reklama
magdalena12
Wdrożona(y)
ooo, zagladam przypadkiem, a tu taaaka niespodzianka... 

Ann, wspaniale!!!!!!
:-):-)
niesamowita wiadomosc!!! az sie wzruszylam...bedziemy miec forumowe blizniaczki!! ciesze sie razem z Toba i swietnie ze wszystko jest ok... gratuluje z calego serca... wszystkiego najlepszego dla Was!!! :-)

Ann, wspaniale!!!!!!
:-):-)
niesamowita wiadomosc!!! az sie wzruszylam...bedziemy miec forumowe blizniaczki!! ciesze sie razem z Toba i swietnie ze wszystko jest ok... gratuluje z calego serca... wszystkiego najlepszego dla Was!!! :-)aneta 2222
Entuzjast(k)a
Ann gratuluję:-):-):-):-):-):-):-):-)
...ale wieści, aż czytałam szybko do końca czy nas nie robisz w balona
, ale masz niespodziankę:-):-):-):-):-), co na to tatuś

Karola mój Niko jakby mama mu pozwoliła to non stop wcinałby nutelle, ale uzgodniliśmy, że raz w tygodniu, za to jak przychodzi ten dzień to Niko wtedy zjada 3 kanapki z nutellą

U mnie Pani z CB zagościła aż 2 godz

Właśnie wybieram się z Oliwierkiem do CB
Do później
...ale wieści, aż czytałam szybko do końca czy nas nie robisz w balona
, ale masz niespodziankę:-):-):-):-):-), co na to tatuś

Karola mój Niko jakby mama mu pozwoliła to non stop wcinałby nutelle, ale uzgodniliśmy, że raz w tygodniu, za to jak przychodzi ten dzień to Niko wtedy zjada 3 kanapki z nutellą

U mnie Pani z CB zagościła aż 2 godz

Właśnie wybieram się z Oliwierkiem do CB
Do później
natka86
mamusia Zosieńki
ann mi tez łezki w oczach stanęly.
gratulujemy
gratulujemy

niunia_2008
mama Wiktorii :)
ann- gratulacje
;-):-):-):-)
będziemy mieć forumowe blizniaki
:-):-):-)
aneta- ja miałam okres że jadłam tylko chleb z nutelą, było też tak że jadłam chleb z serem żółtym i to trwało dobry rok czasu... ja chyba całe życie mam takie chwilowe apetyty aż mi poprostu nie zbrzydną, bo żadnej kiełbasy,mięsa niegdy nie lubiłam jeść.. może lepiej żeby niko jadł tą nutelle częściej skoro nic innego nie chce- zobaczysz że kiedys powie że ma jej już dosyć.
;-):-):-):-)będziemy mieć forumowe blizniaki
:-):-):-)aneta- ja miałam okres że jadłam tylko chleb z nutelą, było też tak że jadłam chleb z serem żółtym i to trwało dobry rok czasu... ja chyba całe życie mam takie chwilowe apetyty aż mi poprostu nie zbrzydną, bo żadnej kiełbasy,mięsa niegdy nie lubiłam jeść.. może lepiej żeby niko jadł tą nutelle częściej skoro nic innego nie chce- zobaczysz że kiedys powie że ma jej już dosyć.
Ostatnia edycja:
reklama