reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam poniedziałkowo

kurde, w biedronie są fajne kaloszki po 20 zł i oczywiście wszystko rozebrane :wściekła/y:
a taką miałam nadzieję, że w końcu kupię i będę mogła skakać z małą po kałużach :-(
nic, najwyżej kupię sobie inne...

teściowa małą wzięła na spacer więc mam luzik, ogarnę troszkę mieszkanie i będę się byczyć :-p

paula już pewnie autobusem gna :-)
viki bardzo lubię ten serial choć rola brodzikowej mi nie pasuje ;-) ale scenografia, muzyka, zdjęcia tak! dlatego oglądam
zresztą książki też fajnie się czytało i właśnie miłość... podobała mi się najbardziej :tak:
a fotografia to mój bzik więc zgłębiam wiedzę, dużo czytam i coś w tej głowie zawsze zostanie ;-) dzięki :*
zdrówka dla ciebie!
a prace pabla piękne! zdolny chłopak :tak: podglądnę pomysły choć moja woli zabawy taneczno-muzyczne niż plastyczne :sorry:

reklama
hejka

no i u nas juz po przedszkolu. Kuba chory. Wczoraj mial temp. wieczorem, w nocy i rano. Do tego ma na buzi jakies krosty ktore on drapie :-(. O 12:30 zapisalam go do lekarza.
ech. wczoraj z tego wszystkiego jak zadzwonilam do R to sie poplakalam. Jakos mi sie smutno zrobilo ze jestem sama, ze kuba chory :-(
No nic zobacze co mu jest bo w nastepna srode wyjezdzamy.

Kata wkoncu wzielismy Panasonic Lumix FZ100. W sumie facet w sklepie nas troche przekonal. Ten to jest nowosc i podobno ma dobra optyke, bo w Sony to juz nie ma Zeissa tylko jakias inna. Ogolnie podoba mi sie tylko nie kumam tych wszystkich ustawien ktore mozna robic. Zawsze robilam zdjecia na automacie a teraz chcialabym pokorzystac. Moze wpadne w pasje fotografii ;-)

Viki wiem ze w porownaniu z Toba to mam luzik ale wiesz Ty juz wpadlas w tryby i dajesz rade. Ale dzis kuba nie poszedl, zobaczymy co bedzie dalej.
No a praca Pabla piekna :)

Baska o rany straszne. Masz jakies wieści??

a mnie dalej boli gardlo, ech

i tyle odezwe sie potem

Hej kobiety:-):-)

poniedziałek i ja znów sama całymi dniami:-( oby do weekendu:eek:
Dzieciaki oglądają listonosza pata to mam chwilę spokoju. Olivia zrobiła się starszna łobuziara, wdrapuje się wszędzie gdzie się da. Tydzien temu aż musiałam jechać z nią do szpitala bo zwaliła się z krzesła i walnęła czołem w beton:szok::szok: Teraz wygląda już lepiej ale kilka dni temu jak jakiś buldożer:szok::szok:

Jutrzenka moja kuzynka z mężem też lecą w przyszłą środę na Kretę:tak:
Zdrówka dla Kubusia. Viki dla Ciebie też i wszystkim innym pochorowanym;-)

dzień dobry

ja po intensywnym weekendzie :-D-ale żyję żyję -jakby ktoś pytał.

Paula-udanej wycieczki do US.:-)
Viki-dzięki za syropkowe wiadom.Kuba jak był mały to brał debridat.
Baśka-rany!!!:szok: wiadomo już coś???-daj znać koniecznie!!!

idę poczytać co tam u Was!!!

aha-tak szybko dodam
-pisała do mnie KACHA-wszystko u nich ok!!! maluchy szaleją aż ze śmiechu Kasia nie może...ma coś z netem..ale jak to ogarnie to się odezwie!! :tak: i kazała Was wszystkie mocno ucałować i pozdrowić!!!!:-):tak:;-)

HEJ!!!!!!:-):-):-):-):-)

jestem przelotem:-Dtak na chwilke;-)

siostra wzięła dzieci nad morze, wrócą po obiedzie:-)

a ja czekam na panów z ikea;-);-) szafe w "kawałkach" mają przywieźć:-D

w sobote mialysmy dzien zakupów...hmmm....kupiłam sobie szmat na jesien i zime-duzo wiecej niz mialam w planach
no i buty i na jesien i na zime...hihi...jeszcze plaszczyk mi został ale to jutro jedziemy;-)
tak wiec widziecie-dota szczesliwa:tak::tak::rofl2:

pare szmatek kupilysmy sobie z siotrą takich samych i bedziemy jak blizniaczki:-):-):-):-)
tylko ona rozmiar 34 a ja 36....echhh:-D

baaardzo cieplutko pozdrawiam i zdrówka zycze wszystkim chorym!!!!!

jejku Sylwka biedna malutka...:tak:

Jutreznko czekamy na piekne fotki z Krety:tak::tak::tak:

i mowie Wam dacie rade bez mężów!!!!!! musicie;-)
moze zabwacie sie troche:-p:-p

ide dziewczynki......
pozdrawiam wszystkie mamusie i maluchy!!!!!!!!!!
mła!!!:********** i przegoncie jeseinnie doły:tak:

Ostatnia edycja:
Dotka-to przed Tobą egzamin ze składnia mebli :-D:-p zazdroszczę wyprawy na zakupy...ehhhh.....
Sylwia
-bidulka z Oliwki.
Aga-jak tam nie rodzisz jeszcze???
Jutrzenko-zdrówka dla Kubunia.oby szybko mu przeszło.
Kata-jak tam wybyczyłaś się??? :-)
Viki-zdrówka i super ta praca Pawełka.mój Kuba ostatnio rączkę swoją odbijał,ale nie dali nam do domu tylko wiszą wszystkie rączki na tablicy korkowej w przedszkolu.

a ja dziś na 16-tą idę na zabranie do przedszkola....:szok::-)

dzwonił mój J że mam obiadu nie robić bo przywiezie "multum" kań....ciekawe :szok::szok::szok: ...dziś zjem ale potem to chyba cały tydzień sam będzie je zjadał.:-D:-p-bo ile można grzyby jeść.:-D:-D:-D:-p

idę na allegro-poszukać śpiworka do wózka dla małej...bo będzie mi potrzebny.

Witam poniedzialkowo!
Baska okropne to co piszesz.Masz juz jakies wiadomosci? To najgorsza niesprawiedliwosc na swiecie , ze cos takiego dzieje sie dzieciom.:-(
Dota zazdroszcze zakupow.Pochwal sie jaka szafe kupilas;-)
Kasiamaj a u mnie dzis na obiad maslaczki:tak::tak::tak::-p:-p:-p
My wczoraj bylismy caly dzien na wsi u znajomych.Pogoda byla boska.Zrobilismy grila.Mama kumpeli jest emerytowana przedszkolanka i dzieci praktycznie mielismy z glowy.Odpoczelam i naladowalam bateryjki:-)
Ja jesienna depreche zalapie jak tylko sie szaro zrobi wiec oby slonko swiecilo mocno.
Spadam juz sprzatac bo jeszcze dzis do roboty ide.
Wszystkim chorowitkom zdroweczka zycze paaa

hej
widzę jakaś melancholia was ogarnęła .Jak to się mówi - "jesień mimozami się zaczyna..."

viki- niestety pies nie wrócił i obawiam się że już nie wróci. Już go nie ma 3 dni:sorry:nikt go nie widział. Zresztą kto by się przejął jakimś kundlem. Ale ja go lubiłam bo M. go przyniósł do domu jak Łukasz był malutki i razem rośli:sorry: Pawełek ma talent :tak::tak:
jutrzenka- to masz nową zabawkę:-D zdrówka dla Kubusia:tak::tak:
basia - straszne to co napisałaś. i co z tym maleństwem? co lekarze na to?
kasiamaj- no jakoś jeszcze nie rodzę. Jeszcze trochę czasu mam. Choć sa chwile że chwiałabym już urodzić. Ale jak sobie o tym pomyslę to zaraz mi się odechciewa:eek: my wczoraj też nazbieraliśmy grzybów- maślaków w lasku który urósł na naszym polu. Wszystko zamarynowaliśmy. A tobie wolno jeść grzyby?

dziewczyny ja ostatnio przeczytałam w jakimś kolorowym pisemku że idealny mąz to mąż którego nigdy nie ma w domu:rofl2: ciekawe co???

ależ mi się chce jeść, .jestem ciągle głodna. A już wyglądam jak hipopotam:szok::szok::szok:

reklama
jejku Aga biedny piesek:-(:-(:-( moze gdzies sie włoczy....nie wyobrazam sobie jakby mojemu cos sie stalo...boze....

Basia dopiero doczytalam:-(trzymamy kciuki!!!!!&&&

Aneczka szafa pax, obudowa-kolor:imitacja brzozy, drzwi lustrzane,w srodku: drazek,koszyki,pólki,no i oswietlenie:-)
miłej pracy!!! to chyba masz dzis nocke?;-)

a moja siostra z dziecmi dopiero wracają z Sopotu...jejku jak dlugo byli....

a ja sobie okna pomyłam, pranie, wysprzatałam...achhh taka ze mnie super kura domowa!!!:-):-):-):-) no normalnie perfecto:-D

pewnie spacerujecie z maluchami;-);-)

Majoszka jak zebranie???duzo było skarg na Kubę???:-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry