reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hej dziewczyny,
kupiłam luff, pani w DA powiedziała że mogę Claudię lekko smarować. Wypróbujemy po kąpieli, bo ma katar, ale taki, że jej siedzi w nosku.
A ja byłam na spacerku i teraz odzywają się moje hemoroidy :-(

reklama
Witajcie
Aga witam na forum z suwaczkiem ci nie pomogę bo już nie pamiętam który to kod był czytałam że masz niedaleko do Niemiec ja też mam z 10 kilometrów i bardzo często tam jeżdzę na zakupy ja mieszkam w Groesbek to jest blisko Kleve a ty gdzie mieszkasz bo jak byś mieeszkała blisko mnie to może mojego synka mogłabyś pilnować ja się wybieram do pracy tylko nie wiem czy on z kimś zostanie bo narazie jak gdzieś wychodzę to jest wielki płacz ale mam możliwosć pracy i chociaż muszę spróbować
Natka a kiedy ty masz ślub a wesele jak duże robicie ?pytam bo ja mam 4 lipca i z tego co czytałam to jestem na takim samym etapie co ty jeśli chodzi o przygotowania teraz w niedzielę jedziemy do PL i musimy księdza załatwić fotografa też nie mam i kamerzysty Sencilla jesli ta twoja koleżanka jest z okolic Łodzi to mi też możesz podesłać namiary .sukienkę też jeszcze nie wiem czy kupię czy wypożycze muszę się zorientować jak będę w PL.
ale się rozpisałam ale mam internet raz na jakiś czas wiec korzystam z okazji
wszystkim chorowitkom zyczę zdrówka !
narka nie wiem do kiedy

reklama
Do góry