reklama
anna117
Fanka BB :)
hello
My wlasnei wrocilysmy ze spacerku u nas sloneczko swieci i gdyby nie waiterek mozna pomyslec ze juz u nas wiosna
Sencilla no opowiadaj co w naszych stronach?bom ciekawa....
Czaran jak tam mala?
Agasta co wymyslilas w koncu na prezenty do zlobka?
Pauka widze ze dzis lepszy humor masz idzielnie Anieheaven zastepujesz w serwowaniu kawy bo ona cos ostatnio sie nam opuscila
;-)
Aneta, Nikita, Magdalenia, Gosia, Niunia co u was?
My wlasnei wrocilysmy ze spacerku u nas sloneczko swieci i gdyby nie waiterek mozna pomyslec ze juz u nas wiosna
Sencilla no opowiadaj co w naszych stronach?bom ciekawa....
Czaran jak tam mala?
Agasta co wymyslilas w koncu na prezenty do zlobka?
Pauka widze ze dzis lepszy humor masz idzielnie Anieheaven zastepujesz w serwowaniu kawy bo ona cos ostatnio sie nam opuscila
;-)Aneta, Nikita, Magdalenia, Gosia, Niunia co u was?
Aniu ne zaopuściam sie z naszą kawką tylko....nikt pić już u mnie nie chce!

Ale to sie wkrótce zmieni bo mi mężuś super express na urodzini kupił...
Sencilla cieszę się że jeste z nami....brakowało nam cie!
Pauka a co sie z Twoim rannym postem stało?

Ale to sie wkrótce zmieni bo mi mężuś super express na urodzini kupił...

Sencilla cieszę się że jeste z nami....brakowało nam cie!

Pauka a co sie z Twoim rannym postem stało?

karola82_82
mama slicznego Michałka
Hej ,hej
Sencilla witaj w domu,ale powczasowałaś

Dziś po pracy byłam w nowym mieszkanku
Umyłam okna i podłogi ,posprzątałam kuchnie.Jeszcze łazienka i można się wprowadzać

Dziś po pracy byłam w nowym mieszkanku
Umyłam okna i podłogi ,posprzątałam kuchnie.Jeszcze łazienka i można się wprowadzać

Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Hej ,hej
Dziś po pracy byłam w nowym mieszkankuUmyłam okna i podłogi ,posprzątałam kuchnie.Jeszcze łazienka i można się wprowadzać
![]()
Fajnie macie Karola,my jak dostalismy mieszkanie to byly gole sciany i podlogi.Pierwszy weekend kladlismy linoleum i tapety na dole zeby chociaz salon w miare zdatny do mieszkania byl.Potem meble i dopiero pomalutku gore szykowalismy.
karola82_82
mama slicznego Michałka
Czarna mi sie marzy takie mieszkanie 2 pietrowe z ogródkiem
Ale to może kiedyś ,nie można być zachłannym 
Ale to może kiedyś ,nie można być zachłannym 
Hej hej
Karola grtaulki jeszcze raz. Czarna mowi, ze u niej gole sciany byly, a u nas z kolei wszystkie sciany dechami zabite byly i wszystko na czerwono jak w burdelu. Do tej pory mam ten okropny widok przed oczami
Gosia dobrze, ze Daanowi zabek bez problemu wyszedl
Aniahaven jaki Erni szczesliwy ze ma Claudie na kolanach. A Karcia tez widac mlodszym rodzenstwem by nie pogardzila ;-)
Sencilla witaj w domu :-) Juz myslam, ze przeprowadziliscie sie na stale do pl
Super, ze urlop Wam sie udal. caluski dla dziewczynek :-)
ja mam jutro wieczorem klientke na arylowe pazurki. A tak nie cierpie akrylu
smierdzi jak cholera i leb mnie zawsze po nim boli 
Karola grtaulki jeszcze raz. Czarna mowi, ze u niej gole sciany byly, a u nas z kolei wszystkie sciany dechami zabite byly i wszystko na czerwono jak w burdelu. Do tej pory mam ten okropny widok przed oczami

Gosia dobrze, ze Daanowi zabek bez problemu wyszedl

Aniahaven jaki Erni szczesliwy ze ma Claudie na kolanach. A Karcia tez widac mlodszym rodzenstwem by nie pogardzila ;-)

Sencilla witaj w domu :-) Juz myslam, ze przeprowadziliscie sie na stale do pl
Super, ze urlop Wam sie udal. caluski dla dziewczynek :-)ja mam jutro wieczorem klientke na arylowe pazurki. A tak nie cierpie akrylu
smierdzi jak cholera i leb mnie zawsze po nim boli 
reklama
Aniahaven u nas nie dosc ze chata byla w oplakanym stanie, to jeszcze w ogroduku 2 oczka wodne byly, jendo wielkie drugie troche mniejsze, a w nim nie dosc, ze ryby, to jeszcze zolwie, zaby i 4 kraby byly 

jeden pokoik to byl rozowiuski namaxa, w lazience to byla taka wielka narozna wanna, ze jaks ie drzwi otworzylo to do polowy wystala wanna
Babka zwinela tylek, wyjechala do belgii i zostawila nas z tym calym burdelem. 2 tyg sie zmagalismy z doprowadzeniem wsyztskiego do ladu
Ale za to teraz bosko nam sie mieszka
:-)
Dobranoc

jeden pokoik to byl rozowiuski namaxa, w lazience to byla taka wielka narozna wanna, ze jaks ie drzwi otworzylo to do polowy wystala wanna

Babka zwinela tylek, wyjechala do belgii i zostawila nas z tym calym burdelem. 2 tyg sie zmagalismy z doprowadzeniem wsyztskiego do ladu
Ale za to teraz bosko nam sie mieszka
:-)Dobranoc