reklama
mamaOskarka
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny z samego rana
Co tam u Was po kolejnej nocce zbliżającej Nas do dnia porodu?:-)
Ja wczoraj podczytywałam październikowe mamusie;-) Ciekawe kiedy my wejdziemy na taki etap jak one:-)
Wszystkie strasznie zniecierpliwione, rozdrażnione i znudzone ;-) Ale rozczulało mnie jedno, wystarczyło, że któraś nie pojawiała się na forum kilka godzin a cała reszta Pań natychmiast to zauważała i zastanawiały się czy może któraś z nich rodzi
Nawet się nie obejrzymy, a założę się, że u Nas będzie wyglądało to tak samo
Co tam u Was po kolejnej nocce zbliżającej Nas do dnia porodu?:-)
Ja wczoraj podczytywałam październikowe mamusie;-) Ciekawe kiedy my wejdziemy na taki etap jak one:-)
Wszystkie strasznie zniecierpliwione, rozdrażnione i znudzone ;-) Ale rozczulało mnie jedno, wystarczyło, że któraś nie pojawiała się na forum kilka godzin a cała reszta Pań natychmiast to zauważała i zastanawiały się czy może któraś z nich rodzi

Nawet się nie obejrzymy, a założę się, że u Nas będzie wyglądało to tak samo
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Cześć z rana :-) :-)
mamaOskarka sto procent racji - u nas też na pewno tak będzie
;-) Nie mogę się doczekać tych emocji i wyczekiwania ;-) 
Pewnie pospałabym jeszcze słodko, ale muszę jechać do szpitala...
Mam dzisiaj GLUKOZĘ...
To się pospieszyli z tym, Wy już dawno o swojej zapomniałyście... 

Miłego dnia :-)
mamaOskarka sto procent racji - u nas też na pewno tak będzie

Pewnie pospałabym jeszcze słodko, ale muszę jechać do szpitala...

Miłego dnia :-)

mamaOskarka
Sergi koniecznie zabierz ze sobą CYTRYNĘ. Napój staje się dużo bardziej znośny do wypicia.
Ostatnia edycja:
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Sergi koniecznie zabierz ze sobą CYTRYNĘ. Napó staje się dużo bardziej znośny do wypicia.
Tutaj nie wolno... :-(
zmykam na autobus - przede mną godzina dojazdu do szpitala...

maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Cześć brzuchatkiz rana..Noc powiedzmy w miarę ok, udało mi się wyspać..ale po wczorajszym dniu to byłam taka słabiutka, że szok!! Oj, ja już wypatruję tego rozpakowania, bo już nie mam powoli sił
:-(..
Sergi, powodzenia z glukozą;-)..a tak w ogóle, to pomyślałam o Tobie, gdy jedna z moich koleżanek na listopadówkach 2009 napisała o pewnym teście;-).Ona sama jest w ciąży i tu cytuję.."w wątku kwietniowym dziewczyny polecały test na płeć na bazie sody oczyszczonej. Niewiele mysląc zrobiłam go dziś rano ( 2 łyżeczki sody zalewamy porannym moczem
). Soda nie pieniła się ,. nie zabulgotała a więc według instrukcji ma być dziewczynka. Ciekawe na ile się to sprawdzi." Dodam, że ten test na jej prośbę zrobiłam ja i inna koleżanka, która tez mam mieć córeczkę - i nam wyszedł;-)

Sergi, powodzenia z glukozą;-)..a tak w ogóle, to pomyślałam o Tobie, gdy jedna z moich koleżanek na listopadówkach 2009 napisała o pewnym teście;-).Ona sama jest w ciąży i tu cytuję.."w wątku kwietniowym dziewczyny polecały test na płeć na bazie sody oczyszczonej. Niewiele mysląc zrobiłam go dziś rano ( 2 łyżeczki sody zalewamy porannym moczem

kasiabzymek
Zaangażowana w BB
https://www.babyboom.pl/forum/members/maxwell80-64006.htmlmaxwell80 hmmm ciekawe co piszesz 
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Aaa, Kasiabzymek, bo Ty też jeszcze nie znasz płci?;-) To spróbuj
..wiadomo, że to z przymrużeniem oka trzeba, ale..kto wie - może coś w tym jest?;-)

reklama
mamaOskarka
Ja też spróbuję, co prawda znam płeć ale sprawdzę wiarygodność ;-) Czyli u mni według tego testu powinno się spienić?