reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
no to ja wam napisze...
uKachy narazie bez zmian, Oliś daje popalić ale jak tylko zasnie to wskoczy na bb:tak:

ja spadam do wyrka i zycze wszystkim udanej i przespanej nocy
papatki

Hej Kobiałeczki;-) Dzięki za troskę, niestety nie rodzę :-( Tak jak Viki napisała, powodem mojej nieobecności dzisiaj na BB był mój mały ancymon :baffled: Tak mi dzisiaj dał popalić, że jakbym zaczęła w nocy rodzić to bym poprosiła o CC taka zmęczona jestem:cool2: Od rana nie przespał ani minuty, wszystko było na nie, teraz też jeszcze nie śpi, ale na szczęście zajął się w końcu zabawkami w łóżeczku i może niedługo zaśnie, obyyyyyyy;-):-p Jedyną rzeczą, która go dzisiaj uspokajała był odkurzacz, więc jak opętana chyba z 10 razy dziennie śmigałam z odkurzaczem po pokoju:sorry2: Hmmm, może się Olisiowi udzieliła akcja wypędzania siostry ;-)A Młoda pewnie jak to darcie słyszała to już w ogóle zwątpiła i całkowicie się wycofała ;-)
Obawiam się, że niestety możecie wykrakać z tym przeterminowaniem :-(
Asiu, chcę, żeby Jessi się już urodziła, bo i tak po nocach spać nie mogę:sorry2: Przekręcenie się z boku na bok graniczy z cudem, wydaję przy tym jakieś nieskoordynowane dźwięki i odgłosy, a poza tym tak mi Młoda na pęcherz naciska, że mam dość. Co się położę to zaraz jest na pęcherzu i muszę się znowu podnosić i do kibelka gnać (a podniesienie się to teraz dla mnie wyższa szkoła jazdy :-)). Jak się rano budzę to wszystkie organy wewnętrzne mnie bolą, bo tak się małolata wierci:sorry2:
Oliś się uspokoił to teraz Jessi zaczyna;-) Kochane mam dzieci, chcą starą, biedną matkę do grobu wpędzić :-p:-)
Zapomniałam napisać, że jak tylko coś zacznie się dziać to na pewno dam cynk na BB, a że nie zamierzam lecieć do szpitala z drobnymi skurczybykami tylko jak już się troszkę rozkręci to pewnie będziecie mieć porodówkę live:-p:-D

Druga ;-)

asia to i ja podniosę statystykę czytających, właśnie sie wciągnęłam w sagę Córka Morza, ale mam problem z kupnem bo jestem do tyłu 2 tomy i nie wszędzie są wogóle, wiec chyba kupie sobie całą sage o Ludziach Loddu, bo podobno fajnie sie czyta. Albo opowieści Margit Sandemo, mi sie podobają

Ide sie za obiad wziąść, pranie tzreba powiesic itp.. ehh niechce mi sie nic:zawstydzona/y:

cześć!

Ale zimno, a ja muszę do pracy jechać:-(
Paula, mam choinkę. A Tobie udanej imprezki "klasowej":-):tak:
Viki, szkolisz się powiadasz? A kiedy wyjeżdżasz na ten obóz? Fajnie...
Magda, u mnie jakoś ochota na wiele rzeczy nie wraca. Od alkoholu mnie odrzuciło na amen. Wczoraj S.mi kupił redsa, ale nawet nie zdążyłam wypić, bo usnęłam przed tv. A Ty szalej póki masz ochotę, hehhe:tak::-D:-D:-D
Jutrzenka, wyspałaś się?
Kasiamaj, 49zł to promocja na pampki?:szok: Dobrze, że my już nie kupujemy pieluch:-) Zostały nam jakieś zapasy, a i tak zakładam Filipowi tylko na noc, ale chyba czas żeby i to zaprzestać, bo ładnie wstrzymuje siku przez noc, choć na pewno bez moczenia się nie obejdzie. Muszę jakieś ceratową podkładkę pod prześcieradło kupić.
Ata, Saga o ludziach lodu jest suuuuuuuuper. Fakt, że innych nie czytałam, to nie mam porównania. Ale tę polecam. Ja się przymierzam, żeby drugi raz przeczytać, ale zawsze mi coś innego w ręce wpadnie.
Życzę Wam miłej i ciepłej soboty:tak::tak:

hejo

brrr ale zima :szok::szok::szok:, nad ranem -20 teraz 15 :szok::szok:.. A ma byc gorzej :szok::szok:.

rany jak mnie boli glowa od rana :-:)-:)-:)-(

hmm nie wiem co napisac, jakis kryzys tworczy mnie dopadl ;-)

Asia tak srednio do tego wstalam z bolem glowy.

Kasia 49 to slaba promocja, u nas normalnie w sklepie dzieciecym kosztuja 47, teraz w Tesco za 2 paczki placisz 84. Poza tym ja kupuje jak jest promocja w Carrefourze na te w pudelka. Kosztuja wtedy 79 za 111 sztuk rozm. 5
Zreszta nie mamy Auchana

Paula udanej imprezki

Stefanka :crazy::crazy::crazy:

Magda co to jest phi??? :-p

Alex mam herbate to mozemy sie brzdęknać ;-):-D

Kacha Ty nasz dwupaku ;-), jak dzis, Jessi wychodzi ;-):-)

i tyle na dzis, ide czatowac na chlopa co nam drewno do kominka przywiezie. Przez ta cholerna zime 3 metry na m-c nie starczaja a do tego duza butla gazu na niecaly tydzien. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mam dosc aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

my dzis na 15 na imprezke rodzinna idziemy. 60 urodziny mojego taty polaczone z dniem babci i dziadka (w dniu babci chodzil u nich ksiadz a wczoraj R mial sluzbe i nie pojechalismy). Idziemy na obiad, i zostajemy na kolacje :tak::tak::tak:. Mam nadzieje ze kuba wstanie po 14 bo jak nie to bede go budzic ;-)

do uslyszenia wieczorkiem

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Laseczki ;-)
Jessi nie wychodzi, chociaż dzisiaj trochę sobie pobiegałam po mieście :sorry2: Tylko mnie nogi bolą i nic poza tym się nie dzieje:baffled: Standard, zawzięta jest Młoda jak nie wiem co ;-)
Przynajmniej Oliś dzisiaj jest do rany przyłóż, zupełnie inne dziecko niż wczoraj:-)
Lecę okna pucować, może to Młodą ruszy ;-):-p
Miłej soboty Wam życzę :-)

Do góry