Żabcia przeczytałam o cieście
dałaś mi nadzieję, że nie tylko ja i P mamy "szczęście" w kuchennych rewolucjach
haha
Phelania moje dwie znajome mają Marcelów z tamtego roku ;D Piękne imię... znam jednego Marcela... ale ciacho z niego;D
Kupinosia Tak zasnęła nam Nina w drodze powrotnej i u moich rodziców spala w foteliku... ale jak wstała to dalej zmęczona była
) Fajnie, że się sprzedała ta karuzela
No i fajnie, że Ci Kasia tak ładnie odsypiała-mój Aniołek standardowo-jak młody Bóg, szalała prawie cały dzień! No i teraz nie czytam żadnej książki...jakoś się kurde skupić nie mogę...

Sosnowiczanka
ja bym chętnie dała się na takim pokazie poczesać i umalować ale ściąć włosów nigdy!!!CZERWONE ŚWIATŁO!
Łysa ... Ty to się masz...
P w pracy, zamknął nas w domu i wziął 2 klucze do pracy przez przypadek. Jesteśmy uziemione-chyba mamy za coś karę... Myślałam, że wyjdziemy z Pyzą na podwórko a tu takie coś ;(No nic, trzeba w takim razie ogarniać się w domu...
Phelania moje dwie znajome mają Marcelów z tamtego roku ;D Piękne imię... znam jednego Marcela... ale ciacho z niego;D
Kupinosia Tak zasnęła nam Nina w drodze powrotnej i u moich rodziców spala w foteliku... ale jak wstała to dalej zmęczona była
Sosnowiczanka
Łysa ... Ty to się masz...
P w pracy, zamknął nas w domu i wziął 2 klucze do pracy przez przypadek. Jesteśmy uziemione-chyba mamy za coś karę... Myślałam, że wyjdziemy z Pyzą na podwórko a tu takie coś ;(No nic, trzeba w takim razie ogarniać się w domu...