reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
My właśnie wróciliśmy z długiego spacerku i nie założyłam czapki, uszy mi zaraz odpadną :szok::-D Właśnie popijamy gorącą herbatkę:tak::tak::tak:
Niunia mieszkam 4km od Jarocina:tak::tak::tak:
Ann śliczna ta Twoja gaduła:tak::-)
A tak wygląda Jarocin - Rynek zimą:tak::tak::tak:
7a40cd18c5.jpeg

a3c87f5b38.jpeg

Witam
oznajmiam że dojechaliśmy cało i zdrowo ,w domu byliśmy około 13 .Podróż trawała 18 godz:no::wściekła/y:
W polsce padał śnieg ale jeszcze nie było najgorzej :nerd: Niemieccy drogowcy olali sprawe dali ograniczenie do 60 km i nie odśnieżali :no::no: Drogi fatalne czesto poruszaliśmy się z prędkością 30 km/h:wściekła/y: W holandii była już droga cudna ... i tym sposobem dojechaliśmy:tak:
Agnes zdrówka życzę:tak:
Ania dojechała już?
Agasta to dziś odpoczywasz, śliczne dziewczynki:tak:
Aneta mi się nie wyświetla wasz piękny rynek:no:
Ann niezła Claudia -fajnie gada:tak:
Lece coś przekąsić bom głodna jak wilk:tak:

Dziewcyzny powracajace z pl: witajcie w domu :-)
karola znajmowa wyjechala z pl wczoraj, jechali 21 godz :szok:
Aneta ja tez nie widze zadnych zdjec :no:

Wlasnie skonczylam robic upominiki na jutro dla claudii do zlobka
Juz sie pozegnam na dizsiaj
dobranoc

Hej...

Melduje ze dojechałam szczęśliwie.....po 13godz, warunki jak Karola mówi ale ja jechałam od 7 rano przez cały dzień....:tak:

Nie ma jak w domeczku - ciesze sie ze już tu jestem i że wszystkie wracają szczęśliwie....:-):-):-)

Karola, Ania witajcie :tak::tak::tak::tak:
Karola, Agasta a mi się wyświetlają normalnie:tak: Może wkleję jeszcze raz:dry:
Dziewczyny czy Sencilla odzywała się od wyjazdu do PL:confused:

Teraz widać mój piękny Jarocin:confused::confused::confused::confused:

Załączniki

• jarocin 1.jpg
    jarocin 1.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 36
  • jarocin 2.jpg
    jarocin 2.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 35
Aneta teraz widac :tak: sliczne zdj :tak::tak::tak:
Sencilli od wyjazdu na forum nie bylo, ale dostalismy od niej na nk zyczenia dla claudusi i wszytsko u nich ok :tak:
dobranoc, do jutra kobietki

Ania witaj ,tak tak najlepiej w domku:tak:
Agasta co za upominki robiłaś?
Aneta teraz widać ....pięknie:tak:
No właśnie co z Sencilla?
Ja też się już żegnam
dobrej nocki

Anetko bajeczne fotki....:-)
Agasta pochwal sie....:nerd:
Sencilla ma sie dobrze tylko wpadła w taki młyn świąteczny i na nic czasy nie ma:tak:...a już po świętach...ale pewnie jeszcze nie zauważyła--->żarcik!:-D:-p

Ja też Karola zmykam bo padam z nóg...a oczy mnie bolą niemiłosiernie...:baffled:
Słodkich snów...

reklama
Do góry