reklama
Natka kup w drogerii syropek tymiankowy dla dzieci z DARO i masc LUUF Baby rozgrzewajaca. Jak masz czopki Viburcol to tez mozesz podac. W Holandii mozna tez je kupic, tyle, ze przez internet. Do lekarza jak na razie isc nie warto, chyba, ze Zosia bedzie goraczkowac, ale 37,7 to nie goraczka u takiego malucha 
A w ogole polecam Wam przywiezc z Polski syrop o nazwie LIPOMAL. To wyciag z lipy i ma lekkie dzialanie przeciwgoraczkowe,rozgrzewajace no i przeciwkaszlowe. Jak widze, ze mlodego cos tam zaczyna rozkladac to zaraz aplikuje mu na noc ten syrop. Naprawde pomaga przy takim lekkim przeziebieniu
Ania a popatrz w drogerii, czy maja Nurofen dla dzieci (powini miec), podobno dziala silniej i dluzej niz paracetamol

A w ogole polecam Wam przywiezc z Polski syrop o nazwie LIPOMAL. To wyciag z lipy i ma lekkie dzialanie przeciwgoraczkowe,rozgrzewajace no i przeciwkaszlowe. Jak widze, ze mlodego cos tam zaczyna rozkladac to zaraz aplikuje mu na noc ten syrop. Naprawde pomaga przy takim lekkim przeziebieniu

Ania a popatrz w drogerii, czy maja Nurofen dla dzieci (powini miec), podobno dziala silniej i dluzej niz paracetamol

aneta 2222
Entuzjast(k)a
Ma-Rita ogłaszam Cię naszym formułowym lekarzem domowym
... dziewczyny chyba się ze mną zgodzicie?Aniu ja polecam Ibum w syropie, na wysoką temperature jest super
, ale nie mam pojęcia czy go tutaj zakupisz.
beauty
Zadomowiona(y)
MaRita u nas generalnie wszystko w porządku, dzień za dniem mija ;-)
W zeszłym tygodniu mąż mi sie pochorował, a teraz Julka przejęła pałeczkę.
Nie mam o czym pisać, ale czytam Was regularnie
Viburcol w "moim" Etos jest za ladą, tam gdzie homeopatyczne leki z SVM. Cenowo chyba tak samo jak w Pl bo cos około 9 e kosztował
W zeszłym tygodniu mąż mi sie pochorował, a teraz Julka przejęła pałeczkę.
Nie mam o czym pisać, ale czytam Was regularnie

Viburcol w "moim" Etos jest za ladą, tam gdzie homeopatyczne leki z SVM. Cenowo chyba tak samo jak w Pl bo cos około 9 e kosztował
Hejd ziewczyny.
Aniu, wszystkiego naj naj naj, dużo zdrówka przede wszytskim, bo to najważniejsze.
My dziś byliśmy na pierwszym spacerze.
Zajechaliśmy nawet po drodze do mnie do pracy :-)
Claudi chyba się podobało, bo po spacerze spała 4 godz i 15 minut :-) Jak jutro będzie ładna pogoda to wybierzemy się znowu.
A tu fotka już po spacerze
Aniu, wszystkiego naj naj naj, dużo zdrówka przede wszytskim, bo to najważniejsze.
My dziś byliśmy na pierwszym spacerze.
Zajechaliśmy nawet po drodze do mnie do pracy :-)
Claudi chyba się podobało, bo po spacerze spała 4 godz i 15 minut :-) Jak jutro będzie ładna pogoda to wybierzemy się znowu.
A tu fotka już po spacerze
Załączniki
niunia_2008
mama Wiktorii :)
natka- ma-rita ma racje, luuf bardzo pomaga
a do lekarza narazie chyba nie masz po co isc, i tak powiedza ze masz jeszcze poczekac i poobserwowac mala... i oczywiscie sama swoimi metodami musisz pomagac zosi...
ale chyba jakas grypa panuje, bo gdzie sie nie obejrze to kazdy mowi ze chory ktos jest
agasta- czyzby wozek byl z PL? bo ja jak swoim wychodzilam na spacer to duzo osob mnie zaczepialo bo takiego wozka w Nl rzadko sie spotyka ;-):-) chyba przez swoje gabaryty(bo ciezko zeby zmiescil sie na holenderskich klatkach schodowych
)
a do lekarza narazie chyba nie masz po co isc, i tak powiedza ze masz jeszcze poczekac i poobserwowac mala... i oczywiscie sama swoimi metodami musisz pomagac zosi...ale chyba jakas grypa panuje, bo gdzie sie nie obejrze to kazdy mowi ze chory ktos jest

agasta- czyzby wozek byl z PL? bo ja jak swoim wychodzilam na spacer to duzo osob mnie zaczepialo bo takiego wozka w Nl rzadko sie spotyka ;-):-) chyba przez swoje gabaryty(bo ciezko zeby zmiescil sie na holenderskich klatkach schodowych
)reklama
:-)Dobry wieczór laseczki....
Właśnie siadłam na czterech literach....a może dopiero....

Cały dzień sie nalatałm....rano do przeszkola, w drdze powrotnej zakupy,potem na 12 na tą rozmowę o pracę, z tej rozmowy do domku szybciorem obiadek i już prawie biegusiem na jazdę....Ppo powrocie to oczywiście zabawa z dziewczynami, kolacja, kąpanie i wreszcie wolne.....................................

:-)
Na rozmowie ok....
przemaglowały mnie te babki jak nie wiem co....Troszkę byłam z peszona, bo nawet dyrektor tego liceum, gdzie pracowałam mnie tak nie maglował jak w tym żłobku....Wypytały mnie o wszytsko co napisałam w swoim CV, dotycące mojego doświadczenia.
Narazie mam czekać na telefon, ale myślę, że dostanę tę pracę....Najważniejsze, że będę tam z Majką .No ale nie zapeszam.....
A na jazdach super...Instruktor rzucił mnie na głęboką wodę i już na drugiej jeździe jeździłam po raz drugi po mieście.....Nawet mnie chwalił!
:-) Daję radę....;-):-)
Chorowitkom życzę dużo zdrówka!!!!!

Właśnie siadłam na czterech literach....a może dopiero....

Cały dzień sie nalatałm....rano do przeszkola, w drdze powrotnej zakupy,potem na 12 na tą rozmowę o pracę, z tej rozmowy do domku szybciorem obiadek i już prawie biegusiem na jazdę....Ppo powrocie to oczywiście zabawa z dziewczynami, kolacja, kąpanie i wreszcie wolne.....................................

:-)Na rozmowie ok....

przemaglowały mnie te babki jak nie wiem co....Troszkę byłam z peszona, bo nawet dyrektor tego liceum, gdzie pracowałam mnie tak nie maglował jak w tym żłobku....Wypytały mnie o wszytsko co napisałam w swoim CV, dotycące mojego doświadczenia.
Narazie mam czekać na telefon, ale myślę, że dostanę tę pracę....Najważniejsze, że będę tam z Majką .No ale nie zapeszam.....A na jazdach super...Instruktor rzucił mnie na głęboką wodę i już na drugiej jeździe jeździłam po raz drugi po mieście.....Nawet mnie chwalił!
:-) Daję radę....;-):-)
Chorowitkom życzę dużo zdrówka!!!!!