Dziękuje dziewczyny za życzenie zdrowka Marice
Pyszczek nie fajna sytuacja w autobusie ale niestety teraz totalna znieczulica i ludzie nie potrafią się zachować.
Inka super że egzaminy zdane
2701 ja biorę tardyferon

2 razy dziennie
Kota ja mam wizyty co 3 tygodnie. Ale jak mam jakieś obawy to idę poprostu w godzinach kiedy moja gin przyjmuje i proszę o wizyte. Zawsze coś wymysle że mnie brzuch boli albo coś i nie ma problemu z przyjęciem

Może zrób tak samo

A co do wymazu to ja jeszcze też nie miałam ale pewnie dostanę jutro na wizycie bo z Marika mi robiła. I tak jak dziewczyny piszą jest to ważne badanie. Bo jeżeli wyjdzie wynik dodatni to od razu po porodzie dziecko dostaje antybiotyk. I u mnie w szpitalu jest tak że jak ktoś nie ma tego badania to też podają dziecku antybiotyk zapobiegawczo ale po co od razu faszerowac malucha antybiotykami.
Agapa Ty to się kochana masz z tym nieszczęściem. Mam nadzieję że juz wkoncu to fatum się skończy i przyjdą same dobre chwilę.
Naprawdę grudniowki się nieźle trzymają
ale powiem wam dziewczyny że ja też jakoś nie chce się juz rozpakowywac tzn mam juz dość tych boli wszystkich i tej niemocy ale moje dziecko może posiedzieć jeszcze w brzuchu trochę. zobaczymy co powie jutro moja gin na moja szyjke.
mam nadzieję że powie mi też że juz mogę przestać brać leki bo zostało mi ich na tydzień. I jakoś nie bardzo uśmiecha mi się kupować lekarstwa za które zapłacę dużo a będę brała je np tylko tydzień.