reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

Phelania ktg "z ulicy" można zrobić na Karowej - są dwa sposoby - albo jechać na IP, ale wtedy trzeba coś wymyślić, że cię brzuch boli, czy coś, albo w Punkcie Konsultacyjnym - można się albo dzień wcześniej telefonicznie zapisać, albo przyjść rano i zapytać tę panią która to wykonuje czy zrobi - prawda jest taka że ona zawsze się zgadza tylko pyta z jakiego powodu, ale wystarczy jej powiedzieć, że lekarz zalecił. Nie ma absolutnie żadnego problemu.

reklama
Karolca - witaj wsród "słodziutkich", powiem Ci ze moja diabetolog mi napomknela ze warto miec w razie czego,wydaje mi sie ze nie w kazdym szpitalu te zaswiadczenie chca,tym bardziej masz ze soba wszytkie badania (w tym na glukoze):-)i widac wszystko "gołym okiem",ale moje szczescie jest takie ze lepiej miec:-D

Phelania dzięki za odpowiedź. Zapytam moją gin. Zamierzam rodzin w szpitalu w którym ona pracuje więc jeśli będzie takie zaświadczenie potrzebne to na pewno mi powie.

hej dziewczyny!:-)
naskrobalyscie strasznie....:-D
Te ciasteczka - normalnie gdyby tylko nie bylo tak pozno.... to nic jutro rano ruszam do cukierni;-)
Kota, wszytskie badania robie prywatnie i tego paciorkowca tez, bylam w pon w laboratorium, poprosilam o zrobienie tego badania, zaplacilam, wzieli wymaz i tyle. kosztowalo (zdaje mi sie) 40zl.:tak:
Gratulacje po udanych wizytach!
Mla - slodkie zdjecie!:tak:
Pyszczek - nie przejmuj sie kochana.... znieczulica sie niestety rozprzestrzenia....:-(
Agapa, teraz bedzie juz tylko lepiej, musi! Oby oczko szybko sie zagoilo!:tak:
A z tym ktg to niezla kicha, laske robia, ze wykonaja konieczne badanie... eh... nie chce sie wierzyc....:no:
Okazalo sie, ze znalazl sie malutki kawaleczek makowca, pedze by nikt mnie nie uprzedzil....;-)

Maxwell nie zostawiaj mnie....mialysmy razem :-D u mnie po kapieli cisza :angry: pociac sie mozna ;-):-D

Zjadlam mega slodki twarog ze smietana, cukrem i slodkim kakao a teraz wciagnelam pizze i kubek kakao :szok: pewnie bedzie mnie gniotlo noca no ale dobre bylo :-)

Łysa, pociąć to Ty możesz najwyżej szczypiorek do twarożku! A najlepiej wyrzuć to słowo ze słownika, bo zaczynam mieć awersję - wiadomo czemu ;)

Papayka, a to fuks z tym makowcem ;)
Dostałaś jakiś suvenir z podróży??????

Gosia, ja mam podobne wrażenie co do mnożenia się postów pod moją nieobecność :)

No dziewczynki ja też czekam na motywację, jaką mają być Wasze akcje porodowe :) więc starać się :)
Moja kuzynka obstawiała, że jutro urodzę.. jeszcze trochę czasu jest, ale coś mi się to nie widzi.. chciałabym urodzić tak, żeby nie dojechać już na wizytę w czwartek :p

reklama
Dziewczynki macie jakieś stronki albo żródlła do polecenia o żywieniu podczas karmienia? Bo niby tak ogólnikowo wiem co i jak, ale może bym się troszkę podszkoliła...

Do góry