jej otworzyć, ale jak widzi np. bułeczkę to otwiera szeroko :sorry2: zołzunia moja.
Deserek i jogurcik też chętnie je a mleko bleee.... :-D:-D:-D cwaniaki małe nam rosną. W końcu to już 7 miesięcy prawie... :tak::-) Ale ten czas ucieka... :-D

Pralkę mam już zrobioną :-)
Siostra już po bierzmowaniu, więc można chrzciny zamawiać... :tak:
Dobry dzień dziś. No poza tym że majster od pralki szarpnął 250zł. :dry:Ale zrobiona i to najważniejsze. :tak::sorry2:

hej
wybaczcie ze wpadam tylko na chwile ale rano damian wyjezdza na obóz no a ja wieczorem na sląsk wiec mam dzis jeszcze troche pracy.

damian z mazur wrócil opalony i wogole tak sie za nim stesknilam ze te dwa dni nie moglam sie na niego napatrzec i naprzytulac..
i kurde strasznie denerwuje sie tym jego jutrzejszym wyjazdem...
pierwszy raz jedzie tak zupełnie sam ..no ale mam nadzieje ze bedzie super, trener uspokaja mnie zebym sie nie martwiła i nie schizowała..no ale zobaczycie same jak to jest jak wasze szkraby podrosna i bedą wybierac sie na pierwsze wojage..

odezwe sie jutro no a pozniej juz jak bede na śląsku
buziaki

kobitki ja wam zazdroszczę tych wakacji ;-)

męża mi w domu zostawili:sorry2::sorry2: nawet w wojsku go nie chcą :-D:-D jakiś major mu powiedział że "swój obowiązek dla ojczyzny pan już wykonał - spłodził pan potomka" :-D:-D pomęczył sie minutę też mi obowiązek :-p

jeśli któraś z was mieszka w tak zacofanej dziurze jak ja :d gdzie na półkach w sklepie dwa rodzaje zupek ewentualnie jakiś deserek sie trafi to kupować tutaj: Artykuły dla dzieci :cool2::cool2:

idę nynu bo zaraz P. z pracy wróci a nie mam ochoty z nim gadać :dry:
moje dziecię zasnęło mi samo na moim łóżku i to na dodatek w poprzek :-p nawet jej nie dotykam bo od razu sie obudzi więc zostaje spanie obok niej (nogi mi będą zwisać) lub podłoga :confused: dobrej nocki kochane :-p

magdalenka bardzo dobre :)) jeszcze zamrozilismy!!
viki ja ciebie rozumiem bo sama bym pewnie sie zamartwiala...
paula to pare zlotych ci dzis poszlo :) a mola za to kubic bilet i przyleciec do mnie zrobic pranie!!

reklama
Elcia to Ty masz program wielozadaniowy wgrany :-p:rofl2: zaczynam Cie podziwiać, serio!
Paula niech Ci pralaka służy...no i do roboty bo pewnie już nie macie się w co ubierac ;-)
Viki hehe zobaczymy i to pewnie szybciej niż nam się wydaje bo ten czas tak zapiernicza :szok:
Ale nie nacieszyłaś się synkiem i zas wyjeżdza. Ale niedługo wróci i Valdi też :-)
No i nie denerwuj się, Damiano to juz kawał prawie dorosłego mężczyzny ;-)
Diankus, no widzisz a tak się już cieszyłaś że spokój od chłopa bedziesz maiła :rofl2:
Stefcia..jacy zdolni z Was kucharze!

Do góry