reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula dzieki za info.Hmm to troche kaski leci na taka kuracje dla dwojki dzieci.
A ja juz obiadek zrobilam i sie lenie bo Antolek spi.Potem jade po Witusia do przedszkola ale to dopiero kolo 15tej

reklama
hejka

a co dzis takie puchy

u nas dzis standard, rano w domu wymyslanie ze chce spac, siku itd, potem w przedszkolu od razu siku jak codzien a jak panie go chcialy wziac ode mnie to juz bylo na sile i z rykiem. ech ciezko.
Potem jak R go odbieral to panie go chwlily, ze sam jadl, ze ladnie je, podobno jakas ciocie sobie upatrzyl, jak R pojechal to na kolanach u niej siedzial.:-)

dzis bylismy na odpuscie u nas. Kuba sobie wybral auto fiata pande i smarta mu jeszcze ciocia kupila. Mowi ze byl grzeczny w przedszkolu. Jak nie bedzie plakal ma seata obiecanego bo codziennie o tym mowi. Juz nawet zamowilam w sklepiel.
Zobaczymy tylko kiedy go dostanie :baffled::baffled:

Ogolnie powiem ze z przedszkola narazie jestem zadowolona. Fajne posilki, codziennie inne. Narazie sie nie powtarzaly. Wczorja dzieci kroily owoce na salatke a potem zalaly to galaretke i mieli na podwieczorek. Kuba co prawda idzie przed podwieczorkiem ale fajne pomysly maja.
Sa tez owoce+ciasteczka lub wafelki, ciasto+kisiel, itd :tak:

Kasia a jak kuba w przedszkolu??. Kupilas tran?

Asia, Kacha halo !!!! jak chlopaki w przedszkolu ????

Dotka a gdzie Ty masz to lato :szok::szok:, u mnie rano bylo 8 stopni :no::no::no:. W dzien cieplej ale juz dlugie spodnie obowizakowe

Paula ja tez juz chorobe zaliczylam. Co robilas z grybkow marynowalas?? czy suszysz??. Co do aparatu to teraz w Euro jest 30 x 0% i zamierzam skorzystac. Gotowka nie mam takiej kasy a w ratach sie splaci :tak:
A Ty dalej odbierasz Julke wczesniej.

Basia sorry ja jakoas nie w temacie, co to jest ten flavon. Na co on pomaga. Moja mama ma cukrzyce, to tez ???

ide sie kapac, jeszcze tu wroce ;-)

hej!
Moje diabelki spia juz.Dzis bylam z nimi autobusem w miescie , pojechalismy na lody.Najwieksza frajda to oczywiscie autobus bo zwykle wszedzie samochodem jezdzimy hihi.Wrocili zmeczeni , wybiegani i padli bardzo szybko.
A ja sie dzis mecze z bolem owulacyjnym.Kurcze teraz zrobily mi sie regularne cykle i co miesiac mam te bole.Tym razem byl do tego stopnia uporczywy ,ze wzielam sobie nospe.Macie tez cos takiego czasem?:baffled:
A jutro znowu caly dzien w pracy wiecc nie pogadam z wami...

Jutrzenka taaa niby raty zero procent... :-D ale jak bierzesz raty to bank proponuje Ci ubezpieczenie, niby nie obowiązkowe. Ale jak nie wyrazisz zgody to w zamian masz odmowę... :wściekła/y: Dziady! Jak kupowaliśmy komputer dwa lata temu to wyszło nam w sumie 4,5 tys a ubezpieczenia dowalili 882zł :szok: super polityka. Raty zero procent, dobre... :crazy: Ale i tak pewnie skorzystam z rat bo za gotówkę nie ma szans...

Co do przedszkola to tak! Jeszcze ją odbieram o 12:45 :tak: Na razie niech zacznie zostawać z chęcią dopiero ją zostawię na leżakowanie ;-)

A grzybki zamroziłam świeże. Przy chorobie nie miałam chęci na zabawy w marynowanie czy suszenia. Ale jeszcze przyjdzie na to czas ;-) Wybierzemy się może w niedzielę na grzybki.

Aneczka ja nie mam owulacji bo biorę tabsy ;-)
To chłopcy mieli dziś frajdę :-) Jula uwielbia śmigać autobusem. Autem też :-) Kiedyś nie znosiła siedzieć w foteliku.:rofl2:

Idę kąpać młodą ;-) bo się pokłada. Pohasała z Weroniką (moją chrześnicą) i zmęczona.;-)

oooo Aneczka ja wczoraj sie meczyłam z bolami owulac. i brałam i no-spe i apap...ostatnio bardzo mnie boli:tak:az sobie lezłam wczoraj i myslałam-czy to normalne....

Jutreznko to przyjedz do mnie-cieplutko,milutko;-) na plaży pusto:-)
(to a propos tego lata u nas;-))

Paula czekamy na zdjecia z łikendu;-);-);-)

wiecie co? myslałam,ze dzis nowy odcinek m jak miłosc...a tu dupa blada,tak sie nastawiłam:wściekła/y::-D

siedze i czekam az mi sie piwko wygazuje-lubie takie ciepłe i wygazowane;-)

Dotka lomatko cieple i wygazowane piwo :szok::szok::szok::szok:, ja lubie zimne i z gazem :tak:

Paula to zalezy jak trafisz. Bralismy w media markt tv i nie bylo zadnego ubezpieczenia. Prawdziwie podzielili nam kwote na tyle rat ile chcielismy :tak::tak:.
A jak bralismy w euro lodowke za prawie 3000tys to przy 30 ratach placimy ubezpieczenie 11,60 ubezpieczenia m-cznie. W sumie zawsze mozna zrezygnowac. Chyba pojedziemy w sobote do wawy i zobaczymy, Te co chcemy sa akurat w euro, nie wiem czy w media beda

Jak dobrze że ja chwilowo nie mam problemu z bolesnymi owulacjami:-Dw każdym razie wiem co czujecie i współczuję.

Wpadłam powiedzieć DZIEŃ DOBRY - chociaż u nas znów leje:-(:-(

Kochane wieczorem wszystkim po kolei odp bo niestety mój bąbel się już obudził i nie dam rady teraz.

MIŁEGO Dnia i oby u Was była lepsza pogoda - przyślijcie jej trochę do mnie;-)

bry

jutrzenka zdecydowałaś się już na jakiś model aparatu?
paula uważaj żebyś po tych grzybkach wizji nie miała :-D

kumpela wczoraj mi wysłała sms-a czy bym kini do przedszkola nie puściła bo jest nowy nabór
dużo rodziców rezygnuje :-( najbardziej pasowałoby im 3-4 godziny dziennie
jej synek dostaje histerii i w domku chce zostać już na zawsze
ale chodzić musi bo iwona jest teraz na macierzyńskim i wraca do pracy a babcia nie da rady z dwójką :-(
gdybym zapisała kinię patrykowi byłoby na pewno raźniej ale to przedszkole jest za daleko a po drodze byśmy miały jeszcze dwa ;-)
może za rok...

Ostatnia edycja:
dzien dobry.

Kata caly czas o tym mysle, jedziemy prawdopodnie po wawy w sobote i zobaczymy co wogole bedzie. W sumie SONY mam teraz i jestem bardzo zadowolona, ale on ma 9 mln pikseli a tamte po 14. W sumie i tak nie powiekszam tych zdjec ale nie wiem czy jak nie kupowac to z wiekszymi parametrami. Co sadzisz??
R to wogole jest na Soniaki nastawiony.

Viki sa wyniki???

cos sie frekwencja popsula,

wstawać spiochy!!!!!

reklama
hej hej

a u nas Paweł zdrowy to damiana rozłozyło:wściekła/y: kurde poczatek roku szkolnego on w domu z temp 39..i nic poza tym mu nie jest wiec widze ze pewnie załapał od pawła...no ale na 16 idziemy do lekarza bo i tak wlasnie ide w sprawie wynikow pawła

jutrzenko własnie bede wiedziała po poludniu - mam nadzieje:sorry2:

jesli chodzi o przedszkole to u nas bez problemu. rano troszke się tuli, potrzebuje 5 minut by sie pozegnac, kilka razy musi byc buzi ale pozniej sam biegnie na sale, a wczoraj jak go odbierałam to stwierdził ze jeszcze nie mialam przyjechac bo on sie bawi!!!!:-p
tak wiec mam nadzieje ze juz kryzysu nie bedzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry