reklama
anna117
Fanka BB :)
dobranoc
Czarna_Smoczyca
Dobranoc
Robale
dzień dobry
anna117
Czarna_Smoczyca
Witam
u nas mrozik dzisiaj znowu
Sencilla Wszystkiego Naj z okazji urodzin!!!
Anna117 ale slodziutka ta Twoja pszczolka
A co do mojej Mamy to nastapila zmianas.Wczorj dostala eska,ze kurs odwolany i tym sposobem jedzie dopiero jutro na wieczor,moze nawet w nocy.Dla mnie bomba,bardzo sie ciesze,ze zostanie chocby i tylko ten jeden dzien dluzej :-)
do pozniej kobitki
u nas mrozik dzisiaj znowu

Sencilla Wszystkiego Naj z okazji urodzin!!!
Anna117 ale slodziutka ta Twoja pszczolka

A co do mojej Mamy to nastapila zmianas.Wczorj dostala eska,ze kurs odwolany i tym sposobem jedzie dopiero jutro na wieczor,moze nawet w nocy.Dla mnie bomba,bardzo sie ciesze,ze zostanie chocby i tylko ten jeden dzien dluzej :-)
do pozniej kobitki
Dzień dobry!
Dla mnie bardzo dobry
bo właśnie sie z łóżka wyciągłam i kawkę popijam....
Nie ma jak błogie lenistwo...u teściowej!
:-)
Aniu maleńka boska kobietka - już widziałąm na NK....
Czarna no to ci sie udało....

Sencilla !!!
Z okazji urodzinek życze Ci odwagi i sił, by porywać się na cele i zmiany, które z pozoru wydają się trudne, a później wprost wymarzone, realizacji planów i nowych marzeń i kolejnych natchnień - jak fal, które pchają statek do przodu.

Może te sygnały dymne ci na forum ściągną...
Dla mnie bardzo dobry
bo właśnie sie z łóżka wyciągłam i kawkę popijam....Nie ma jak błogie lenistwo...u teściowej!
:-)Aniu maleńka boska kobietka - już widziałąm na NK....
Czarna no to ci sie udało....

Sencilla !!!
Z okazji urodzinek życze Ci odwagi i sił, by porywać się na cele i zmiany, które z pozoru wydają się trudne, a później wprost wymarzone, realizacji planów i nowych marzeń i kolejnych natchnień - jak fal, które pchają statek do przodu.

Może te sygnały dymne ci na forum ściągną...
dzien doberek....:-)
Robale napisz jeśli możesz czemu masz taki smutny opisik na nk???

Anna ale malutka ma fajniutki czrnusie włoski....Już spieszę na nk pooglądać więcej zdjątek....;-)
:-) Buziaczki dla Amelki!

Sencilla oczywiście ode mnie też najlepsze życzonka urodzinowe, by każdy następny dzień był jeszcze piękniejszy od poprzedniego!!!!

Robale napisz jeśli możesz czemu masz taki smutny opisik na nk???

Anna ale malutka ma fajniutki czrnusie włoski....Już spieszę na nk pooglądać więcej zdjątek....;-)
:-) Buziaczki dla Amelki!

Sencilla oczywiście ode mnie też najlepsze życzonka urodzinowe, by każdy następny dzień był jeszcze piękniejszy od poprzedniego!!!!

reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
SENCIILLA
W dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.
Anno twoja ksiezniczka jest prze kochana
Agasta miłych imprezek zycze
Ania odpoczywaj u tesciów
;-)
Ciesze fajnie ze mama zostala dluzej
U nas znow goscie dzis
SENCIILLA
W dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.
Anno twoja ksiezniczka jest prze kochana

Agasta miłych imprezek zycze

Ania odpoczywaj u tesciów
;-)Ciesze fajnie ze mama zostala dluzej

U nas znow goscie dzis