reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam i ja :tak:
Ktoś chętny na kawkę i placuszek tiramisu lub babeczkę zebrę przy pachnących czerwonych różach:confused::-)

Niunia ja polecam książkę Tracy Hogg, "Język dwulatka. Moja mama mnie rozumie":tak:
Tutaj możesz kupić
KDC.pl - Książki - Język dwulatka
lub pobrać wersję elektroniczną
http://www.nasza-ola.za.pl/dwulatek.doc

Polecam również Leman Kelvin, "Wychowywać dziecko i nie oszaleć" oraz Samson Andrzej, "Moje dziecko mnie nie słucha" a także Tracy Hogg "Zaklinaczka dzieci. Jak rozwiązywać problemy wychowawcza."

Karola może wpadniesz na kawkę:confused:
Beauty, Magdalena, Natka, Agnes, Agasta, Twiggless, Olgunia i cała reszta (wybaczcie, ale dużo nas tutaj jest) dlaczego sie nie odzywacie:confused::confused::confused::confused::confused::confused::no::no::no::no:

Załączniki

• 100_2493.jpg
    100_2493.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Hej
Sencilla ,Aneta ale macie swietne humory:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak:na poczatku tygodnia:tak:
Aneta a moge z siostra wpasc w ktorys dzien?? Pierwszy raz łatwiej z kims:tak::tak:
Wlasnie babka kupila wozek ,w końcu:tak::tak:Nawet go nie obejrzała tylko wziela:happy:
Idziemy na spacerek ,bo za chwilke moze lunac:tak:

Karola oczywiście :tak::tak::tak::tak::tak::tak: Może jutro:confused: o której :confused: 11:00:confused::-):-):-)
Sencilla, Karola miała na myśli, że pierwszy raz sama pojedzie, wcześniej była ze swoim M autem :tak: Jeśli Karola jutro przybędzie to będziemy się widzieć 3 raz :-):tak:

reklama
Do góry