reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

:-):-):-)Witajcie
ja już też walczę z prasowaniem i sprzątaniem, bo jutro siedzę cały dzień w pracy....:tak::-)
A jeśli chodzi o neta do pracy to zabieram ze soba swój laptop i mam bezprzewodowy net, wiec nie ma problemu....Przynajmniej mi czas szybciej płynie....:tak::-):-):-)

Dziś już humorek lepszy, chociaż pogoda do bani.....:zawstydzona/y: Prześlijcie trochę słońca do PL?!:-p:baffled:

A muszę się wam pocwalić....MAJA STAWIA JUŻ PIERWSZE KROKI OD PRZEDWCZORAJ!!!!! Już kombinuje jak tu się poruszać na dwóch nóżkach ....Jestem dumna!:-D:-D:-D Zresztą Oli też tak na roczek poszła....

Agasta Szerokiej drogi i udanego odpoczynku u rodzinki!!!!!:-):tak::-)
Ann cieszę się, że masz dla nas dobre wieści i że wszystko z księżniczkami ok....Wymyśliliście już imiona???Jakiś kompromis????:-D:-D:-D

Aniu, Karolu, Anetko, Sencillo i reszta naszych kochanych- miłego dnia kobitki!!!!:-D:-D:-D

reklama
u nas juz lepiej ze zdrowkiem, ale za to ze spaniem problemy i jestem kompletnie zmeczona... :baffled:
poza tym szykujemy sie do niedzielnej imprezki, na razie tylko psychicznie, bo na fizyczne przygotowania nie mam czasu :-D
Pauka, gratulacje dla Mai!
Aniu, wrzuc jakies fotki w nowym image'u!:tak:

Dobry,

Zaczynam miec problemy ze spaniem jak nigdy...
Od 5 wiercilam sie i krecilam, do tego dopadla mnie taka zgaga ze :szok:

pauka, gratulacje dla Majuni, co do imion to sa juz dawno wybrane ale zdradze jak sie panienki urodza...:-)
Sencilla, jak u was? lepiej?

i problemy z pamiecia tez juz zaczynam miec...:baffled: bo nie pamietam co jeszcze pisalyscie...

No nic zostawiam kawke i ide cos zjesc bo jeszcze nie jadlam

witam:-)

agasta-szerokiej drogi i udanego urlopu:tak:;-)

aneta- ja własnie zastanawiam sie nad tym czy wiktoria juz zrozumie co robi na nocnik- tzn ona ma tak ze pokazuje tu tu<na pampersa> jak juz zrobi siusiu- niekiedy zdazymy dojsc na nocnik..

twiggles-gratulacje:tak: masz juz prawdziwego mężczyzne;-)

pauka-przynajmniej masz co robic w pracy:tak: i gratulacje dla mai:tak:

sencilla- dużo zdrówka dla was:tak:

ann-dziewczynki rosną i teraz coraz babrdziej beda dokuczac;-) ja z jedną wiktorią i na koniec ciąży prawie w ogóle nie mogłam spać:-)

beauty-jak mija wizyta teściowej?;-)

no i gdzie sie reszta podziewa?
olgunia to juz chyba o nas zapomniala....
natka pewnie cały czas w pl...
agnes tez nic się nie odzywa???

A ja się naprodukowałam i mi się post skasował :wściekła/y:

Ja już prawie spakowana, auto w połowie też. Jeszcze tylko kilka rzeczy musze zrobić i jak Arnold wróci z pracy to po obiadku ruszamy w drogę ale myślę że to będzie ok godz 20, tak żeby Claudię jeszcze ostatni raz w domu nakarmić.

Mam nadzieję, że pogoda się poprawi, bo nie lubię jeździć w deszczu :no:

W pl nie mam internetu, więc do następnego razu za 16 dni :-)

hey dziewczynki,

pamietacie mnie jeszcze? :-):zawstydzona/y::sorry:
Pauka, Anetka u mnie ok... milo, ze pytalyscie? :tak:

Sencilla, wszystkiego najpiekniejszego dla Tosienki z okazji 1-go roczku!!! duzo radosci, usmiechu na co dzien... wspanialego dziecinstwa!! buziaki od forumowej ciotki...

zaraz wpadnie tesciowka z wizyta, wiec do nastepnego razu... :tak:;-)

milego popoludnia

dziewczyny, dziekujemy za pamiec!
mnie sie lezka w oku kreci, bo dokladnie za godzine mija pierwsza rocznica urodzin mojej Corci... A wydaje sie, ze tak to niedawno bylo, prawda? :-D
Ann, cudny misio, chcialabym takiego na zywo :)

reklama
Kochana Tosieńko!!!
Urodzinki dzisiaj Twoje,
śpieszą na nie gości roje.
Śpieszy ptaszek i robaczek,
chyżo zdąża sam ślimaczek.
Pragną szczęścia życzyć Ci
oraz samych pięknych dni.
Niosą całe świata piękno,
przecież dzisiaj Twoje święto.

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami, z najlepszymi życzeniami, bo to dzień radosny wielce, masz juz jeden roczek więcej :)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry