reklama
Hej hej!
Ja już jestem!
Sencilla mama sie sama odwiozła na lotnisko...pierwszy raz w Holandii ale radzi sobie!
Właśnie w niedziele zrobiliśmy sobie z córcią i babcią wycieczkę na lotnisko do Eindhoven żeby wiedziała jak i gdzie kupić bilety i czym dojechać!
No i poleciała ...ale wróci 5 marca
a ja nie mogłam jej odwieść bo Karinke musiałam odebrać z przedszkola a sama w pracy byłam...
Cała sytuacje kontrolowałam telefonicznie!

Ciasto pyszne aż mi się żołądek odwrócił bo taka głodna jestem....
U nas też Erni płacze w nocy - zęby i koszmary go nękają...
Lecę coś w siebie wrzucić!
Ja już jestem!

Sencilla mama sie sama odwiozła na lotnisko...pierwszy raz w Holandii ale radzi sobie!

Właśnie w niedziele zrobiliśmy sobie z córcią i babcią wycieczkę na lotnisko do Eindhoven żeby wiedziała jak i gdzie kupić bilety i czym dojechać!
No i poleciała ...ale wróci 5 marca
a ja nie mogłam jej odwieść bo Karinke musiałam odebrać z przedszkola a sama w pracy byłam...Cała sytuacje kontrolowałam telefonicznie!

Ciasto pyszne aż mi się żołądek odwrócił bo taka głodna jestem....
U nas też Erni płacze w nocy - zęby i koszmary go nękają...

Lecę coś w siebie wrzucić!
Witam i ja!!!!!
A my juz prawie konczymy z pokoikiem, teraz jestesmy na etapie w ktorym miejscu postawic lozeczko a w ktorym komode
Bylismy tez u poloznej zachwycona moim brzuchem i malenstwem. A maly juz zaczyna sie ukladac glowka do wyjscie czyli to tez dobrze duzo mam wody wiec przy porodzie ma to pomoc (mam nadzieje) i ogolnie jest OK co mnie bardzo cieszy, a malenki na USG wyglada naprawde slodko

Sencilla prosze tu zaraz kawalek ciasta!!! czy wiesz ze na forum sa kobiety w ciazy ktore jak widza cos takiego sa w stanie monitor ugrysc:-);-):-).......rowniez prosze o przepis wyglada przepysznie!!!!
Dziewczyny czy mozecie polecic mi jakis proszek do prania niemowlecych ubran???? bo jak spytalam o to mojego to zrobil na mnie takie oczy

i stwierdzil ze nic takiego tu nie ma i ze tu pierze sie w normalnym proszku

Pytalismy poloznej i on tylko stwierdzila ze jest dobrze prac w takim proszku ale w sumie tez nie powiedziala czy to konieczne, ja jednak wolalabym w specialnym dla niemowlat uprac tylko nie wiem gdzie go szukac
Dla wszystkich chorowitych i zebatych dzieci zdrowka i cierpliwosci, dla mamusiów miłego popołudnia, a ja lece cos ugotować
A my juz prawie konczymy z pokoikiem, teraz jestesmy na etapie w ktorym miejscu postawic lozeczko a w ktorym komode
Bylismy tez u poloznej zachwycona moim brzuchem i malenstwem. A maly juz zaczyna sie ukladac glowka do wyjscie czyli to tez dobrze duzo mam wody wiec przy porodzie ma to pomoc (mam nadzieje) i ogolnie jest OK co mnie bardzo cieszy, a malenki na USG wyglada naprawde slodko

Sencilla prosze tu zaraz kawalek ciasta!!! czy wiesz ze na forum sa kobiety w ciazy ktore jak widza cos takiego sa w stanie monitor ugrysc:-);-):-).......rowniez prosze o przepis wyglada przepysznie!!!!

Dziewczyny czy mozecie polecic mi jakis proszek do prania niemowlecych ubran???? bo jak spytalam o to mojego to zrobil na mnie takie oczy

i stwierdzil ze nic takiego tu nie ma i ze tu pierze sie w normalnym proszku

Pytalismy poloznej i on tylko stwierdzila ze jest dobrze prac w takim proszku ale w sumie tez nie powiedziala czy to konieczne, ja jednak wolalabym w specialnym dla niemowlat uprac tylko nie wiem gdzie go szukac

Dla wszystkich chorowitych i zebatych dzieci zdrowka i cierpliwosci, dla mamusiów miłego popołudnia, a ja lece cos ugotować

karola82_82
mama slicznego Michałka
Pauka tak masz racje to kwestia gustu:-);-)

Gosia ja uzywam neutral jest w sklepach typu ah
Ania i jak sie mamie podobało?A czym pojechała nsa lotnisko?

Gosia ja uzywam neutral jest w sklepach typu ah

Ania i jak sie mamie podobało?A czym pojechała nsa lotnisko?
natka86
mamusia Zosieńki
ja Zosi do pół roku prałam w dziecięcym proszku,a potem juz z naszym praniem wrzucałam jej ciuszku,ale o neutralu też słyszałam
juz wróciłyśmy od koleżanki,było fajnie, Zosia chyba się zabujała w jej synku,bo kładła się obok niego i chyba go pocałowala nawet..
dzisiaj mnie odwiedziła pani z consultingbiuro,ale porażka językowa dla mnie, ryczec mi sie chciało... a jeszcze siedziała 1,5 godziny..

juz wróciłyśmy od koleżanki,było fajnie, Zosia chyba się zabujała w jej synku,bo kładła się obok niego i chyba go pocałowala nawet..
dzisiaj mnie odwiedziła pani z consultingbiuro,ale porażka językowa dla mnie, ryczec mi sie chciało... a jeszcze siedziała 1,5 godziny..
Ostatnia edycja:
Gosia ja prałam w NEUTRALU na początku...
a potem stopniowo w tym naszym Arielu...
Natka nie łam się ale nie rozumiem czemu porażka...
;-)?
Karola mama pierwsze jechała pociągiem a potem na lotnisko autobusem...
i poleciała do moich siostrzyczek stęskniona....
Ja jestem dopiero na etapie obiadu tzn; ja tu siedzę a mój małżon robi spagetti
!
a potem stopniowo w tym naszym Arielu...Natka nie łam się ale nie rozumiem czemu porażka...
;-)?Karola mama pierwsze jechała pociągiem a potem na lotnisko autobusem...
i poleciała do moich siostrzyczek stęskniona....
Ja jestem dopiero na etapie obiadu tzn; ja tu siedzę a mój małżon robi spagetti
!dzieki dziewczyny jutro wybiore sie do Alberta. W tym tyg. chcialabym juz zaczac prac i prasowac wszystko

, bo jak poinformowala mnie p. polozna maly ma jeszcze tylko 5 tyg. czasu i pozniej jak juz mu sie bedzie chcialo moze to moze sie pchac na swiat

Natka nie przejmuj sie ja dzisiaj bylam z moim w urzedzie dowiedziec sie o slub cywilny no i babka gada cos do mnie ja oczywiscie błagalno-przerazone oczy

na mojego bo ni w zab nie wiedzialam o czym gadala do mnie

, chociaz czesto rozumiem choc w zarysie o czym ktos rozmawia, a dzisiaj nic czarna dziura porazka:-
wściekła/y:

, bo jak poinformowala mnie p. polozna maly ma jeszcze tylko 5 tyg. czasu i pozniej jak juz mu sie bedzie chcialo moze to moze sie pchac na swiat

Natka nie przejmuj sie ja dzisiaj bylam z moim w urzedzie dowiedziec sie o slub cywilny no i babka gada cos do mnie ja oczywiscie błagalno-przerazone oczy

na mojego bo ni w zab nie wiedzialam o czym gadala do mnie

, chociaz czesto rozumiem choc w zarysie o czym ktos rozmawia, a dzisiaj nic czarna dziura porazka:-

aneta 2222
Entuzjast(k)a
reklama