ja tak czytam was dziś i naprawdę w szoku jestem co do waszych opini normalnie
, oczywiście zdanie każdy ma prawo mieć swoje ale naprawdę po tym co piszecie to poprostu bestia jestem nie matka bo 3 miesięcznemu dziecku zadałam dramatyczny ból rozrywającym tkanki pistoletem 

normalnie prokurator , a moje biedne dziecko nawet nie zapłakało podczas tego bestialskiego czynu, nigdy nie zdjeło ani nie połkneło ani nic się nie wydarzyło z tego powodu że matka zadecydowała za nią w sprawie przekłucia jej uszu( oczywiście istnieją wypadki ale jak zawsze i ze wszystkim) wprost przeciwnie bardzo się cieszy i bez problemu daje sobie zakładać kolczyki więc uważam że to przesadne opinie. W czasach kiedy przekłuwano mi uszy niby chciałam a i tak przeżyłam traumę.
Mama zna najlepiej swoje dziecko i gdybym widziała że Zuzia źle to znosi wyjełabym poprostu kolczyki i tyle

, oczywiście zdanie każdy ma prawo mieć swoje ale naprawdę po tym co piszecie to poprostu bestia jestem nie matka bo 3 miesięcznemu dziecku zadałam dramatyczny ból rozrywającym tkanki pistoletem 

normalnie prokurator , a moje biedne dziecko nawet nie zapłakało podczas tego bestialskiego czynu, nigdy nie zdjeło ani nie połkneło ani nic się nie wydarzyło z tego powodu że matka zadecydowała za nią w sprawie przekłucia jej uszu( oczywiście istnieją wypadki ale jak zawsze i ze wszystkim) wprost przeciwnie bardzo się cieszy i bez problemu daje sobie zakładać kolczyki więc uważam że to przesadne opinie. W czasach kiedy przekłuwano mi uszy niby chciałam a i tak przeżyłam traumę.Mama zna najlepiej swoje dziecko i gdybym widziała że Zuzia źle to znosi wyjełabym poprostu kolczyki i tyle