reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry!

Ja już Was zapraszam na kawkę...bo pół nocy niespałam:cool2: dzięki mojemu synkowi!:tak:
Ann jak ja ci czasami zazdroszczę tego spania beztroskiego...:szok::-D:tak:

Smacznego śniadanka!

Dzien dobry sobotnio:-)

Natka mozesz smarowac Zosie rano i wieczorem. Luuf baby jest od 0 do 3 lat :tak:

U nas zaczyna byc wesolo bo do mlodego dolaczyl moj malzonek :baffled: Obaj kaszla i smarkaja. Noc minela wzglednie. Mlody obudzil sie o piatej, dostal picie i Paracetamol i pospal do 8.
Mnie tez cos rozklada. Wiecie moze co moge stosowac na bolace gardlo???

Milego dnia :-)

Cześć dziewczyny
Dużo zdrówka wszystkim chorowitkom:tak::-)

Ma-Rita na bolące gardło najlepsze jest płukanie woda z solą, smak ohydny ale b. skuteczne :tak:

Ania z tego co wiem to czynsz można podnieść max o 3% na rok. Jeśli uważasz ze płacisz za wysoki czynsz albo właśnie te 960 E ( bardzo dziwna kwota) jest niewłasciwa to zgłoś sie do huurcomisie, które działaja przy gemeente i oni sprawdza czy właściciel nie robi was w bambuko.

Hej ho!:-):-)
My dzis pospalismy do 11:szok:.A teraz kawka .Pyszna ANIU zrobilas:tak::tak:.
Mojej siostrze zaginol bagaz na lotnisku,i juz nie ma 9 dni.:wściekła/y:Jak tam dzwonie to mowia ,ze mamy czekac.A ile mozna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.W biurze podrozy powiedzieli ,zeby zapomniala o bagazu i wyplaca jej 250 :no::no:.
A dzis idziemy na mala posiadowke u znajomych.

reklama
Do góry