reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

... ja już po plotach, ale za dużo nie poplotkowałyśmy, bo u mojej kumpeli teściowa jest.
Ann zdasz następnym razem:tak::tak::tak: Trzymam już kciuki!:tak:
Karola nie obgadywałyśmy Cię, bo moja kumpela Cię nie zna:-D:-):-D A nawet nie miałabym powodu Cie obgadywać, bo Ty fajna babka jesteś:-):-):-)
Ja zjadłam właśnie chyba 10szt czekoladowych cukierków i aż mnie zemdliło:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Sencilla u kumpeli, której byłam to mały też miał założone 2 różne skarpetki i pytam się jej czy od rana coś piła, bo mały ma 2 różne skarpetki, a ona wiem wiem bo on wszystkie gubi i mam nie do pary:-D:-D:-D:-D czyli tak samo jak u Ciebie, mało tego on dwa razy już buta zgubił:szok:
W piątek mamy 5 rocznicę ślubu, a ja mam szkołę:baffled: aż mi się iść nie chce, ale dopiero co w PL byliśmy i szkołę opuściłam:-(, więc pójdę tylko wyjdę wcześniej:tak: Powiedźcie, chcę zrobić mężowi niespodziankę z tej okazji, ale jaką:confused:, na pewno będzie pyszna kolacja, wino i ... Nawet przerwy w tabletkach nie zrobiłam, abym @ nie przyjechała, bo akurat w piątek miała zawitać, wiec wzięłam kolejne opakowanie anty:-D:tak::-) Jaki prezencik dla męża proponujecie:confused: Perfumy odpadają bo kupił sobie ostatnio 3:-):tak: Myślałam aby kupić nową bieliznę dla siebie :zawstydzona/y::-D, ale chcę coś jeszcze dla niego tylko pomysłu nie mam:no: Doradźcie proszę:tak:

reklama
Hejka
Ja do was oczywiście z pracy klikam....:-D:-D:-D Właśnie mam okazję oglądać wyścig szczurów....Mokrych oczywiście, bo lunęło jak z cebr a!!!:-D:tak:

Sencilla nie mam pojęcia czemu nie możesz dodać tego zdjątka:-( Wyślę ci jeszcze raz...:tak::-) A na torciki poczekam...;-)

Ann nie przejmuj się...Za drugim razem napewno pódzie ci lepiej....:laugh2::tak:

ja dzisiaj zapiałam sie na kolejny egz.:tak:Jak teraz nie zdam to będę musiała wykupić jeszcze 5 godzin:zawstydzona/y::-:)szok: Ale mam nadzieję, że to już ostatni!!!! Dzisiaj nastąpiła zmiana przepisów i jak byłam w ośrodku to wszyscy co kończyli jazdy to szli zanieść papier na prawko:tak::tak::tak::tak:więc liczę na to, że i mi się uda:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej babeczki...

Ja czekam na mojego z obiadem a potem mam jeszcze jeden wypad na miasto z kumpelą...interesy!;-):-D
U nas tez pada co chwilę na szczęście udało nam się miedzy deszczami dotrzeć do domu...a po drodzę zaliczyłam wizyte lekarską ...
Karola twój syneczek na tym zdjęciu w suwaczku ślicznie wyszedł - słodziak!:tak:
Pauka ale ci dobrze w ten pracy....;-)
Ann będzie dobrze....:nerd:
Sencilla i co na obiad wyczarowałaś dzisiaj?:sorry::-)
Anetko a to jakaś poważna operacja była tej twojej koleżanki????
Do potem...o ile nie zasnę...pa!

Aniu miała usuwany woreczek żółciowy :baffled: Dlaczego wizytę u lekarza zaliczyłaś, coś się stało:confused: Ja również czekam na męża jak ze szkoły wróci. Posprzątałam, dzieci już w łóżkach, więc idę pod prysznic:tak:
aha proszę o przepis na pyszną i zarazem wyjątkową kolację - potrzebuję na piątek:tak:
Miłego wieczoru:tak:

my wlasnie zjedlismy (bardzo)pozny obiad, pychotka, piersi kurze, fryteczki i salatka z niebieskiego sera, kapusty pekinskiej i orzechow.
ooo... Anetko, uhuhu! Wasza rocznica niedlugo, super!:tak:

Anetko mam problemy z uchem i dostałam skierowanie do specjalisty...do szpitala żeby to skonsultował:sorry:.
A poza tym coś mi się ostatnio skóra popsuła:zawstydzona/y: zwłaszcza na brodzie i mnie to strasznie wkurza bo wygląda jakbym miała alergie na coś taka zaczerwienieone i wogóle....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co do kolacji to moze coś z owocw morza zaserwuj jak lubicie...:-):tak:
Sencilla dawaj przepis na tą sałatkę z niebieskiego:szok::szok::szok: sera!!!:-D
Ann odezwij się do mnie...pilnie!

Sencilla ja tez lubie ser bri:tak:mniam.
Ania moze to jest alergia?:eek:
Aneta bedziecie miec mily wieczorek w piatek uhuhu ;-):tak:A co do kolacji to nie mam pomyslu:no:
Moi chlopczy juz spia. Duzego zoladek boli:baffled: a maly jak zwykle o tej porze:tak:
Ja ide sie kapac i tez do wyrka:tak:
dobrej nocki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry