reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Ja juz mowie dobranoc wszystkim, bo moje jeszcze nie spia, a jeszcze czeka mnie porzadkowanie (tez kredek, Aniu, miedzy innymi :-D) i obiad na jutro, bo jutro jade do Eindhoven. To bedzie moja samotna najdluzsza wyprawa w zyciu, jak do tej pory.. Troche mam stracha, trzymajcie kciuki :tak:;-) No, nie taka calkiem samotna, bo z Marysia :tak: Tosia zostaje z Aniahoge :)

reklama
I ja juz sie zegnam,jutro wstaje o5 bo siostra ma samolot o 7:tak:.
Tak juz dlugo jestesmy ze soba,jak to leci:szok:.Wydaje mi sie ze rok temu sie poznalismy.
Sencilla trzymam kciuki.
Ania wszystko bedzie dobrze,pewnie jestes oslabiona po grypie:tak:.
Pa:-D

Hej hej...

Sencilla szerokiej drogi....będzie dobrze,nic sie nie martw!:tak:
Karola dzięki za słowa otuchy - też mam taką nadzieję!:-D

Ja też uciekam do łóżeczka...pa.

Witam wszystkie mamy wieczornie!!!
Dzisiaj wlasnie wrocilismy z PL, bylismy samochodem i chyba dlugo nie wybiore sie w ten sposob znowu, masakra na dodatek wrocilam z przeziebieniem, ale na szczescie w drodze powrotnej wzielismy hotel na noc bo chyba bym nie dozyla do konca drogi:no: ale ogolnie jestem zadowolona :tak:
Widze ze przez ten tydz. zapisalyscie prawie 30 stron, bede musiala nadrobic zaleglosci:-) bo niewiem co sie dzieje
Zmykam do lozka nareszcie swojego:tak::-):happy:
Dobranoc do jutra....

Dzień dobry!

Witamy cię Gosiu z powrotem z nami...;-)I jak było?:-)
Kochane gdzie wy się wszystkie podziewacie?

Może aromatem kawy was skusze to klikniecia paru słów?:sorry:

witam z rana;-)

do nas przyjechała dzisiaj siostra i obudziła juz nas o 6.20:eek:

gosia- troszke do nadrobienia jest:tak:;-)

aniu- ja poprosze herbatke;-)

pauka-musicie tylko zorientowac się czy jeżeli tego nie zaplacicie nie będą narastały odsetki:baffled: bo one moga iść w ekspresowym tepie:baffled:

ann- jak sie czujesz???

Czesć dziewczyny
U nas wirus nadal panuje, tym razem dopadl małego:-(. Najgorsze jest to ,że muszę Jule do szkoły prowadzac i chcac nie chcąc Szymek ma przymusowe spacery wrrr...

Ania , odnośnie czego powiedziano Ci że nie przysługuje? kinderbijslag?

Ubezpieczalnie aż tak szybko nie naliczają odsetek za zaległe płatności.

Witam:-D:-)
Ale tu pustki ,czyzby wszyscy chorzy byli??
Beaty zdrowka zycze:tak::tak:
Ania dla mnie kawusie:rofl2:
Niunia wczesna pobutka.
Ja tez dzis mialam 0 5 rano.No i siostra pojechala,dlaczego to jest takie trudne.Zawsze jak ktos z rodziny odjezdza to mam dola przez pare dni:no::no:.I znow sama w domu:-(.

reklama
Do góry