hej
kasiamaj podaje syropy na brak kupy:-)
LACTULOSSUM 3X 5M
MANTOPARAFINA 5 ML
DEBRIDAT 3X5ML - TO JEST CHYBA NA RECEPTE TYLKO
LAKCID, TRILAK ITP 2XDZIENNIE
JESLI KUPY ZROBIĄ SIE LUŹNIEJSZE ODSTAWIASZ MENTOPARAFINE
JESLI WSZYSTKO ZACZNIE WRACAC DO NORMY LACTULOSSUM ZMNIEJSZASZ DAWKE 2X5 POZNIEJ 1X5
A JAK JUZ BEDZIESZ PEWNA ZE WRÓCIŁO DO NORMY ODSTAWIASZ, A NATOMIAST DEBRIDAT PODAJESZ DO SKONCZENIA BUTELKI - OKOLO 1 MIESIAC
do tego dodam, ze wszystkie te leki nie wpływaja na krew itp. mają działanie tylko w jelitach i w calosci sa wydalane.
no a my bylismy dzis u dermatologa.wyglada na to ze jednak mlody bedzie na cos uczulony bo pani profesor od razu stwierdzila ze to objaw alergiczny i ma tzw nadmierne rogowacenie naskórka.a wygląda to jakby takie małe krosteczki w kolorze skóry takie jakby kaszaczki na rekach miedzy lokciem a ramieniem i na udach.
czesto dorosłym takie się robi, przepisała nam kremy i masci, ale wszystko do zrobienia w aptece i mamy dopiero w poniedziałek odbiór.
no i juz jestem ciekawa tych testów bo kurde nie wiem czy to cos z powietrza czy z jedzenia
alex heh usmiałam się, musiało to komicznie wyglądac..ale bądź cierpliwa...i konsekwentna przede wszystkim ....a przyniesie to rezultaty
aneczka no to zabawiłaś chlopaków:-)
ja jutro wam wkleje fotke gąsienicy która paweł zrobił w przedszkolu z przyklejanych zołędzi i łupinki orzecha

jak to zobaczyłam to bylam w szoku

fajne
weronika a jak tam staś? dalej bedzie kontynuował karate?