reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Sobota, wiec u nas cisza...
Lenistwo dopadlo i mnie :tak:A najgorsze, ze musze przygotowac sie na zajecia w przyszlym tygodniu :baffled: lo mamo, jak mi sie nie chce :baffled::no:

Hejka,
była praca i już po niej.....ale po kolei....pracowałam we formie gdzie pakowałam foldery reklamowe z paroma duperelkami do kopert cały dzień( czyli całkiem co innego niż się spodziewałam ale było fajosko i czysto).....jednak facet obliczył że to co my zarobimy to to samo co on zarobi więc oddaje zamówienie i nam podziękował na koniec dnia a szkoda bo bardzo fajnie szła praca ale trudno :dry:
Ma-Rita wiem ze zapóźno pisac o tabletkach i sama nie wiem co poradzić ale powiem Tobie abyś pogadała z lekarzem rodzinnym o NuvaRing (Nuvaring: Disclaimer) i spróbowała.....ja sama to mam i jest rewelka, zakłądasz pierwszego dnia miesiączki, nosisz 3 tygodnie, wyciągasz, dostajesz @ ,7 dnia władasz nowy krążek i luzik.....nie trzeba pamiętać o tym co dziennie tylko raz na 3 tygodnie.....i mniejsza dawka hormonów, oraz nie uszkadza żołądka ani wątroby.....jedynie u mnie minus że działą z lekka depresyjnie ale to samo miałam z tabletkami :sorry2:

aOla-witam, aneta-----to mamy ciężarne mamusie tutaj, fajnie i słodziutko, ja nadal milutko wspominam ten okres ciąży.....to naprawdę błogi stan(tylko te sikanie i spuchnięte kostki :sorry2:)
aneta-mam nadzieję że wszsytko się ułoży pozytywnie po Twej i męża myśli i będzie wszystko tak jak pragniecie :tak:
jolka- rozumiem, sama mam ulubione portasy co też będę przeżywać ich stratę jak padną śmiercią tragiczną.....ale fakt zawsze je przerobie :cool2:....a z koszeniem trawy to mała moja lubi ten dźwięk....moze dlatego ża ja zawsze się do niej śmieję i wygłupiam tak samo jak przy odkurzaniu
Pola- no szkoda że nie pogadałyśmy więcej....ja bym tam jeszcze klekotała ale głupio mi było przy tej znajomej co była na herbatce ;-)
----------------
Kochane, jutro niedzielka więc miłego dnia życzę.....ja spadam na kawkowanie do Amsterdamu-spotkanko z miłą polką i jej prawie 2 letnia córeczką....a mąż będzie grał w piłę....oj życie towarzyskie kwitnie hehe :wink:
----------------

Hello,laski :)
Dzisiaj wypad rodzinny do kina."Ratatouille" czy jak to sie tam pisze.Ja ze starszym bedziemy ogladac,a malzonek bedzie sie uganiac za mlodszym po sali kinowej :D

A od jutra ...WAKACJE !!!!!!!!! Niech zyje nowy rok szkolny !!!!! Wszystkim paniom/panom nauczycielkom/przedszkolankom zycze wytrwalosci ,hehehehe:evil:.

No MISSDIOR dla kogo wakacje, dla tego wakacje :-p Dla mnie rozpoczyna sie szkola :baffled:

A u nas weekendowa cisza...

PAULINA- jak tam spotkanko w Amsterdamie? Dzieki za informacje na temat NuvaRing. Wyglada zachecajaco :tak:

czesc laseczki :-) Jakos nie moglam sie zebrac zeby do was napisac :zawstydzona/y: Ale juz jestem :tak: Nie bede nadrabiac korespondencji bo by mnie ranek zastal.
Paulina ten krazek to nie taki cudowny jak piszesz.Znam taka jedna ktora wlasnie dzieki krazkowi zostala"szczesliwa mamusia" Znala faceta 5 minut z dojazdem,krazek sie przesunal i maja synalka,wiec zastanow sie.

Ok teraz sie przyznam dziewczynki.Spodziewamy sie malenstwa w marcu :-):tak:

Dzien dobry :-D

KINIA no to na poczatek oficjalnie serdeczne gratulacje :-D:-):-D:-)!!!!!!
A teraz powiem, ze nalezy ci sie solidny opierdziel, ze tak po macoszemu potraktowalas nasz watek :no: Ladnie to tak????

A co do krazka, to wydaje mi sie, ze piszecie z Paulina o dwoch roznych krazkach. Sa rzeczywiscie krazki dopochwowe, ktore dzialaja na zasadzie blokady, uzywa sie je czesto w parze z kremem plemnikobojczym.
Paulina pisze o krazku z hormonami, ktory dziala tak jak pigulka, czy plaster i tu chyba przesuniecie sie krazka nie wplywa na jego antykoncepcyjna skutecznosc.

MISSDIOR no to zycze udanego byczenia sie w pustym domu i cieszenia odzyskana wolnoscia :-):-D:tak:

reklama
Hehehe,
moje dziecie zostalo oficjalnym tlumaczem szkolnym.W pierwszej i drugiej klasie sa nowe kolezanki z Polski nie znajace ani slowka po flamandzku,wiec bedzie biedaczek tlumaczyl.Jesli wiecie jakie podejscie maja 7- letni chlopcy do plci przeciwnej ....najlagodniejszy epitet : dziewczynki smierdza...reszty wstyd cytowac..

Do góry