my wczoraj wróciliśmy ze szpitala
a do niego trafiliśmy w nowy rok, sylwestra witałam z Sebciem z temperatura 40 stopni i z płaczem
Seba miał jakoś bakterię a w karcie jest napisane że ostry nieżyt żołądkowo- jelitowy. srał i zwracał i wysoka goraczka.
najgorzej że nie chciał nic jesć i pić i był odwodniony codziennie miał kroplówkę , byliśmy 7 dni w szpitalu.
Ważne jest to teraz że lepiej się czuje i że zaczął jeść najgorzej że mnie zaraził i ja biorę antybiotyki.
nie bede pisała co przeszłam w szpitalu bo to szkoda słów najgorzej że mój Arek musiał wrócić do Holandii a ja zostałam z Sebciem
teście co prawda przychodzili ale na godzinkę i to wszystko to mogłam chociaż na chwilę odejść od Sebcia , wykąpać się czy zrobić sobie ciepłej herbaty.
u teściów zostaje do soboty a
w niedziele mam pociąg do NL o 19 ej więc Arek mnie odbierze w poniedziałek
już się nie mogę doczekać kiedy będę u siebie
tak jak byłam w NL to teskniłam za PL a teraz na odwrót najgorzej że mój urlop był beznadziejny w ogóle nie wypoczęłam
nie bede pisała co przeszłam w szpitalu bo to szkoda słów najgorzej że mój Arek musiał wrócić do Holandii a ja zostałam z Sebciem
teście co prawda przychodzili ale na godzinkę i to wszystko to mogłam chociaż na chwilę odejść od Sebcia , wykąpać się czy zrobić sobie ciepłej herbaty.
u teściów zostaje do soboty a
w niedziele mam pociąg do NL o 19 ej więc Arek mnie odbierze w poniedziałek
tak jak byłam w NL to teskniłam za PL a teraz na odwrót najgorzej że mój urlop był beznadziejny w ogóle nie wypoczęłam
I takie same objawy miała...Ale ja leżałam z nią dłużej , bo aż 9 dni i też nie miał mnie kto zmienić, bo Seba w pracy był, a jak już przyjechał to dosłownie na 1,5 godzinki....i jeszcze nam szybę w samochodzie pod szpitalem wybili....

;-)
Ale nie wiem, jak sie nazywaly... A oprocz tego, mozesz uzupelnic niedobory poprzez jedzenie: jajek, czerwonego miesa, ryb, szpinaku, pozostalych zielonych warzyw, pietruszki, podrobow, watrobki, orzechow, kaszy gryczanej.;-)