Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To będzie moje drugie USGRozumiem, moja koleżanka czuła dokładnie to samo przed pierwszym USG. Wymyślała najróżniejsze choroby i tragedie, ale nic się nie wydarzyło. Postaraj się zrelaksować i czekaj cierpliwie![]()
Tak to jest właśnie z moją pamięciąJuż chyba kiedyś pisałamCastagnus i w 32dc zaszłam z drugim synkiem w ciąże po roku staran
Na płodny śluz wiesiołek jest dobry, a tak naprawdę ponoć im wyższe estrogeny tym śluz będzie lepszy![]()
To dobrze, grunt to mieć plan działaniaWiesz co narazie w tym cyklu zdecydowaliśmy że same Przytulanki. 9maja jadę do Endo będę znała wszystkie wyniki hormonalne. Zapytam od razu o skierowanie na badanie nasienia dla męża. U mnie jest problem z owu ponieważ ja nie mam żadnych objawów. A w tym cyklu nie mam zielonego pojęcia kiedy mam się spodziewać miesiączki ponieważ w lutym dostałam na 31 dzień cyklu w marcu na 34 dzień cyklu A w kwietniu dostałam na 28 dzień cyklu. Będę jeszcze Endo pytała o castagnus i wiesiolek chce znać jego opinie i czy mogę to zażywać mimo że są to ziołowe tabletki.
Tak to jest właśnie z moją pamięcią [emoji1] Dziś poszłam do łyżkę do lodówki haha [emoji1] Dzięki! Castagnus kupiłam, jutro zacznę brać![]()
Ja też mam aplikację i prowadzę kalendarzyk. Ale minus ten że ja nie odczuwam objawów owulacyjnych. Gdybym odczuwala napewno by było lepiej.
O to nawet nie wiedziałam o tym dojrzewaniu plemników. Taki właśnie mamy plan od następnego cyklu!I seksy najlepiej co 48 godz [emoji6] od zakończenia @ [emoji6] nie da się przeoczyć owu [emoji4] plemniki będą porządne i będą miały czas na dojrzenie w pochwie(bo one jeszcze potrzebują około 6-9 godz jak dobrze pamietam, zeby były w pełni rozwinięte ...
Przy nieregularnych cyklach bardzo polecam Ci wczytać się w swój organizm - prowadzenie kalendarzyka połączyć z badaniem położenia i stanu szyjki macicy (chociaż ja z tym „stanem” mam dalej problem - nie wiem kiedy jest miękka a kiedy twarda, ciągle się uczę) oraz mierzeniem temperatury i obserwacją śluzu.Elektroniczne zegarki płodności? Pierwszy raz słyszę możesz coś więcej powiedzieć o tym? Ja mam nie regularne cykle więc u mnie w każdym cyklu jest w innym dniu owu i jest naprawdę trudno w nie trafić. Raz mam @ na 30dc drugi raz na 31 dc nawet 34 a w kwietniu miałam na 38dc