reklama
Paula21
Grudzień '07
Witam się i ja :-)
Ale u nas ulewa
a taki ładny dzień się zapowiadał... 
Martyna może dziś wyjdzie jak wszystko będzie ok. Czekamy na wynik badania na bilirubinę, bo mała coś żółtawa jest...
oby było ok...
zrobiłam dla niej szarlotkę jak wróci to będzie miała ciacho ;-):-) właśnie wyjęłam z piekarnika...
Młoda śpi. Jak robiłam ciasto to się poszła położyć i usnęła...
A wczoraj rozebrałam połówkę świniaka. Nigdy więcej tego sama nie zrobię... nie mam tyle siły co mój małżonek...
ale jakośd dałam radę... dziś jeszcze pomieliłam mięsko, odcięłam boczek i już się mrozi :-) uff....
Asia już pewnie jesteście w drodze więc hmm... czego tu życzyć jak podróżujesz pociągiem? po prostu udanej podróży i mam nadzieję że Fifi dobrze znosi nowość :-)
Ataata Julka nie rozlewa picia. kiedyś to robiła ale samo przeszło...
Co prawda jak się zsika to się tapla w swoim moczu i ma frajdę jak jej się nóżki ślizgają i się przewraca... kosmitka...

No i jest nieposłuszna aczkolwiek walczymy z tym ;-) na sposoby super niani ;-)
Kacha oby Patryś zassał mamę ;-) i niech wracają do domku :-)
Dota fajnie macie z tym codziennym plażowaniem... ;-) u mnie w mieście nie ma wyprzedaży bo i nie ma firmowych sklepów... a do warszawy się nie pcham...;-)
kasiamaj grad... nieciekawie... u nas padał we wtorek... akurat jechałyśmy autobusem więc jak wysiadłyśmy to było już po ulewie i super bo powietrze inne... ;-)
Jutrzenka Kuba od nocy Ci spał do 11?
Elcia ale Ty rozmowna jesteś...
Ale u nas ulewa
a taki ładny dzień się zapowiadał... 
Martyna może dziś wyjdzie jak wszystko będzie ok. Czekamy na wynik badania na bilirubinę, bo mała coś żółtawa jest...
oby było ok... zrobiłam dla niej szarlotkę jak wróci to będzie miała ciacho ;-):-) właśnie wyjęłam z piekarnika...

Młoda śpi. Jak robiłam ciasto to się poszła położyć i usnęła...
A wczoraj rozebrałam połówkę świniaka. Nigdy więcej tego sama nie zrobię... nie mam tyle siły co mój małżonek...
ale jakośd dałam radę... dziś jeszcze pomieliłam mięsko, odcięłam boczek i już się mrozi :-) uff....Asia już pewnie jesteście w drodze więc hmm... czego tu życzyć jak podróżujesz pociągiem? po prostu udanej podróży i mam nadzieję że Fifi dobrze znosi nowość :-)
Ataata Julka nie rozlewa picia. kiedyś to robiła ale samo przeszło...
Co prawda jak się zsika to się tapla w swoim moczu i ma frajdę jak jej się nóżki ślizgają i się przewraca... kosmitka...

No i jest nieposłuszna aczkolwiek walczymy z tym ;-) na sposoby super niani ;-)
Kacha oby Patryś zassał mamę ;-) i niech wracają do domku :-)
Dota fajnie macie z tym codziennym plażowaniem... ;-) u mnie w mieście nie ma wyprzedaży bo i nie ma firmowych sklepów... a do warszawy się nie pcham...;-)
kasiamaj grad... nieciekawie... u nas padał we wtorek... akurat jechałyśmy autobusem więc jak wysiadłyśmy to było już po ulewie i super bo powietrze inne... ;-)
Jutrzenka Kuba od nocy Ci spał do 11?

Elcia ale Ty rozmowna jesteś...

kasiamaj
mama 2007/2010
hej
my dziś byliśmy na pokazie...zorganizowano wyścigi bryczek.-Kubie bardzo się podobało bo było pełno koników.a on chodził i cmokał
na koniec jeszcze wycyganił posiadówkę w wozie strażackim
-J poszedł z nim się przejść a ten IJO IJO---stały dwa wozy strażackie i ambulans.oczywiście nasz synek za wszelką cenę musiał dotknąć i zobaczyć.....no to pan strażak wziął go i posadził do środka...ale ten miał radochę
-dobrze że póżniej bez problemu z tego wozu wysiadł.

a grad był wczoraj straszny-odbijał się od trampoliny to taki kulki jak paznokcie,u sąsiadów byli goście to jednemu facetowi spadła gałąż na matiza i coś mu połamała....:-(-drzewa mamy zaraz koło płotu-takie wielkie jesiony.
Jutrzenko-my też mamy jedno takie okno-wczoraj akurat było otwarte jak tak lunęło -siedzieliśmy na dole razem z gośćmi...naraz J zerwał się jak oparzony i leci na górę-słyszę tylko k**** okno otwarte
-no i zbierał z podłogi 

Stefanko-:-);-)
Sylwia-jak u Ciebie????
Paula-to mieliście szczęście -jednym słowem mówiąc.
Kata-hop-hop....
reszta cmoki
moje dziecko zasnęło-J też śpi....zostałam sama.................
my dziś byliśmy na pokazie...zorganizowano wyścigi bryczek.-Kubie bardzo się podobało bo było pełno koników.a on chodził i cmokał

na koniec jeszcze wycyganił posiadówkę w wozie strażackim
-J poszedł z nim się przejść a ten IJO IJO---stały dwa wozy strażackie i ambulans.oczywiście nasz synek za wszelką cenę musiał dotknąć i zobaczyć.....no to pan strażak wziął go i posadził do środka...ale ten miał radochę
-dobrze że póżniej bez problemu z tego wozu wysiadł.

a grad był wczoraj straszny-odbijał się od trampoliny to taki kulki jak paznokcie,u sąsiadów byli goście to jednemu facetowi spadła gałąż na matiza i coś mu połamała....:-(-drzewa mamy zaraz koło płotu-takie wielkie jesiony.
Jutrzenko-my też mamy jedno takie okno-wczoraj akurat było otwarte jak tak lunęło -siedzieliśmy na dole razem z gośćmi...naraz J zerwał się jak oparzony i leci na górę-słyszę tylko k**** okno otwarte

-no i zbierał z podłogi 

Stefanko-:-);-)
Sylwia-jak u Ciebie????
Paula-to mieliście szczęście -jednym słowem mówiąc.
Kata-hop-hop....
reszta cmoki

moje dziecko zasnęło-J też śpi....zostałam sama.................
alex3meyer
Matka gagatka
Czesc:-) Wrocilam :-)
Ach, te 3 tygodnie strasznie szybko polecialy.....
Musze troche poczytac co tam naskrobalyscie, zebym w temacie byla, wiec zajrze pozniej.... aaaa widze ze Sylwia nie urodzila jeszcze......:-) no teraz juz jestem to, mozesz rodzic hi hi
I ogromne GRATKI Dla Pauli siostry!!!!!
Ach, te 3 tygodnie strasznie szybko polecialy.....

Musze troche poczytac co tam naskrobalyscie, zebym w temacie byla, wiec zajrze pozniej.... aaaa widze ze Sylwia nie urodzila jeszcze......:-) no teraz juz jestem to, mozesz rodzic hi hi

I ogromne GRATKI Dla Pauli siostry!!!!!
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Alex myślisz, że to na Ciebie moja Oliwka czekała?
W takim razie cieszę się, że jesteś już spowrotem;-)
Witam Was moje kochane koleżanki:-)
Młody śpi, stary pojechał na motor a ja Brzydulę oglądam
W takim razie cieszę się, że jesteś już spowrotem;-)
Witam Was moje kochane koleżanki:-)
Młody śpi, stary pojechał na motor a ja Brzydulę oglądam

hejo!
a my dzisiaj nad wodę się wybraliśmy i jak szybko zajechaliśmy tak szybko wróciliśmy bo burza szła i zaczynało kropić
pojechaliśmy do moich rodziców...
taka jakaś senna i padnięta byłam dzisiaj rano, że z łóżka się zwlec nie mogłam :-( t. poszedł z młodą do kościoła, ja leżałam w domu plackiem...
a wczoraj trochę sprzątaliśmy, spacerowaliśmy także nic ciekawego ;-)
od jutra znowu na pełne obroty! :-)
ataata charakterki naszych szkrabów dają się coraz bardziej we znaki
kurde u nas najgorsze jest to, że czasami ulegam dla świętego spokoju
wiem, że źle robię ale jak się wydrze to po prostu mam dosyć! każde dziecko ma jakieś swoje złe zachowania ;-)
takie właśnie zosie samosie ;-)
anetka zdrówka dla dzieciaczków! też choróbsko nie miało się kiedy przypałętać
dota dzięki za uświadomienie :-) ja na wieczorki nie chadzam więc ten zwyczaj był mi obcy ale fajny jest
a wyprzedaże i u nas się zaczęły także chyba wyruszę na me małe miasteczko 
kacha będę trzymać bardzo mocno kciuki! tylko przypomnij mi jeszcze bo ja sklerozę mam
jak byłam z kinią w ciąży to w tym okresie zajadałam się małosolnymi a dziś nie mogę na nie patrzeć 
jutrzenka to kuba się wyszalał
my jak skądś wracamy to młoda jeszcze przed klatką biega po schodkach i też ciężko ją wtedy do domu zagonić
no i nieźle dał po oczach ;-)
elcia moja też dostała. nie smaruję niczym, zapinam luźniej pieluszkę żeby był przewiew albo wkładam w środek koszulkę żeby nie miała styczności z plastikiem. wietrzenie i kontakt z powietrzem to na potówki najlepsze lekarstwo
viki ale ci dobrze
joasia poczytałaś i zniknęłaś :-( nic nie piszesz :-(
asia miłego wypoczynku!
grzechotka to ja cię zdopinguję! grze-chot-ka grze-chot-ka grze-chot-ka!!!
potówki zeszły? nie odpisałaś mi czy masz babydreamy?
jak podobają ci się zapięcia boczków? fajne nie? ;-)
sylwia jak nie masz o czym myśleć to pomyśl o mnie!
oliwia wie kiedy będzie czas 
paula ty taka chudzina wyżywałaś się nad świniakiem??
matko ale masz krzepę! 
kasia fajne dla dzieci takie atrakcje
kuba pewnie strażakiem zostanie jak każdy chłopiec 
alex witaj dziecino!
spadam się myć i ululam młodą. bateryjka naładowana więc może poklikam z wami jak ktoś będzie wieczorkiem
a my dzisiaj nad wodę się wybraliśmy i jak szybko zajechaliśmy tak szybko wróciliśmy bo burza szła i zaczynało kropić
pojechaliśmy do moich rodziców...taka jakaś senna i padnięta byłam dzisiaj rano, że z łóżka się zwlec nie mogłam :-( t. poszedł z młodą do kościoła, ja leżałam w domu plackiem...
a wczoraj trochę sprzątaliśmy, spacerowaliśmy także nic ciekawego ;-)
od jutra znowu na pełne obroty! :-)
ataata charakterki naszych szkrabów dają się coraz bardziej we znaki
kurde u nas najgorsze jest to, że czasami ulegam dla świętego spokoju
wiem, że źle robię ale jak się wydrze to po prostu mam dosyć! każde dziecko ma jakieś swoje złe zachowania ;-)
takie właśnie zosie samosie ;-)anetka zdrówka dla dzieciaczków! też choróbsko nie miało się kiedy przypałętać

dota dzięki za uświadomienie :-) ja na wieczorki nie chadzam więc ten zwyczaj był mi obcy ale fajny jest
a wyprzedaże i u nas się zaczęły także chyba wyruszę na me małe miasteczko 
kacha będę trzymać bardzo mocno kciuki! tylko przypomnij mi jeszcze bo ja sklerozę mam
jak byłam z kinią w ciąży to w tym okresie zajadałam się małosolnymi a dziś nie mogę na nie patrzeć 
jutrzenka to kuba się wyszalał
my jak skądś wracamy to młoda jeszcze przed klatką biega po schodkach i też ciężko ją wtedy do domu zagonić
no i nieźle dał po oczach ;-)elcia moja też dostała. nie smaruję niczym, zapinam luźniej pieluszkę żeby był przewiew albo wkładam w środek koszulkę żeby nie miała styczności z plastikiem. wietrzenie i kontakt z powietrzem to na potówki najlepsze lekarstwo

viki ale ci dobrze

joasia poczytałaś i zniknęłaś :-( nic nie piszesz :-(
asia miłego wypoczynku!
grzechotka to ja cię zdopinguję! grze-chot-ka grze-chot-ka grze-chot-ka!!!

potówki zeszły? nie odpisałaś mi czy masz babydreamy?
jak podobają ci się zapięcia boczków? fajne nie? ;-)sylwia jak nie masz o czym myśleć to pomyśl o mnie!
oliwia wie kiedy będzie czas 
paula ty taka chudzina wyżywałaś się nad świniakiem??
matko ale masz krzepę! 
kasia fajne dla dzieci takie atrakcje
kuba pewnie strażakiem zostanie jak każdy chłopiec 
alex witaj dziecino!

spadam się myć i ululam młodą. bateryjka naładowana więc może poklikam z wami jak ktoś będzie wieczorkiem

Paula21
Grudzień '07
Kata nie mam krzepy bo popłakałam się dwa razy nad tym świniakiem... 

już nie miałam sił... ale jak mi płacz przechodził to troszkę sił nabierałam... 
A ja miałam Babydreamy ale 5 dla nas za małe, po nocy młoda po pachy mokra była... szkoda że 6 nie mają...
Aaa Kata kupiłam jeszcze mleko modyfikowane Baby Dream. I powiem wam że 600g za 15zł. Kupki ładne, problemów z brzuszkiem nie ma więc chyba się przerzucę bo Neste Junior 16zł za 250g u nas w sklepach. A jeszcze niedawno 12-13zł. Nawet w biedronie zdrożało...

Alex no w końcu jesteś :-) czekamy na foty
:-)
Kasia to Kubuś się załapał na IJO IJO
super :-)
Sylwia weź no się już rozsyp...
;-)

już nie miałam sił... ale jak mi płacz przechodził to troszkę sił nabierałam... 
A ja miałam Babydreamy ale 5 dla nas za małe, po nocy młoda po pachy mokra była... szkoda że 6 nie mają...
Aaa Kata kupiłam jeszcze mleko modyfikowane Baby Dream. I powiem wam że 600g za 15zł. Kupki ładne, problemów z brzuszkiem nie ma więc chyba się przerzucę bo Neste Junior 16zł za 250g u nas w sklepach. A jeszcze niedawno 12-13zł. Nawet w biedronie zdrożało...

Alex no w końcu jesteś :-) czekamy na foty
:-)Kasia to Kubuś się załapał na IJO IJO
super :-)Sylwia weź no się już rozsyp...
;-)kasiamaj
mama 2007/2010
Paula-był wniebowzięty
-nie mieliśmy aparatu zrobiłam fotkę tylko tel.ale muszę oprogramowanie w komp.zainstalować..żeby zrzucić.
Kata-no dzień miał pełen wrażeń jak na jego małą główkę...
;-)
co porabiacie?
miałam Was zapytać....co podarować teściom na rocznicę ślubu?????
-nie mieliśmy aparatu zrobiłam fotkę tylko tel.ale muszę oprogramowanie w komp.zainstalować..żeby zrzucić.Kata-no dzień miał pełen wrażeń jak na jego małą główkę...
;-)co porabiacie?
miałam Was zapytać....co podarować teściom na rocznicę ślubu?????
Ostatnia edycja:
paula rozbawiłaś mnie!
popłakała ale rżnęła dalej
ale zacięta dziewczyna z ciebie 
co do marki babydream: jest rewelacyjna zarówno pod względem kosmetyków jak i artykułów do pielęgnacji
ja bardzo sobie chwalę! a z mleczkiem super, że się udało! zaoszczędzisz a jak julce smakuje i nic nie jest to tylko się cieszyć 
kasia ja klikam z wami i kuźwa mi ijo ijo za oknem jeździ
a nie zamknę bo się udusimy
nie wiem co teście lubią? ;-)
popłakała ale rżnęła dalej
ale zacięta dziewczyna z ciebie 
co do marki babydream: jest rewelacyjna zarówno pod względem kosmetyków jak i artykułów do pielęgnacji
ja bardzo sobie chwalę! a z mleczkiem super, że się udało! zaoszczędzisz a jak julce smakuje i nic nie jest to tylko się cieszyć 
kasia ja klikam z wami i kuźwa mi ijo ijo za oknem jeździ
a nie zamknę bo się udusimy
nie wiem co teście lubią? ;-)reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
Kata-a co macie w pobliżu szpital???
-teście?-hm...żebym to ja wiedziała...może -tak myślę sami coś wyczaszkujemy -taki prezent ręczną robótkę???ino co?
Paula-dobra jesteś!!!!

-teście?-hm...żebym to ja wiedziała...może -tak myślę sami coś wyczaszkujemy -taki prezent ręczną robótkę???ino co?Paula-dobra jesteś!!!!