reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Hej dziewczyny,
właśnie wróciłam z zakupów mama gotuje mi pieczarkowa bo naszła mnie ochota :-D
W ciąży zachcianek nie miałam za to teraz wymyślam :-)

U nas ok, Claudia troszkę wczoraj świrowała, w dzień budziła się się na karmienie bardzo nieregulernie, raz po godzinie raz po 3. W nocy było już troszkę lepiej, ale do "normalności" jeszcze jej dużo brakuje.

Pozdrawiamy

Agasta, wlasnie sie dowiedzialam,ze moja kolezanka rowniez urodzila 30 grudnia, tak jak TY :tak: I tez coreczke, o imieniu... Almira... :tak:

Hej hej...

Sencilla i Anetko dzięki za komplementy dla mej mamy:-D ale się uśmiała że tak o niej mówicie!Chyba ogromną radość sprawiała jej ta "LASKA"...
Pauka dzięki za wskazówki - zaraz spróbuje!:tak:
No szkoda że was nie ma...było by nam weselej.Ciągle jesteśmy jednak pozytywnej myśli że dojedziecie!:-D
Agasta ty jak ja wykorzystuje moją mamę do gotowania obiadków...u mnie dziś królik z PL w śmietanie z kluskami śląskimi...:-);-)
MaRita jak tam twoja latorośl?:cool2:
A ja dziś miałam spotkanie w REALU z Ann...no powiem wam będzie z niej extra mamuśka, ma w sobie "to coś" już...:-D I wogóle ogólnie bardzo miłe z niej osóbka...
Sencilla ty jesteś następna w moich planach...:tak::-)

;-)A nas zasypało znowu.....:-D:-D:-D:tak:;-);-);-);-)
Od godziny 14 zaczął tak adać śnieg że znowu biało miłam problemy z przejechanie wózkiem przez miasto.... :zawstydzona/y:zanim dojechałyśmy do domu to już była masakra na ulicach.....Ale pod domkiem jeszcze sie pobawiłyśmy na tym czyściutkim, świeżutkim śniegu.....:happy2::-):-):-):-):-D:-D:-D:-D
Zdjęcia potem, jak załaduję na fotosika.....

cześć dziewczynki !!!
U mnie też mój mały mega marudny a w nocy budził się co 2 godziny w dzień nie lepiej a to za sprawą ząbków przebijają mu się górne trójki dziąsła ma jak wiśnie mam nadzieje że szybko mu wyjdą bo biedaczek jest marudny chyba się strasznie meczy .
Ania ja również dołaczam komplementy o twojej mamusi fakt laska z niej jeszcze że chocho....
natka 86 oto moje zdjęcie tak wyglądałam 5 miesięcy temu
uciekam do mojego małego marudy
do jutra:-):-)[/ATTACH]

Załączniki

• chrzest Dawidka 002.jpg
    chrzest Dawidka 002.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 51
  • chrzest Dawidka 003.jpg
    chrzest Dawidka 003.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 45
Czesc dziewczynki:-)
Ania ja tez sadze ,ze z Twojej mamy jest niezla laseczka:tak::tak:.Ale ci fajnie ,ja musze sama gotowac obiady:dry:.
Ann smacznego!!:-)
Pauka zima na calego w pl?A u nas dzis bylo 8 st w dzien.:tak:
Agnes super masz figurke,ja tez taka chce.
Aneta a gdzie chodzisz do lekarza??
Misiu dzis jest bardzo grzeczny prawie caly dzien spokojnie lezał i spal.Wiec ja wysprzatalam caly dom:happy2:

reklama
Sencilla ta kleżanka to w pl czy w nl rodziła?
Aniahaven mamę do gotowania to tylko dziś zagoniłam, bo pieczarkowej w jej wykonaniu nikt nie dorówna :-)

Dostałam dziś rachunek ze szpitala za poród. 468,50 euro. Aż sobie odetchnęłam, bo słyszałam od kilku osób, że poród kosztuje ok. 800 euro.

Claudia śpi już 3 i pół godz, więc pewnie zaraz będzie pobudka na jedzenie.

Ide oglądać "pierwszą miłość" :-)

Do góry