reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Ale dzis pustki... Nie ma Ani, bo odwozi Mame na lotnisko, to wszystkie zasnelysmy.... ;-) Ja wlasnie skonczylam prace, ide cos zjesc i jade po dziewuchy.
Milego popoludnia!

reklama
Hej hej!

Ja już jestem!:-D
Sencilla mama sie sama odwiozła na lotnisko...pierwszy raz w Holandii ale radzi sobie!:tak:
Właśnie w niedziele zrobiliśmy sobie z córcią i babcią wycieczkę na lotnisko do Eindhoven żeby wiedziała jak i gdzie kupić bilety i czym dojechać!
No i poleciała ...ale wróci 5 marca :happy: a ja nie mogłam jej odwieść bo Karinke musiałam odebrać z przedszkola a sama w pracy byłam...
Cała sytuacje kontrolowałam telefonicznie!:szok::-D
Ciasto pyszne aż mi się żołądek odwrócił bo taka głodna jestem....
U nas też Erni płacze w nocy - zęby i koszmary go nękają...:baffled:

Lecę coś w siebie wrzucić!

Natka ja mam niebieski z pomarańczowymi wstawkami, bo tylko mieli jeszczezielony....Ale nie podobał mi się znowu zielony, bo wg mnie jest za mdły....Ale widocznie to kwestia gustu!:-):tak:;-):-)

Witam i ja!!!!!
A my juz prawie konczymy z pokoikiem, teraz jestesmy na etapie w ktorym miejscu postawic lozeczko a w ktorym komode
Bylismy tez u poloznej zachwycona moim brzuchem i malenstwem. A maly juz zaczyna sie ukladac glowka do wyjscie czyli to tez dobrze duzo mam wody wiec przy porodzie ma to pomoc (mam nadzieje) i ogolnie jest OK co mnie bardzo cieszy, a malenki na USG wyglada naprawde slodko:tak::happy::tak:
Sencilla prosze tu zaraz kawalek ciasta!!! czy wiesz ze na forum sa kobiety w ciazy ktore jak widza cos takiego sa w stanie monitor ugrysc:-);-):-).......rowniez prosze o przepis wyglada przepysznie!!!!:happy:
Dziewczyny czy mozecie polecic mi jakis proszek do prania niemowlecych ubran???? bo jak spytalam o to mojego to zrobil na mnie takie oczy:szok::szok::szok: i stwierdzil ze nic takiego tu nie ma i ze tu pierze sie w normalnym proszku:confused::confused:
Pytalismy poloznej i on tylko stwierdzila ze jest dobrze prac w takim proszku ale w sumie tez nie powiedziala czy to konieczne, ja jednak wolalabym w specialnym dla niemowlat uprac tylko nie wiem gdzie go szukac:confused:
Dla wszystkich chorowitych i zebatych dzieci zdrowka i cierpliwosci, dla mamusiów miłego popołudnia, a ja lece cos ugotować:happy:

Pauka tak masz racje to kwestia gustu:-);-):tak::tak:
Gosia ja uzywam neutral jest w sklepach typu ah:tak:
Ania i jak sie mamie podobało?A czym pojechała nsa lotnisko?

ja Zosi do pół roku prałam w dziecięcym proszku,a potem juz z naszym praniem wrzucałam jej ciuszku,ale o neutralu też słyszałam:tak:

juz wróciłyśmy od koleżanki,było fajnie, Zosia chyba się zabujała w jej synku,bo kładła się obok niego i chyba go pocałowala nawet..

dzisiaj mnie odwiedziła pani z consultingbiuro,ale porażka językowa dla mnie, ryczec mi sie chciało... a jeszcze siedziała 1,5 godziny..

Ostatnia edycja:
Gosia ja prałam w NEUTRALU na początku...:tak:a potem stopniowo w tym naszym Arielu...
Natka nie łam się ale nie rozumiem czemu porażka...:szok:;-)?
Karola mama pierwsze jechała pociągiem a potem na lotnisko autobusem...:tak:i poleciała do moich siostrzyczek stęskniona....:-D
Ja jestem dopiero na etapie obiadu tzn; ja tu siedzę a mój małżon robi spagetti:rofl2:!

dzieki dziewczyny jutro wybiore sie do Alberta. W tym tyg. chcialabym juz zaczac prac i prasowac wszystko:tak::tak::tak:, bo jak poinformowala mnie p. polozna maly ma jeszcze tylko 5 tyg. czasu i pozniej jak juz mu sie bedzie chcialo moze to moze sie pchac na swiat:szok::szok:
Natka nie przejmuj sie ja dzisiaj bylam z moim w urzedzie dowiedziec sie o slub cywilny no i babka gada cos do mnie ja oczywiscie błagalno-przerazone oczy:szok::szok::szok::szok::szok: na mojego bo ni w zab nie wiedzialam o czym gadala do mnie:confused::confused::confused:, chociaz czesto rozumiem choc w zarysie o czym ktos rozmawia, a dzisiaj nic czarna dziura porazka:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Śpiący Niko przy obiedzie:-D:-D:-D:-D
Mój kochany niejadek nie chciał jeść jak co dzień, więc mama zafundowała mu siedzenie przy stole, aż nie zje obiadku, mój kochany synuś postanowił ten czas przeznaczyć na drzemkę:-D:-D:-D:-D
Próbowałam już rad super niani, ale one na Nikodema nie działają:baffled: Mógłby nie jeść cały tydzień:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Anetko!

Świetne zdjęcie...chyba nie da się go złamać niczym...:-);-)
Gosia,Natka nie tylko wy macie takie problemy wnioskuję...ja też!:-D
I zmykam do łóżeczka,bo jutro mnie czeka ciężki dzień:baffled:...

Dobrej nocki kobitki!:-D

Do góry