reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

dobry wieczor dziewczyny
imprezka u Sencilli dzisiaj byla super tyle dzieciaczkow Daan tez zadowolony pierwszy raz tyle ludzi naraz widzial ale mu sie podobalo:tak::tak::tak:, za to jak juz dojezdzalismy do promu to juz taki glodny byl ze jak pzryjechalismy do domu to zaraz kapiel i butla wypil 210 ml:szok::szok::szok::szok::szok::szok: i zasnal.:-):-)
Musze powiedziec ze fajnie poznac normalne rodziny w Holandii jak dotad nie spotkalam zbyt wielu polakow z ktorymi mozna by bylo tak porozmawiac posmiac sie i spedzic milo czas. Bardzo mi sie podobalo:tak::tak::tak::tak:
Aniu kolor swietny, zazdroszcze ci tej fryzjerki ja na takie cos pozwalam sobie tylko jak w polsce jestem, bo tutaj ceny kosmiczne:baffled:
ide juz chyba do lozka chociaz Aniu pomysl z winem tez mnie kusi;-):-)

reklama
Witam wiezorowa pora,
nasza chalupka juz ogarnieta (bo bylo jak po wybuchu bomby atomowej ;-) ), tylko Marysia cos nie chce zasnac po dniu pelnym wrazen.
Gosiu, dziekuje jeszcze raz za przyjazd! Bylo bardzo milo Cie poznac i razem spedzic czas. Jestes przemila osobka, a synka masz po prostu slicznego i niezwykle grzecznego! PO prostu zuch chlopak! Mam nadzieje, ze jeszcze sie spotkamy, przepraszam, ze tak malo porozmawialysmy,ale rozumiesz-przy 25 osobach jest co robic :-D
Fajnie, ze jestesmy tego samego wzrostu :tak::sorry:
A czy mozesz mi przypomniec, ktory prezencik byl od Ciebie? Bo teraz dopiero mam chwilke, aby spokojnie sie im poprzygladac i przepraszam, ale zapomnialam, ktory byl wlasnie od Ciebie! :rofl2::sorry::sorry::sorry::sorry:

Aniu, wygladasz po prostu super! Ja tez mialam kiedys taki kolor, w ogole przez 6 lat farbowalam wlosy (mialam wszystkie kolory teczy), ale teraz mam naturalny, bo moj R. taki najbardziej lubi. A ja... ja chyba tez :happy:
Anetka, Karola, jak WAm sie udalo spotkanko?

Pauka, jak w pracy?
A co u Natki i Agnes? przedslubne przygotowania w toku, czy to juz po? :zawstydzona/y::happy:

zycze wszystkim milego wieczorku.

Aha, zrobilam dwa torty, wyszly bardzo smaczne, jesli sa chetni, to wrzuce przepis na watek kulinarny.

U nas kobiety leje jak z cebra! Brrrr....:szok::szok::szok:
Gosiu ja płace 45€ to chyba tyle co w PL jak nie mniej na moje długie włosy!
Uciekam do wyrka...słodkich snów!:tak::-);-)

sencilla- czekamy na jakieś fotki z imprezki:tak:;-)

aniu-sliczny masz kolorek:tak::-)
ja przez całą ciąże nie farbowałam włosów-chciałam wrócić do naturalnego koloru,ale sie nie udało.. co prawda nie robiłam już pasemek ale teraz wszyscy mi mówili że pasemka odmładzają:tak:no i znowu wróciłam do pasemek:-) mi niestety po tylu farbach włosy już nie chca wychodzic tak ładne jak tobie aniu;-)
szczerze to ja też już miałam wszystkie kolory:-D od rudego do śliwki:-D

w PL przed ścięciem płaciłam ok 130zl, a moja mama w NL na włosach obcietych na pół meśko zapłaciła 125euro:szok:

Czesc
Sencilla super ,ze imprezka urodzinowa udała sie.Tosia pewnie szczesliwa:happy:
Ania u nas tez sie pod wieczor rozpadało:baffled::tak:
Niunia kiedy wracacie do nl?
Nam tez sie kawka udala:tak:Bylo bardzo milo.Mam nadzieje ,ze bedziemy ta znajomosc kontynłować ,bo bardzo fajnie sie nam gada:tak:Chlopaki kochaniutkie:tak:
My idziemy dzis do CU wiec bede wiedziala ile wazy Michas.

Witam Was:tak:
Sencilla fajnie, że imprezka się udała :tak::tak::tak: Skąd Ty wzięłaś 25 osób:szok:
Spotkanko (to już drugie) z Karolą i jej rodzinką nam się udało, fajnie było:tak: Jak pogoda się poprawi to na grilla musimy się umówić:tak::-) tym razem u nas oczywiście:tak::-) Wcześniej Karola musi mnie odwiedzić bo ja sklerozę mam i zapomniałam Oliwierka butelki:tak:. Michałek jest taki śliczny, ma duże niebieskie oczka, że chyba męża będę do trzeciego namawiać hihi żartowałam:tak:. Może kiedyś (jak się nie rozleniwię), na stare lata się postaramy:-D:-D:-D, ale tym razem o księżniczkę:-D Przepis poproszę od Sencilli:-D:tak::-)

Kto byłby jeszcze chętny na grilla do Anety? I jaką proponujecie datę, może którąś sobotę :confused:
Lista otwarta:
1. Karola
2. ...
3. ...
4. ...
5. ...
6. ...
7. ...
8. ...
9. ...
10 itp :-)

Sencilla a jaki dzień proponujesz? Ja od śr-pt mam szkołę, a myślałam o sobocie bo mój M w domu, więc grilla rozpali:-D:-), bo ja nie potrafię:no::zawstydzona/y:. Może niedziela:confused:

reklama
ojej, zle sie wyrazilam, hihi.Chodzi mi o to,ze weekend mamy zarezerwowany z R.dla siebie,bo w ciagu tygodnia w ogole sie nie widzimy :-( Tzn.widujemy sie ze znajomymi w weekend,ale tylko tu gdzies w okolicy,moj jezdzi kilometry do pracy codziennie i ma dosyc jezdzenia :szok:
Myslalam, aby przyjechac tylko z maluszkami w jakis dzien w tygodniu?
a oto zdmuchiwanie swieczki wczoraj :

Ostatnia edycja:
Do góry