reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kata dzięki. ALe fakt drogie, zwłaszcza że jeszcze muszę do tego kupić gong:sorry2::sorry2::sorry2: Ale chyba kupię mu taką do sauny bo one są 15 min. tylko że przykręcane do ściany:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Weroniczko-no to masz ładny wydatek...:tak: kurcze gongi też nie sa tanie-jak patrzyłam to ok 300zł.

Elcia-już mnie nie będziesz lała???-bo nic ze mnie nie zostanie -oszczędź.....plisssssssssss
Peureux04.gif

Ostatnia edycja:
Kasiamaj można znaleść takie w granicach 50 zł ale używane:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: No ale antyk też fajna sprawa bo jak się Stasiowi już znudzi ten cały fort buar to będzie zdobił mieszkanie:tak::tak::tak::tak:

Mój Tadziu to już od przeszło miesiąca nie miał mięsa w buzi. JAk tylko widzi mięso czy wędlinę to odrazu zaciska buzię i nie chce jeść.

Oj gaduly gaduly, ja nie wiem kto sie tymi Waszymi dziecmi zajmuje, bo na pewno nie Wy! ;-):-D
:tak::tak::-)

no wlasnie!!! tez mnie to ciekawi:tak::-D

dzien dobraśku!!!:-)
Viki:-)
Oj Kata wymocz sie wymocz....mowie Ci, tego Ci trezba:tak::-p

Siostraaa zdrowka zyczymy:tak:myslalam,ze w domku zostaniesz....
Kogo my tu dzisiaj mamy...Kasia,Weroniczka,Elka(hihhi) hejka laski:tak:;-)
Alex dobrze,ze wszystko ok!!!:tak:cmok!
Ide z Mufinkiem na dwór....zajrze za gdzinke,moze dwie....
narka babki:-):-):-)

Dota-hejnka :tak:;-) jak tam??? było coś???.......no wiesz?....
Bisous01.gif
:-p

my też jedziemy na spacerek-przy okazji zakupy zrobię-muszę zlukać kapcie dla szkodnika bo już mu nóżka urosła.

pa babeczki.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry