Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja nie mam śluzu plodnego. Cały cykl mam przezroczysty i lejacy się śluz. Gin z Pl uznał że to jest normalne. Zobaczymy czy mi pomoże. No i zobaczymy co mój Endo na to powie i mój ginekolog.
Nie na suchość nie narzekam. Ja mam taki śluz cały cykl.
Możliwe kochana że w tym nie. Ale może castagnus pomoże mi uregulować cykle wpłynie dobrze na zaburzenia hormonalne i owulacje A jak zajde w ciążę to się nie pogniewam. Najbardziej mnie irytuja te nieregularne miesiączki i że nie mam żadnych objawów przed owu że ona będzie. W sensie nie czuje jajników tak jak by u mnie wogule owulacji nie było. I tego się boję tak naprawdę ostatnia ciaza była 4 lata temu A wtedy zachodzilam rok po roku 3 razy.
Bardzo mi przykro. Nie było mnie tu chwilę, bo byłam na urlopie i chciałam trochę odpocząć od „tego tematu”, wiadomo o co chodzi. Odpowiadając na Twoje wcześniejsze pytanie - testy wychodziły mi negatywnie ale zrobiłam je późno, bo spóźniała mi się sporo miesiączka. Mogły być pozytywne wcześniej, a później hormon zaczął spadać z powodu braku zagnieżdżenia, ale ciężko stwierdzić.Dziękuję kochana ale ja już nie mam siły. Nawet nie załamalam się bo brakuje mi sił dlaczego nie wychodzi.
Damy radę! Najważniejsze, aby się wspierać nawzajem.Dziękuję. Super że tu jest takie wsparcie. Ja oczywiście też będę zdawała relacje z moich starań. W końcu się napewno uda.