reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

pierworudka nie moze rodzic posladkowo przynajmiej u mnie tak jest oni nie stosuja takich metod bo przy takim porodzie trzeba radzic sobie samemu bez pomocy moj gin odrazu powiedzial ze nie i jak mala za 2 tyg dalej na pupci bedzie siedziec to wysyla mnie na CC

reklama
mam w karcie ciąży w tabelce POSIEW, ale jest pusta luka, a poniżej gin wpisał cytologia I. nie wiem, czy to ma jakiś związek, cyto miałam robioną dokładnie jakoś na tydzień przed zajściem w ciążę. żałuję, że go nie dopytałam, a teraz się nie mogę do niego dodzwonić, bo ma wyłączny telefon :crazy:

U mnie w szpitalu GBS jest wymagany . Wyszedł mi na szczęście ujemny.
Myślę, że powinnaś go Kota zrobić jeśli nie masz...a może dopiero tego 14 grudnia gin go pobierze? choć troche późno to już.....:eek:

Ale mam ochotę na napoleonkę!!!!!!!!!!!!!!! tylko skąd wziąć....

czyli jednak i tak muszę iśc na wizytę, bo wymazu sama sobie nie pobiorę :angry::baffled::crazy:

dziewczyny, a ja w ogóle nie mam apetytu na nic :/ totalnie mi się odechciało, nie wiem, czy to po ostatnich obżarstwach, czy co, ale dziś mogłabym nic nie jeść, ale jem, dla synka :)

O ja mam już tak od trzech dni że buzia mi się nie zamyka tylko cały czas coś pochłaniam :szok: Chyba w tych ostatnich momentach przytyję jeszcze 10 kilo jak tak dalej pójdzie :-D

reklama
Ewka Karolca pierwsze miałam pośladki i nikt ze mną nie dyskutował tylko od razu dostałam skierowanie na CC

Z apetytem to u mnie różnie jest, w 1 dzień jem na siłę a na drugi jak zaczynam rano to kończę wieczorem;-)

Do góry