• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

wow!!! Sylwia bedziesz miała parkę;-)superowo!!!! gratualcje! ale pewnie sie cieszysz....no i witaj kobieto:tak::-):-)rewelacyjna wiadomość!!!!
:-):-):-):-):-)

reklama
Sylwia? Hmmmm............. AAAAAAAAAA SYYYlWIA!!!
Już sobie przypomniałam;-);-);-);-)

Kochana, gratulacje!!! Ja wiedziałam, że tak będzie :-):-):-) Marcelek będzie miał siostrzyczkę, suuuuuuuuper.
Strasznie się cieszę i skrycie zazdroszczę:-):-):-)

hej dziewczyny
jesteśmy jeszcze u Gosi na imprezce -napiszę Wam tylko tyle Kuba dziś wstał po 5-ej i już nie spał miałam dość bo wczoraj też dał nam popalić długo wył jak opętany.w nocy często się budził!!! ciekawe jka będzie dzisiaj????a ż strach się bać!!!

Paula-zawsze jest szał jak mnie nie ma!!! -jak mnie nie widzi!!! :wściekła/y:

Asia-bardzo się cieszę że maść Wam pomogła :tak::tak::tak::-);-)

Sylwia GRATULACJE!!!

I że niby ja mam to streszczenie napisać :szok: nie wiem czy dam radę...
Może jednak uda Ci się poczytać :-D:-D:-D;-);-);-) bo nawet bym nie wiedziała od czego zacząć... :-D

Kasiamaj oby dzisiejsza nocka była lepsza. U nas nie ma problemu z usypianiem jak mała zmęczona, bo każdy to potrafi zrobić.:tak:;-)Wystarczy usiąść z Julcią na kolanach, na łóżku, włączyć bebe lilly w telefonie (mam kilka teledysków wgranych :-D) pobujać na boki i zaraz śpi... :-D to tak na łatwiznę...

No i byłam w aptece ale pani mało ogarnięta nie wiedziała gdzie leży ta emulsja unibasis... :-(

A siostra ile ma lat? To rodzona czy cioteczna? I co fajnego kupiliście?

Kata :-) a ja dziś miałam pyszne zapiekanki.... :-D:-D:-D

Asia odpoczywaj weekendowo... ;-)

witam i ja

wszamalam 2 malutkie kanapeczki, pije herbatke a Desperados juz schlodzone czeka :-)

Kuba dalej straznie kaszle bidulek i katar ma, poszedl juz spac, mam nadzieje ze przespi noc bo poprzednio wstawal, wzielam go do nas, przysnal to go do lozeczka ale zaraz sie znow obudzil i znow do nas a potem jak zasnal do lozeczka i pospal do po 7. Mam nadzieje ze ta nocka bedie normalna

SYLWIA SUUUPER, WIELKIE GRATULACJE, CIESZE SIE RAZEM Z TOBA

Dotka lanie chcesz dostac, jaki koniec swiata :angry::angry::angry::angry: piekna okolica 2 km do centrum :angry::angry:;-);-):-D:-D:-D. A tak powaznie to mi sie tu podoba, cale zycie w bloku i za nic bym sie nie zamienila na mieszkanie w centrum a budowa w centrum nie wchodzi w gre bo tam juz palca wcisnac nie ma gdzie :-D:-D wiec musza byc obrzeza ale dla mnie spoko, 5 min do pracy i tyle samo do rodzicow.
A jak chce zobaczyc wielki swiat to 30-40 min i jestem w stolicy :-p:-p:-p

Asia to nie ta strona miasta, anielina jest po drugiej stronie glownej trasy przez miasto. A wiesz gdzie jest jednostka wojskowa w M ińsku??? przy ul. Warszawskiej tej przelotowej przez miasto na Siedlce to moja ulica jest po drugiej stronie muru jednostki rownolegla ulica o wdziecznej nazwie Zwirowa :-), a na jakiej Twoj brat mieszkal??

Kata nudno nie jest, mam dosc blisko do roznych knajpek i w lato wozkiem idziemy na obiadek czy kolacje a tak to mamy samocody i jezdzimy, ale bez prawka to ciezko bo juz na zakupy to raczej jezdze bo przy moim darze do kupowania to bym musiala jakis plecak ze stelazem nosic :-D:-D. A najlepiej jest w lato, grill za domkiem, krzeselko na trawie i siedzenie wieczorkami, mozna imprezke zrobic bo sasiedzi spoko a po dwoch stornach domu dzialki budowlane sprzedane ale jeszcze domy nie stoja to jest super. Do bloku by mnie nikt dobrowolnie nie wygnal mimo ze z bloku pochodze

Kacha ale Ci zazdroszcze tej pogody, tez zabierz jak chcesz moj snieg :angry:. Do 10-11 Olis spi :szok::szok: to niezle, odsypia te pol roku :-D:-D

Stefanka no dobra wierze w Twoje moce, zalatw i mi siostre dla Kuby

Paula w takich sklepch wiekszych to 100 moment idzie, ja w czwartek w Carrefourze wydalam 180 i sama sie dizwilam na co i patrzylam na paragon :szok::szok: bo w sume niewiele tych rzeczy bylo a prawie 200. Ja jakos woogle chyba duzo wydaje w sklepach spozywczo-przemyslowych, az sie sama dziwie czasem na co. Niech mnie ktos nauczy sie ogranicac jak potrafi :-D:-D. A co to za piosenki masz?? mozesz mi mailem wyslac bo Kuba tez lubi ogladac jak spiewaja a ja mam polsat i tam nie mam tego kanalu

Kasia przyjemnego wieczorka, ps ta wiadomosc na NK ode mnie bo pewnie nie znasz mojego imienia :-):-):rofl2::rofl2:

A widzialyscie to
Pierwszy taki poród: tylko jeden z trojaczków przyszedł na świat- Onet.pl - Wiadomości -21.02.2009

Kto nie spi i co robi :-p:-p

reklama
helol
ja wlasnie wrócilam z chrzcin:)
faaaaaaaaaaajnie w glowce mi sie kolysze hihihihi
oj jutro glowka bedzie bolala oj bedzie:) a co tam nie?/
ide czytac co u was:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry