reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Anetko, nie zmuszac, ale zachecac ;-)
ja bylam pozeraczem ksiazek, potrafilam jedna skonczyc i od razu siegac po druga, zreszta do dzis mi to zostalo, mama moja mowi, ze ja juz na porodowce czytalam, karty pacjentek :tak: a z kolei moj brat -a niby ta sama krew-reaguje awersja na ksiazki :shocked2:w zyciu chyba nie przeczytal ani jednej :szok::szok::szok: i jakos zyje, i glupi nie jest... :laugh2::-);-)

reklama
hello dziewczyny!
widze, ze u Was tak samo jak i tu pada i pada..brrr...przez co u mnie zieje nieziemska nuda i dlatego dzis postanowilam wyprobowac wasze przepisy i na 1 odstrzal poszly dzikuski z przepisu Beauty i kto nie wyprobowal niech to zrobi jak najpredzej bo palce mozna sobie zalizac....jutro ide ogladac nowa prace, ale nie wiem czy dam rade tam pracowac bo podobno 3 zmiany sa, a moj brzuszek coraz widoczniejszy...

Dziewczyny być może ktoś rozgoni te "czarne chmury" nad nami....Wkrótce się okaze....:tak::-) Ale więcej nie napisze(nie proście), żeby znowu nie zapeszyć!:-D

Nareszcie w domku...:szok::-D
Nam się dziś udało i nie pokropiło nas miedzy żadnym przejazdem...a mieliśmy ich pięć...Sencilla boska mozaika!/ i jak sprytnie zrobiona/
Anetko mój synuś też nie słucha ale czasem łapie go na oglądaniu innej książeczki:szok: i kiedy ja np czytam książke na brzuchu on też tak robi i czyta swoją!:-D:-D:-D
Anna 117 trzymam kciuki a nóż się uda!:tak:
Pauka wiatraczek to chyba niezły pomysł!;-)
Lece na pół godzinki na kanape i znowu prasowanko!:cool2:

reklama
Do góry