reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
hej dziewczyny,
wczoraj po raz pierwszy wyjechaliśmy naszą trójką jako rodzinka do kuzyna na urodziny :-)

Claudia była oczywiście rozchwytywana i fotografowana z każdej strony. Wróciliśmy do domu o 20:30 bo wcześniej nie chcieli nas wypuścić :-D

Dziś rano udało mi się odciągnąć 30 ml mleka. Będę próbowała odciągać po każdym karmieniu i na wieczór będzie pierwsza próba karmienia Claudii butelką :-)

Hej dziewuszki

Dzisiaj zaprowadzilam Majkę pierwszy raz do żłobka...:tak::-( Maja nie płakała, tylko ją wszystko ciekawiło....Za to mi poleciały łezki....

Teraz to jż intensywnie szukam pracy!!!!!

Hejka:-)
Ale dzis brzydko na polu,snieg pada:baffled::baffled:.
Pauka to jest na pewno trudny moment,zostawic mala pierwszy.Ja za pare miesiecy tez bede musiała isc do pracy i juz sie tego boje.:-(
Ann jak zdrowko-lepiej?
Aga ja tez musze isc do sklepu ,razem z Michałkiem.Jak przestanie padac to sie troszke przewietszymy.:tak:
Agasta pierwsze wyjscie z Claudia,grzeczna była-na pewno.Rodzinka miała duzo radosci z dzieciaczka?
Ania troszke pozno,ale milej pracy zycze!:sorry2:

reklama
olgunia- widze że mamy takie same szczoteczki do mycia ząbków- tylko wiki ma różową;-)
a seba i antoś- cudownie wygladają w tych koszulach:tak: widać, że się dogadują jak bracia;-):-)

Do góry