reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
ANNNNN!!!!!! AAAAA!!!!! Ale super!! Nie moge w to uwierzyc... Po prostu cudownie :tak: Serdeczne gratulacje.. Poplakalam sie ze szczescia :happy::happy:

ooo, zagladam przypadkiem, a tu taaaka niespodzianka... :tak::-D:-D

Ann, wspaniale!!!!!! :tak::-):-):-D niesamowita wiadomosc!!! az sie wzruszylam...bedziemy miec forumowe blizniaczki!! ciesze sie razem z Toba i swietnie ze wszystko jest ok... gratuluje z calego serca... wszystkiego najlepszego dla Was!!! :-)

Ann gratuluję:-):-):-):-):-):-):-):-)
...ale wieści, aż czytałam szybko do końca czy nas nie robisz w balona:-D, ale masz niespodziankę:-):-):-):-):-), co na to tatuś:confused::confused::confused::confused::confused:
Karola mój Niko jakby mama mu pozwoliła to non stop wcinałby nutelle, ale uzgodniliśmy, że raz w tygodniu, za to jak przychodzi ten dzień to Niko wtedy zjada 3 kanapki z nutellą:-D:-D:-D
U mnie Pani z CB zagościła aż 2 godz:szok::szok::szok::szok::szok: Właśnie wybieram się z Oliwierkiem do CB:tak:
Do później

ann- gratulacje:tak:;-):-):-):-)

będziemy mieć forumowe blizniaki:tak::-):-):-)

aneta- ja miałam okres że jadłam tylko chleb z nutelą, było też tak że jadłam chleb z serem żółtym i to trwało dobry rok czasu... ja chyba całe życie mam takie chwilowe apetyty aż mi poprostu nie zbrzydną, bo żadnej kiełbasy,mięsa niegdy nie lubiłam jeść.. może lepiej żeby niko jadł tą nutelle częściej skoro nic innego nie chce- zobaczysz że kiedys powie że ma jej już dosyć.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry