reklama
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam
Sencilla znalazłam to "Witam posiadam busa mastera zajmuje sie przeprowadzkami z pl do nl i nl do pl.W razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić pod nr tel 0601462197."
Ja już firankę wyprałam i zamierzam okno umyć
i następne pranko wstawić
teraz wcinam śniadanko, kanapeczki z PL chlebkiem (miałam zamrożony) z świeżo zakiszonymi ogóreczkami mniammmm
:-)
Ann zdjęcia superoweeee
Gosiu pamiętasz jeszcze o mojej prośbie
Znalazłaś jakiś fajny hotel na wyspie
Pytałaś swojego M
Beauty jak Ci idzie goszczenie teściowej
Miłego dnia
Sencilla znalazłam to "Witam posiadam busa mastera zajmuje sie przeprowadzkami z pl do nl i nl do pl.W razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić pod nr tel 0601462197."
Ja już firankę wyprałam i zamierzam okno umyć
i następne pranko wstawić
teraz wcinam śniadanko, kanapeczki z PL chlebkiem (miałam zamrożony) z świeżo zakiszonymi ogóreczkami mniammmm
:-)Ann zdjęcia superoweeee

Gosiu pamiętasz jeszcze o mojej prośbie
Znalazłaś jakiś fajny hotel na wyspie
Pytałaś swojego M
Beauty jak Ci idzie goszczenie teściowej

Miłego dnia
karola82_82
mama slicznego Michałka
Dzien dobry
My jemy sniadanko,pije kawke i idziemy na centrum.Umowiłam sie z kolezanka ,bedziemy kupowac firanki
Do pozniej
My jemy sniadanko,pije kawke i idziemy na centrum.Umowiłam sie z kolezanka ,bedziemy kupowac firanki

Do pozniej
Dzień doberek a ja dopiero wstałam przed chwilą.
O 6:45 nakarmiłam małą, wyprawiłam mojego do pracy i zanurkowałam znowu pod kołederkę - pospałam do 9:30.
Ide karmić mała i zmykamy do miasta na targ ten taki zwykły, a jutro znowu ma być ten wielki dziadowski co przejść się nie da
O 6:45 nakarmiłam małą, wyprawiłam mojego do pracy i zanurkowałam znowu pod kołederkę - pospałam do 9:30.
Ide karmić mała i zmykamy do miasta na targ ten taki zwykły, a jutro znowu ma być ten wielki dziadowski co przejść się nie da

My juz wróciliśmy z miasta.
Sencilla a nie chcesz używanego krzesełka na rower z marktplaatsu?
Pauka kaski takie małe są
Zobacz tutaj
KASK DZIECIĘCY REGULOWANY - SUPER PROMOCJA !!! (641962117) - Aukcje internetowe Allegro
KASK OCHRONNY - REGULOWANY - PROMOCJA !!! (641962163) - Aukcje internetowe Allegro
Ann zdjęcia superowe!
Sencilla a nie chcesz używanego krzesełka na rower z marktplaatsu?
Pauka kaski takie małe są
Zobacz tutajKASK DZIECIĘCY REGULOWANY - SUPER PROMOCJA !!! (641962117) - Aukcje internetowe Allegro
KASK OCHRONNY - REGULOWANY - PROMOCJA !!! (641962163) - Aukcje internetowe Allegro
Ann zdjęcia superowe!
Agasta, dziekuje za linka! WLasnie zobaczylam, ze maja tez sklep w sasiedniej miejscowosci, podjade tam. TYlko zastanawiam sie, czy duza jest roznica pomiedzy takim fotelikiem "niefirmowym", a np. firmowym bobike?
no ale skoro dopuscili do uzytku, to chyba nie powinno sie nic stac?

no ale skoro dopuscili do uzytku, to chyba nie powinno sie nic stac?

reklama