reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

pewnie wszystkie już smacznie śpicie....

ja jak zwykle przestawiona na nocny tryb.....

olgunia- dużo zdrówka dla sebastianka życze:tak:

jakoś nie mam weny na pisanie do każdej z osobna:baffled:
chyba myślami wykraczam przed siebie i mnie nie ma tam gdzie jestem....:confused:

pozdrowienia dla wszystkich;-)

reklama
Witam wszystkich z rana!!!!!
A myslalam ze ja tu pierwsza dzisiaj:-) Chyba zaczynaja mi sie problemy ze spaniem, budze sie juz o 5 rano i pozniej to spie juz jak zajac co chwile sie budze krece maly tez co chwile kopnie:crazy: mysle ze nie zostanie tak juz do konca:no::confused:
Ann sprobuj zanim wyjdziesz z lozka zjesc cos, ja jadlam biszkopty i wafle ryzowe i polozna mowila mi zeby duzo pic co 15 min. pare lykow czegokolwiek. Mi to troche pomoglo bo problemow kibelkowych wlasciwie nie i mialam tylko wilczy glod i brak apetytu
Chyba zjem jakies sniadanko, milego dnia zycze

Dzień dobry poniedziałkowo!

Ann ja przed podniesieniem się z łóżka jadłam sucharka i pare łyków wody popijałam, w ten sposób można przetrwać!:-D
Ja zrobiam sobie jeszcze jeden dzień wolnego, bo planuje położyć dywan na górze...:tak::-)
Jak na razie jem śniadanko!

Magdaleno!

Życzę Ci dobrego dnia,
dnia bez gonitwy i stresów,
dnia, w którym słońce czas odlicza
i nikt nie wylicza sukcesów.

Życzę Ci odwagi
być sobą, bez zakłamania i picu,
unieść się dumnie ponad krzesło
i pewnie wziąć udział w życiu.

Życzę Ci słońca i deszczu,
na przemian, żeby się nie nudzić,
kiedy Ci słońca będzie za wiele,
to deszcz Cię może ostudzić.

Życzę Ci bezpieczeństwa,
ostoi w rodzinie, prawdziwego domu,
azylu, który Ci da schronienie
i nie powie o niczym nikomu.

Życzę Ci fantazji,
ozdób Twe niebo skrzypcami,
zatańcz ze szczęścia na ulicy
i marząc rozmawiaj z kwiatami.

Życzę Ci zdrowia
dla ciała, miej zdrową duszę,
bo kiedy dusza jest chora,
to ciało przeżywa katusze.

Życzę Ci kolorów,
czarownych barw wesołej tęczy,
barw letnich pachnących ogrodów,
czegóż można chcieć więcej?

Życzę Ci dobrego jutra,
przyjaciół, szczęścia, zapału, uporu,
dużo czasu, pewności siebie!

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
! ;)

Witam w tym Nowym Roku, i z góry sorki że nie mam dla Was czasu....ale:
1-komputer nam siada(Amelka go naprawiała :crazy:) i nie mogę się zalogować
2- mąż nadal jest w domu to już 8 tydzień, i mój uregulowany tryb życia przestawił się do góry nogami.....:dry:
3- robimy pokoik Amelce-duże łóżko, szafki....i z uwagi że mąż chory to ja maluję i skręcam szafki

Ale ogólnie wsio dobrze :tak:

Witam nowe mamusie, Agasta gratuluję córeczki-jest cudniutka, Ann-gratuluję ciąży.....same dobre wiadomości :-)
A ja nowy rok zaczęłam @, jest to moja pierwsza od września(poronienia)....biorę lek castagnus i starania chcemy dopiero zacząć od marca-kwietnia kiedy bardziej się unormuje w moim organiźmie.

Życzę miłego dnia
.....no i Zdrówka,Szczęścia i Radości na ten Nowy 2009 Rok :-)

.............Wasza nieobecna moderatorka :zawstydzona/y:

Ja przybywam do was z kawką;

PaulinaAnna widzę że jesteśmy na tym samym etapie remontowym...:szok::-D
Ja właśnie dziś postanowiłam wyrączyć mjego i połozyć dywan na górze...bo on już w pracy a jak go znam to będzie go kład cały tydzień...;-)
Szafki wczoraj przykręcałam...Powodzenia!;-):-)

Witam Was już z Holandii:tak:
Szczęśliwego Nowego Roku życzę całemu światu:-D
Agasta gratuluję córeczki!!!!!! Jest przeurocza!!!! Ja staram się męża namówić, ale bez większych rezultatów niestety:no:
Sencilla, Magdalena wszystkiego naj, zdrówka, spełnienia marzeń !!!!!
Witam nową mamusię i gratuluję fasolki:tak:
PaulinaAnna trzymam kciuki już teraz, aby w marcu-kwietniu się udało:tak:
Sebastianku i Majko dużżżżżoooo zdrówka dla Was!!!!!

Oli był chory w PL otrzymywał bardzo bolesne zastrzyki, ale jest już lepiej, a nawet prawie bardzo dobrze:-). Niko również chory, ale na szczęście na antybiotyku się skończyło.

Witam!

Anetko dobrze że już jesteś i nie znikaj!:-D
A dla Tosieńki też wszystkiego najlepszego z okazji 7 miesięcy!:szok::-D:szok::-D
U mnie czas na obiadek...

reklama
Do góry