reklama
czesc dziewczyny!!!!
a my dzisiaj wzielismy sie za malowanie pokoju dla malego, moze dzisiaj skonczymy radoche mam jak nie wiem co:-):-):-), a i maly sie chyba cieszy bo od 3 dni nic tylko mi na pecherzu siedzi-uczucie dziwne
Natka suknia cudowna, mam nadzieje ze tez kiedys taka zaloze ale narazie to odlegla przyszlosc bo chcialabym koscielny ale w PL. A z zaproszeniami to chyba nie tak wczesnie bo ja juz dostalam zaproszenie na slub ktory bedzie w czerwcu
Pauka Olga zdrowia dla maluchow!!!!
a my dzisiaj wzielismy sie za malowanie pokoju dla malego, moze dzisiaj skonczymy radoche mam jak nie wiem co:-):-):-), a i maly sie chyba cieszy bo od 3 dni nic tylko mi na pecherzu siedzi-uczucie dziwne

Natka suknia cudowna, mam nadzieje ze tez kiedys taka zaloze ale narazie to odlegla przyszlosc bo chcialabym koscielny ale w PL. A z zaproszeniami to chyba nie tak wczesnie bo ja juz dostalam zaproszenie na slub ktory bedzie w czerwcu
Pauka Olga zdrowia dla maluchow!!!!
agnes74
Zadomowiona(y)
Hejka:-)
Natka sukienka śliczniusia a ty bedziesz ją kupować czy wypozyczać i jaka jest cena ?bo u nas oglądałam w to tak zaczynają się od 3 tys zł ale ja jeszcze nie wiem czy kupić czy wypozyczyć pomyślę nad tym
a zaproszeń teraz tylko część rozwieziemy tam na Mazurach bo wiesz od nas to jest z 600 km i potem jak przyjedziemy w kwietniu to pozapraszamy moją rodzinę bo oni mieszkają bliżej
a i tak ja może już potem zostanę w PL do ślubu chociaż jeszcze nie wiem
Natka sukienka śliczniusia a ty bedziesz ją kupować czy wypozyczać i jaka jest cena ?bo u nas oglądałam w to tak zaczynają się od 3 tys zł ale ja jeszcze nie wiem czy kupić czy wypozyczyć pomyślę nad tym
a zaproszeń teraz tylko część rozwieziemy tam na Mazurach bo wiesz od nas to jest z 600 km i potem jak przyjedziemy w kwietniu to pozapraszamy moją rodzinę bo oni mieszkają bliżeja i tak ja może już potem zostanę w PL do ślubu chociaż jeszcze nie wiem

aneta 2222
Entuzjast(k)a
natka sukienka wystrzałowa:-)
karola dzięki za dobre chęci
(przeczytałam po fakcie), Oli w szpitalu spisał się na medal (nie marudził), a byliśmy tam 2 godz
Pauka zdrówka dla Majeczki
Sencilla nie są obowiązkowe, tylko nie wiem czy możesz sobie wybrać, które chcesz, a których nie chcesz czy albo wszystkie, albo żadne. Dlaczego pytasz?
Pani doktor stwierdziła, że to grypa i przepisała antybiotyk. Całe szczęście, że to tylko grypa, bo już miałam takiego nerwa dziś, że to coś poważnego. Niko zmęczony zasnął jak niemowlę
Padam dziś ze zmęczenia
Dobranoc

karola dzięki za dobre chęci
(przeczytałam po fakcie), Oli w szpitalu spisał się na medal (nie marudził), a byliśmy tam 2 godz
Pauka zdrówka dla Majeczki

Sencilla nie są obowiązkowe, tylko nie wiem czy możesz sobie wybrać, które chcesz, a których nie chcesz czy albo wszystkie, albo żadne. Dlaczego pytasz?
Pani doktor stwierdziła, że to grypa i przepisała antybiotyk. Całe szczęście, że to tylko grypa, bo już miałam takiego nerwa dziś, że to coś poważnego. Niko zmęczony zasnął jak niemowlę

Padam dziś ze zmęczenia

Dobranoc
aneta o dobrze że byłas w szpitalu i wiesz co małem dolega
dużo zdrówka życzę 
sencilla wiem że w PL są szczepionki krórych możesz odmówic i tak dziewczyny niektóre odmówiły i nie płaca żadnych kar tylko podpisują papierek że dziecko nie miało szczepienia. ale jak jest w NL to nie wiem
a czemu sie pytasz nie chcesz na coś szczepić małej?
dużo zdrówka życzę 
sencilla wiem że w PL są szczepionki krórych możesz odmówic i tak dziewczyny niektóre odmówiły i nie płaca żadnych kar tylko podpisują papierek że dziecko nie miało szczepienia. ale jak jest w NL to nie wiem

a czemu sie pytasz nie chcesz na coś szczepić małej?
karola82_82
mama slicznego Michałka
Aneta dobrze,że to tylko grypa.
Ja juz sie żegnam dobrej nocki
Ja juz sie żegnam dobrej nocki

agnes74
Zadomowiona(y)
Anetko super że synusiowi nie jest nic poważniejszego !!!!
ja też już mówię dobranoc!!!!!
ja też już mówię dobranoc!!!!!
natka86
mamusia Zosieńki
sencilla pierwsze słyszę o tej karze
ja z Zośką też idę tutaj na szczepienie jak oczywiscie wyzdrowieje
,ale nawet niewiemco to za szczepienie
musze to zaraz szybko sprawdzic...
agnes sukienkę będe miec szytą na zamówienie,ale nie w salonie,bo tam ona kosztuje okolo 4 000
aneta dobrze ze juz wiesz co i jak z Niko
a my bylismy w niemczech oglądac sypialnie i w drodze powrotnej mała tak ryczała w foteliku, wyciągam ją,a ona aż płonęła
taka rozpalona ze szok, nawet niewiem ile miala tej temp,bo odrazu jej czopka wsadziłam:-(
dałam jej witaminki, syropu polecanego przez Marite- DARO, nasmarowałam ją LUFFEM, i jeszcze OSCILLOCOCINUM i mam nadzieje że uda sie nam ją wyleczyc.
właśnie jest pierwsza pobudka z rykiem
M się nią zajmuje i mnie tak frustruje że zaraz mu przywale

ja z Zośką też idę tutaj na szczepienie jak oczywiscie wyzdrowieje
,ale nawet niewiemco to za szczepienie
musze to zaraz szybko sprawdzic...agnes sukienkę będe miec szytą na zamówienie,ale nie w salonie,bo tam ona kosztuje okolo 4 000

aneta dobrze ze juz wiesz co i jak z Niko

a my bylismy w niemczech oglądac sypialnie i w drodze powrotnej mała tak ryczała w foteliku, wyciągam ją,a ona aż płonęła
taka rozpalona ze szok, nawet niewiem ile miala tej temp,bo odrazu jej czopka wsadziłam:-(dałam jej witaminki, syropu polecanego przez Marite- DARO, nasmarowałam ją LUFFEM, i jeszcze OSCILLOCOCINUM i mam nadzieje że uda sie nam ją wyleczyc.
właśnie jest pierwsza pobudka z rykiem
M się nią zajmuje i mnie tak frustruje że zaraz mu przywale
reklama
Natka, nie przywalaj, nie przywalaj, do mnie juz jakis czas temu dotarlo, ze ten inny gatunek (o nazwie rodzajowej FACECI) trzeba traktowac z przymruzeniem oka i ze zwyklym poblazaniem.. ;-)
:-)
Aniu Aniu, tesknie za Toba... co sie dzieje? Wroc do mnie... do nas... do tutaj... (jak mawia Kubus Puchatek)

:-)Aniu Aniu, tesknie za Toba... co sie dzieje? Wroc do mnie... do nas... do tutaj... (jak mawia Kubus Puchatek)