reklama
aga0277
Zaciekawiona BB
niewiem czy dobrze wymodzilam
aga0277
Zaciekawiona BB
czemu mi sie nie wyswietla suwaczek
aga0277
Zaciekawiona BB
dziewczyny tam sa 3 kody tego suwaczka ktory trzeba wpisac
aga0277
Zaciekawiona BB
jstescie tam
natka86
mamusia Zosieńki
tam masz napisane który kod jest na fora

agnes74
Zadomowiona(y)
Witajcie
Aga witam na forum z suwaczkiem ci nie pomogę bo już nie pamiętam który to kod był czytałam że masz niedaleko do Niemiec ja też mam z 10 kilometrów i bardzo często tam jeżdzę na zakupy ja mieszkam w Groesbek to jest blisko Kleve a ty gdzie mieszkasz bo jak byś mieeszkała blisko mnie to może mojego synka mogłabyś pilnować ja się wybieram do pracy tylko nie wiem czy on z kimś zostanie bo narazie jak gdzieś wychodzę to jest wielki płacz ale mam możliwosć pracy i chociaż muszę spróbować
Natka a kiedy ty masz ślub a wesele jak duże robicie ?pytam bo ja mam 4 lipca i z tego co czytałam to jestem na takim samym etapie co ty jeśli chodzi o przygotowania teraz w niedzielę jedziemy do PL i musimy księdza załatwić fotografa też nie mam i kamerzysty Sencilla jesli ta twoja koleżanka jest z okolic Łodzi to mi też możesz podesłać namiary .sukienkę też jeszcze nie wiem czy kupię czy wypożycze muszę się zorientować jak będę w PL.
ale się rozpisałam ale mam internet raz na jakiś czas wiec korzystam z okazji
wszystkim chorowitkom zyczę zdrówka !
narka nie wiem do kiedy
Aga witam na forum z suwaczkiem ci nie pomogę bo już nie pamiętam który to kod był czytałam że masz niedaleko do Niemiec ja też mam z 10 kilometrów i bardzo często tam jeżdzę na zakupy ja mieszkam w Groesbek to jest blisko Kleve a ty gdzie mieszkasz bo jak byś mieeszkała blisko mnie to może mojego synka mogłabyś pilnować ja się wybieram do pracy tylko nie wiem czy on z kimś zostanie bo narazie jak gdzieś wychodzę to jest wielki płacz ale mam możliwosć pracy i chociaż muszę spróbować
Natka a kiedy ty masz ślub a wesele jak duże robicie ?pytam bo ja mam 4 lipca i z tego co czytałam to jestem na takim samym etapie co ty jeśli chodzi o przygotowania teraz w niedzielę jedziemy do PL i musimy księdza załatwić fotografa też nie mam i kamerzysty Sencilla jesli ta twoja koleżanka jest z okolic Łodzi to mi też możesz podesłać namiary .sukienkę też jeszcze nie wiem czy kupię czy wypożycze muszę się zorientować jak będę w PL.
ale się rozpisałam ale mam internet raz na jakiś czas wiec korzystam z okazji
wszystkim chorowitkom zyczę zdrówka !
narka nie wiem do kiedy
aga0277
Zaciekawiona BB
agnes ja mieszkam w dordrecht ale musiala bym sie zapytac meza ile bysmy mialy do siebie kilometrow ja mam 4 letnia corke takze mial by sie z kim bawic
aga0277
Zaciekawiona BB
nie wiem nie moge se poradzic z tym suwaczkiem
reklama
aga0277
Zaciekawiona BB
poprosze meza zeby mi zrobil ten suwaczek