reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

hej
dziekuje wszystkim jeszcze raz za zyczenia dla claudusi
Aneta wy to macie przeboje caly czas. Jak nie urok to sraczka :sorry2:
Karola imprezka udala sie bardzo :tak: a z jutrzejszej nici bo zmarl nam dzisiaj czlonek rodziny tu w holandii i to jest babcia akurat tych kuzynow ktorzy mieli jutro przyjechac, a czarna odwiedzila nas dzisiaj zamiast jutro ;-) wiec na jutro zrobila nam sie luka w kalendarzu :-D
Agnes no teraz w sklepach sa takie wyprzedaze ze :szok: ubranka dzieciece po 1 euro mozna juz kupic :szok::-):tak:
odpoczywaj :tak:

A to Jessiczka i Claudia :-)

Załączniki

• IMG_4476.jpg
    IMG_4476.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Karola szerokiej drogi:tak::tak::tak:
Agnes nie to był Niemiec miał ok 40 l. :szok:. W którym tygodniu jesteś:confused: Ja chyba nie czekałabym do poniedziałku na wizytę tylko zadzwoniła do lekarza i powiedziała co się dzieje.
Agasta dokładnie jak nie urok to sraczka, ostatnio nas pech prześladuje :-( Gdzie są takie przeceny :szok: Chłopięce ciuszki też czy tylko dla dziewczynek jak zwykle:confused:

Hej...ja właśnie biore sie za pakowanie...wróciliśmy z ostatnich odwiedzin u dziadka....:-)
Anetko ale ty masz przeboje czasami....:szok::baffled:
U nas śnieg pada jak oszały...30km dwie godziny jechałam.....:szok:
Narazie...odezwe sie już z NL....:tak::tak::tak:

Aneta w zeemanie pokupywalam claudii koszulki za 1 euro, 1,50 euro i spodnie z 6 e na 3 e przecenione a jakosciowo nie te byle jakie tylko te fajowe, takie jak z c&a czy hemy :tak::-)
chlopiece tez byly, wszystko na wyprzedazy kurtki zimowe po 4 euro byly z 12 przecenione :tak::szok:
Aniahaven szerokiej drogi.
u nas od pol godziny snieg sypie jak nie wiem co :szok: rano troche padalo, mroz byl caly dzien i szklanka niezla na drogach byla, ze wozek na spacerze to pchalam jednym palcem bo szedl po sniegu jak sanie :-D:-D:-D

Aniu 30km 2h:szok: Szczęśliwej podróży Wam życzę, uważajcie na siebie:tak:
Agasta mi się ciuchy z zeemana wizualnie bardzo podobają, ale jakościowo :no: Dzieci przed wyjazdem w ciuchy okupiłam, a teraz mam chętkę kupić coś dla siebie bo w PL kupiłam sobie tylko 1 bluzeczkę, jeansy i leginsy. Nawet w Poznaniu byłam w M1 i nic mi się nie podobało:no: Szukam cienkich sweterków lub bluzeczek na długi rękawek:tak:
Agnes a mi się wydawało, że Ty dopiero co niedawno nam oznajmiłaś, że w ciąży jesteś:-) i tak sobie myślałam, że początek ciąży (ok 10tydz), a Ty już skurcze masz:szok: Jak ten czas leci, masakra:-D:-D:-D:-D Pokaż nam swój brzusio:tak::tak::tak:
Mój Oli przez tą podróż chyba z przemęczenia nie chce zasnąć :no: Właśnie tatuś próbuje go usypiać, ale słyszę, że Oliwierek nagadać się nie może:no::baffled:
Padam ze zmęczenia:confused2: po sylwestrowej nocy spałam tylko 5h i dzisiaj 2h:szok::szok::szok::szok:
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Aneta no nie wszytskie ciuchy sa w zeemanie fajnie :no: niektore to sa jak szmaty za przeproszeniem
ale tak jak mowie niektore jakosciowo sa takie jak c&a czy hema i te wlasnie byly u nas na wyprzedazy dlatgeo kupilam.
a kupowlaam tam juz takie wczesniej i wiem ze nic z nimi sie po praniu nie dzieje, nie farbuja, nie naciagaja sie itp :no:
Agnes to ty juz za polowa dawno, a pamietam jak mowilas ze w ciaze zaszlasz
ja juz ide spac, bo cos mnie lamie
spokojnej nocki do jutra

aneta- a skad jesteś w PL? że tak spytam, bo ja ostatnio też jeżdze do Poznania:tak:

w zeemanie- to niktore ciuszki doslownie na raz sie naddaja, ale nie wszystkie... wyprzedaze sa a ja zostaje narazie w PL.....:sorry2:

w sylwka posmakowałam wino(gdzie nigdy nie piłam) i dzisiaj kazałam P kupić winko i kieliszki-bo ich w domu nie mielismy:-D ale mowie wam pychota- cin cin z limonka gazowana i cytrynka:tak:;-)

aniahaven-szerokiej drogi;-) uwazajcie na siebie:tak:

reklama
Dzien dobry
u nas zima na calego
-9 i sniegu :szok:
idziemy zaraz na dworek pooddychac zimowym powietrzem :-D
milego dnia

Do góry