reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

siemka

Viki-to ja poproszę.u nas jest identycznie też wstrzymywanie i też potworny płacz...woli zrobić kupę w majtki niż na kibelek...ten problem u nas dopiero od tygodnia i mam nadzieję szybko minie....
Jutrzenko-sprawdziłaś??
Aga-a dawałaś w allegratce???
Dota-no to czekamy czekamy.
Weroniczko-może tak jak Dotka pisała inny termin wchodzi w grę???

ja dziś dostałam c.d co dokupić Kubie do przedszkola...
wyszło:

-dwa bloki rysunkowe
-plastelina
-2teczki na prace
-nożyczki
-farby plakatowe
-blok rysunkowy z kolorowymi kartkami
-blok techniczny kolorowy
-kredki bambino (grube)
-chusteczki nawilżane
-chusteczki wyciągane z pudełka.

jutro mamy gości

a w środę J wybiera sie do kumpla i jadą na Litwę zorientować się w cenach aut.

to na tyle spadam-dobranoc!!!:-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry

no mój paweł w przedszkolu, miał troche podkówke i łezki mu sie kręciły ale był dzielny...
czuje sie juz ok i mam nadzieje ze nie podłapie czegos od dzieciaków.

a i pokaże wam prace pabla z pierwszego dnia:)

kasiamaj, pozniej napisze ci o tych syropach:tak:
milego dnia wszystkim

Dzień dobry.
U nas też słoneczko:-D:-D chociaż w serduszkach smutek. D był wczoraj u teściów i się dowiedział że jego kuzynka Ola - pisałam Wam kiedyś że nogę jej amputowali z powodu cukrzycy - znów jest w szpitalu i będą jej amputować palce w ręce. Straszne to jest. Chcę dać jej flavon żeby spróbowała ale na razie nie mamy z nią kontaktu - nie chce nikogo widzieć a na domiar wszystkiego jutro jest pogrzeb jej taty, a ona biedaczka nawet nie wie że jego już z nami nie ma. Dla mnie to jest chore. Przecież ona ma chore ciało a nie duszę i umysł i powinni jej powiedzieć. Nie wiem jak to sobie wyobrażają. Będzie już po operacji, wróci do domu i co jej powiedzą? - Olu wybacz nie chcieliśmy Cię martwić ale jak byłaś w szpitalu to tata umarł. Masakra jakaś.
Ja się wściekam jak mój tato ląduje w szpitalu a mama nic nie mówi, a czegoś takiego to nawet wyobrazić sobie nie potrafię.

Dobra nie smucę już. Idę trochę na słoneczko.

Miłego...

hejka

ja dalej zdycham, mam tak zapchany nos ze szok.

Kuba dalej placze w przedszkolu rano. MAm nadzieje ze to wkrotce minie

a jak reszta przedszkolakow????

Kasia probowalam, ja tak ogolnie nie czuje ze to ma smak ryby, jest po prostu niedobre i tluste, czuc ze jest cytrynowe

Viki no pieknie :tak:

Basia straszne co piszesz, ja bym nie ukrywala takiej rzeczy :no:

sorry to tyle ale nie mam weny, kiepsko sie czuje. Wczoraj juz po 20 spac poszlam. Teraz tez ide sie polozyc.

paaa

no hej
a co tu dzś taki ruch że sie dopchać nie można???:szok::-D:-p

zostalismy sami...J pojechał wróci jutro w nocy.
Kuba w przedszkolu a Natka-gagatka buszuje w łózeczku.

wstawiłam pranie i tak się krzątam.

u nas dziś pogoda nawet ok,swieci słonko tylko trochę wieje...:baffled:

wybieram się z mała na rehabilitację-mam nadzieję że dojadę???

Jutrzenko-dzięki :tak:;-)
Baśka
-straszne to co piszesz...nie mogę sobie wyobrazić czegoś takiego.
Viki-
to daj znac.

buziaki dla wszystkich.
miłego dzionka.

Witam!
Widze, ze nie proznujecie dziewczynki.Jeden dzien nie mialam netu, wczoraj w pracy do wieczora i juz ciezko nadrobic.
Ja teraz pracuje w sopocie na oddziale dzieciecym(reumatologicznym).Generalnie bardzo lekka praca jak dla pielegniarki.Najwiecej problemow jest chyba z dorastajaca mlodzieza, ktorej musze pilnowac, zeby czegos nie wykombinowali.Dzieciaki mamy tam od roku do 18tego roku zycia no i te duze czasem ciezko upilnowac.
Dobra zmykam teraz bo pogoda ladna to na spacerek i zakupy pojde z Toskiem.paa

dzien dobry!!!!

jejku Basia:-( straszne...
a Ty Jutreznko dbaj o siebie,zdrówka!!!:-):-):-) przeciez musisz byc w dobrej formie niedlugo;-)

pozdrowienia dla wszystkich przedszkolaków!!!:tak::tak::tak:
i jak lepiej juz?;-)

no nic...lato wróciło,trzeba korzystac z tak ładnej pogody;-);-);-)

trzymajcie sie laski!!!paaaaaaaaaaaa:-):-):-):-)

Baska79 straszne ,ze tak ja oszukali.Dziwie sie bo ja bym sie bala ,ze moze miec potem do nich wielki zal.
Teraz z innej beczki- powiedz mi prosze ile kosztuje ten flawon i na ile starcza takie opakowanie? Bo czytalam ich strone w internecie i zainteresowal mnie ten specyfik.Gdzie ty go kupujesz?

reklama
Hej!

Żyjemy! :-)
Po wekendzie super. Pogoda dopisała, grzybów nawieźliśmy duuużo z tym że wróciłam zaziębiona ale od razu się zaatakowałam aspiryną i już jest git!

Dziś moje dziecko pierwszy raz kazało mi wyjść z przedszkola :szok: nie płakała, nie kleiła się do mnie... super :-)

Ale jak ją odebrałam to panie się poskarżyły że dała popis na pierwszym spacerze. Siadła na chodniku i zrobiła koncert że chce wózkiem jechać :szok::-D ale przekupiły ją lizakiem i jako tako poszła z babcią Anią:sorry2: generalnie chodzą z wężem. A ta nie... charakterek... :baffled:

Ale już po mału lepiej się dzieje...

Alex Jurand pozdrowiony specjalnie dla Ciebie :-p Jest tylko rzeźba ale wierzmy że z duszą :-p:-D

Aneczka WITAJ!!! :-):-):-)

Ja co prawda nie Basia ale też ją maglowałyśmy o ten Flawon :-):-D Miesięczny koszt na jedną osobę to 130zł jak dobrze pamiętam ;-) a z kupnem to nie wiem :-D normalnie mafia :-D:-D:-D Ale Basia pewnie skrobnie dokładnie ;-)

Jutrzenka zdrówka!!! I oby Kubulek przestał płakusiać w przedszkolu.:tak:
Na opinię odnośnie aparatów też czekałam bo i mi się marzy coś super! Mimo że nie mam praktycznie żadnej wiedzy teoretyczniej na temat fotografii to kocham robić zdjęcia!:-D Za jakiś czas nagadam mamę moją to mi może coś na raty weźmie... ;-):tak:

Viki aleee dzieło :-) super! U nas już też wiszą prace na tablicy :-)

Basia brak słów!:zawstydzona/y: Ja myślę że powinni jej powiedzieć o tacie... Ile ta dziewczyna ma lat?

Drugie pranko mi się kończy. Julcia usnęła ale mam nadzieję że do 16 wstanie bo idziemy w gości ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry