agapa
Fanka BB :)
To ja bym takiemu proboszczowi na złość zrobiła i niech sobie wstrzymuje mszę, a co tam.hej hej
u nas znowu zimno i leje od 3 dni musze palic w piecu bo zimnica masakryczna ja chce slonce bo oszalec mozna
27012701 ja z mala na procesje nie ide po pierwsze za dlugo po 2 zawsze jest pelno ludzi a po 3 u nas oltarze sa porozstawiane w duzych odleglosciach i nie bardzo a kwiatuszki maga sypac tylko dzieci komunijne( a po za tym nasz proboszcz nie lubi malych dzieci jak placza albo chodza po kosciele i wyprasza rodzicow zeby zabrali dziecko bo inaczej nie prowadzi dalej mszy
My w Boże Ciało idziemy na 9.00 na mszę a potem o 12.00 na samą procesję. Moje dziewczynki biorą udział w procesji. Nie wyobrażam sobie nie iść do kościoła i na procejsę w takie święto.
Jestem wściekła na maxa. Mikołaj zasnął mi dziś b. późno bo dopiero o 13.30 i nawet godziny nie spał bo Majka go obudziła
Normalnie by mi jeszcze zasnął, ale miałam już wszystkie dzieci w domu więc nie było szans na uspanie. Po 10-ej pojechałam do dentysty na przegląd zębów i są jakieś 3 małe dziurki, które nadają się już do leczenia i umówili mnie od razu na dziś na 16.30. Będę miała z głowy. Myślałam że z moimi zębami jest gorzej, ale pow. że nie jest źle:-) Oczywiście pójdzie ok. 150zł, bo na NFZ są gorsze plomby i znieczulenie, a że ja to taki strachobzdziel i panikara to muszę płacić. No ale będę miała to z głowy.