Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-);-)

Jak to dobrze że ja Ci nie muszę już zazdrościć;-);-);-);-);-);-)
nie wiem czy dam radę... 

;-);-);-) bo nawet bym nie wiedziała od czego zacząć... 
;-)Wystarczy usiąść z Julcią na kolanach, na łóżku, włączyć bebe lilly w telefonie (mam kilka teledysków wgranych
) pobujać na boki i zaraz śpi...
to tak na łatwiznę...

piekna okolica 2 km do centrum 
;-);-)

. A tak powaznie to mi sie tu podoba, cale zycie w bloku i za nic bym sie nie zamienila na mieszkanie w centrum a budowa w centrum nie wchodzi w gre bo tam juz palca wcisnac nie ma gdzie 
wiec musza byc obrzeza ale dla mnie spoko, 5 min do pracy i tyle samo do rodzicow. 

. A najlepiej jest w lato, grill za domkiem, krzeselko na trawie i siedzenie wieczorkami, mozna imprezke zrobic bo sasiedzi spoko a po dwoch stornach domu dzialki budowlane sprzedane ale jeszcze domy nie stoja to jest super. Do bloku by mnie nikt dobrowolnie nie wygnal mimo ze z bloku pochodze
. Do 10-11 Olis spi 
to niezle, odsypia te pol roku 

bo w sume niewiele tych rzeczy bylo a prawie 200. Ja jakos woogle chyba duzo wydaje w sklepach spozywczo-przemyslowych, az sie sama dziwie czasem na co. Niech mnie ktos nauczy sie ogranicac jak potrafi 
. A co to za piosenki masz?? mozesz mi mailem wyslac bo Kuba tez lubi ogladac jak spiewaja a ja mam polsat i tam nie mam tego kanalu