reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

dziekuje za zyczonka, rowniez te spoznione, bo wiem, ze sa szczere!! :)
Ja popijam kawusie, drugie dziecko poleglo :) W koncu. Nie wiem, co tej Tosi ostatnio jest, ale w ogole prawie nie spi! Ani w dzien, ani w nocy.. :no::dry:
No nic, pewnie to minie, a nic nie zmieni faktu, ze jest cudowna :-D

reklama
Nie wiem gdzie reszta ale ja właśnie pożegnałam sąsiadów co byli na kawce!:szok::-D
Każda pora na kawkę w dobrym towarzystwie jest dobra!:tak:;-)
Agasta śliczny suwaczek!
A teraz uciekam pod prysznic!
I do jutra...DOBRANOC!:-D

Dzien doberek!

A ja już na nóżkach od 6.00 :-)....
Coś ostatnio szybko się wysypiam,tak ok 5 godzin mi wystarcza:rofl2:
Dzięki Sencilla za pamięć...a takie to małe niedawno było a tu już 1,8 roku:szok:!:-D
Karola widziałam twojego Michalka na NK...to dopiero słodki maluch...
Wrzuć jakieś fotki tutaj...:tak:
Ja tradycyjnie serwuje kawkę dla wszystkich;

Ann a ty gdzie jesteś?:-DWszystko ok?

Dzień dobry.
U nas noc minęła spokojnie.
Claudia zbudziła się w nocy tylko raz :szok: Nakarmiłam ją o 22 i spała sobie smacznie do 2:30, następne karmienie było o 6, więc wyspaliśmy się za cały tydzień :-)
Narzekać nie mogę, mała je śpi, je śpi i tak w kółko. Zero płaczu (poza tym sygnalizującym JESTEM GŁODNA DAJ CYCA :-D )

Dziś chyba wybierzemy się na pierwszy spacer, ale najpierw musimy poczekać aż tatko wróci z napompowanymi kółkami do wózka :-)

Tak wogóle to wczoraj kupiliśmy nowe auto, bmw sprzedaliśmy bo mój chłopak stwierdził, że z pakowaniem wózka do bagażnika będę miała problem. Szczerze powiedziawszy to miał rację, bo wózek zajmował więcej niż pół bagażnika i w dodatku trzeba było nieźle się namęczyć żeby go w niego upchać. Ale teraz mamy wielkiego passata i wózek praktycznie mieści się do bagażnika bez składania :szok: Wczoraj szybko zrobiłam jeszcze jazdę próbną i powiem że mi się bardzo podoba :tak:

dziendobry!!!!!!

witam serdecznie po dlugiej nieobecnosci czytam i czytam wasze wiesci widze ze dzieciaczki urosly....
duuuuzo by pisac co sie z nami dzialo bynajmniej nadal mieszkamy w holandi tylko w innym miescie VENRAY moze ktos tu blisko jest???

mam nadzieje ze pamietacie jeszcze nas?!

Milego dnia

Załączniki

• 24122008004.jpg
    24122008004.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Hej:-).Jest tu kto?
My dzis mamy dzien sprzatania,mam wene:tak::tak:.Chyba pierwszy raz od porodu:-D.Dla odmiany do pisania stracilam.
Aniu na twoje zyczenie wklejam fotki:tak:

Załączniki

• PICT0402.jpg
    PICT0402.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 32
  • PICT0422.jpg
    PICT0422.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 34
  • PICT0458.jpg
    PICT0458.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 31
Do góry