reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
czesc dziewczyny!!!!
a my dzisiaj wzielismy sie za malowanie pokoju dla malego, moze dzisiaj skonczymy radoche mam jak nie wiem co:-):-):-), a i maly sie chyba cieszy bo od 3 dni nic tylko mi na pecherzu siedzi-uczucie dziwne:confused:
Natka suknia cudowna, mam nadzieje ze tez kiedys taka zaloze ale narazie to odlegla przyszlosc bo chcialabym koscielny ale w PL. A z zaproszeniami to chyba nie tak wczesnie bo ja juz dostalam zaproszenie na slub ktory bedzie w czerwcu
Pauka Olga zdrowia dla maluchow!!!!

Hejka:-)
Natka sukienka śliczniusia a ty bedziesz ją kupować czy wypozyczać i jaka jest cena ?bo u nas oglądałam w to tak zaczynają się od 3 tys zł ale ja jeszcze nie wiem czy kupić czy wypozyczyć pomyślę nad tym :tak:a zaproszeń teraz tylko część rozwieziemy tam na Mazurach bo wiesz od nas to jest z 600 km i potem jak przyjedziemy w kwietniu to pozapraszamy moją rodzinę bo oni mieszkają bliżej
a i tak ja może już potem zostanę w PL do ślubu chociaż jeszcze nie wiem :tak:

Kochane Mamusie
interesuje mnie nastepujaca kwestia... Orientujecie sie moze, czy w NL wszystkie szczepienia sa obowiazkowe? WIem, ze np. w PL za odmowe obowiazkowego szczepienia jest obowiazkowa... kara 5 tys. zl :szok:

natka sukienka wystrzałowa:-):tak:
karola dzięki za dobre chęci:tak: (przeczytałam po fakcie), Oli w szpitalu spisał się na medal (nie marudził), a byliśmy tam 2 godz:baffled:
Pauka zdrówka dla Majeczki:tak:
Sencilla nie są obowiązkowe, tylko nie wiem czy możesz sobie wybrać, które chcesz, a których nie chcesz czy albo wszystkie, albo żadne. Dlaczego pytasz?
Pani doktor stwierdziła, że to grypa i przepisała antybiotyk. Całe szczęście, że to tylko grypa, bo już miałam takiego nerwa dziś, że to coś poważnego. Niko zmęczony zasnął jak niemowlę:tak:
Padam dziś ze zmęczenia:confused2:
Dobranoc

aneta o dobrze że byłas w szpitalu i wiesz co małem dolega :tak: dużo zdrówka życzę :tak:
sencilla wiem że w PL są szczepionki krórych możesz odmówic i tak dziewczyny niektóre odmówiły i nie płaca żadnych kar tylko podpisują papierek że dziecko nie miało szczepienia. ale jak jest w NL to nie wiem :confused:
a czemu sie pytasz nie chcesz na coś szczepić małej?

sencilla pierwsze słyszę o tej karze:tak:
ja z Zośką też idę tutaj na szczepienie jak oczywiscie wyzdrowieje:baffled:,ale nawet niewiemco to za szczepienie:zawstydzona/y: musze to zaraz szybko sprawdzic...

agnes sukienkę będe miec szytą na zamówienie,ale nie w salonie,bo tam ona kosztuje okolo 4 000:szok:

aneta dobrze ze juz wiesz co i jak z Niko:tak:

a my bylismy w niemczech oglądac sypialnie i w drodze powrotnej mała tak ryczała w foteliku, wyciągam ją,a ona aż płonęła:szok: taka rozpalona ze szok, nawet niewiem ile miala tej temp,bo odrazu jej czopka wsadziłam:-(
dałam jej witaminki, syropu polecanego przez Marite- DARO, nasmarowałam ją LUFFEM, i jeszcze OSCILLOCOCINUM i mam nadzieje że uda sie nam ją wyleczyc.

właśnie jest pierwsza pobudka z rykiem:szok: M się nią zajmuje i mnie tak frustruje że zaraz mu przywale:baffled:

reklama
Natka, nie przywalaj, nie przywalaj, do mnie juz jakis czas temu dotarlo, ze ten inny gatunek (o nazwie rodzajowej FACECI) trzeba traktowac z przymruzeniem oka i ze zwyklym poblazaniem.. ;-):-D:-D:-)
Aniu Aniu, tesknie za Toba... co sie dzieje? Wroc do mnie... do nas... do tutaj... (jak mawia Kubus Puchatek)

Do góry